Şimdi Ara

NOKİA SHOP ALTINDA KANDIRMACA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar n8 almak için arayışa başladım en sonunda istinye park nokia shoptan ön sipariş verdim neyse işte 1 hafta önce aradı istinye parktaki nokia shoptaki arkadaş gelin alabilirsiniz dedi tamm geliyorum dedim ama gidemedim işim çıktı sonraki gün cevahire gittim orada nokia shop adı altında bir yer var (öyle diyorum gerçekten sinirlerim bozuldu) gittim dedim n8 almak istiyorum tamam dedi fiyatını sorunca şoki oldum 1200 lira yuh taksitli fiyatını soramadım neyse dedim peki mavi rengi varmı diye sorduğumda siyah ve gri dışında hiçbir zaman türkiyeye başka renk gelmeyeceğini söyledi almaktan vazgeçtim istinye parka gittim telefonun asıl fiyatı 1000 lira olduğunu öğrendim reng olayını sorunca siyah gri ve yeşil renkler vardı bu hafta içinde mavi ve turuncu geleceğini söylediler istersem ayırabileceklerini ve o satanlar nokia shop altında başka bir satıcıymış LÜTFEN ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLALIM

• Sadece oha diyorum. Nokia Shop'ların bile çakması çıkmış. Çinlileri bile geçtik bu konuda. Allah belalarını versin o alçak köpeklerin.
  • inanamassın yani varya 1200 lira fiyat koyuyor birde sadece bu renkler var işine geliyorssa başka renk yok biliçli olalım arkadaşlar
  • çok gözü kapalı vatandaşlar var.çin malı çakma n97 yi gerçek n97 fiyatına alanlar oldu,olmayada devam eder sanırım.Nokia shop taki tezgahtarında çakal telefoncu ağzıyla konuşmasını garipsedim.Nasıl öyle bir laf edebilirlerki orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 1 Aralık 2010; 18:50:43 >
  • Sahte Nokia Shop'u gerçek Nokia Shop'lara bildirmek gerek böyle bir durumda. Birde gerçek çıkarsa o insanları Nokia Shop'ta işe alanın ta ... Söyleyemiyorum ışte anlayın.
  • Cevahir'deki Nokia Shop'u biliyorum. Sanırım dükkan değil de stand tarzı bir şey kurmuşlar telefon satıyorlar.
  • ewet cevahirdeki stand dikkat edelim oraya arkadaşlar
  • Evet aynen öyle, dükkan değil stand oradaki...

quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Cevahir'deki Nokia Shop'u biliyorum. Sanırım dükkan değil de stand tarzı bir şey kurmuşlar telefon satıyorlar.
  • cevahirdeki nokia shop derken açıklarmısın ? avmnin içindeki nokia shopmu yoksa dışında bir tane daha mı var, ben n8'i ordan aldım
  • bende bugün pendik noia shop a fiyat sordum 1.100 tl fiyat çektiler ayrıca tüm TİM lerde de 1.100 tl diyorlar dalga geçer gibi arz talep meselesi tabi
  • Bende bu konudan şikayetçi olduğum için yarın Nokia müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum . Geçtiğimiz cuma günü N8 almak için İzmit Nokia Shop'a gittim N8 sordum tezgahtar!!! ellerinde 2 tane olduğunu ikisininde siyah olduğunu yeşil- mavi - turuncu renklerin 2-3 aydan önce gelmeyeceğini söyledi, bende teşhirdeki ürüne bakmak için ürünü inceleyen iki adamın arkasına geçip beklemeye başladım, bu sırada adamlarla ilgilenen bir başka tezgahtar N8'in fiyatının 1300 tl olduğunu önce 1250 bugünde 1100 tl'ye düştüğünü söylemiş. Adamlar gitti telefonu incelerken tekrar bize bakan adam geldi, ben bunun yeşilini istiyorum nasıl bulucam peki dedim, orada bulunan bayan tezgahtara depoyu arayıp yeşil var mı diye sormasını söyledi ve 2-3 aya gelecek yeşil telefonun yarına elimde olabileceği söylendi . Fiyat nedir dedim 1200 tl'ye bugün düştü dedi bunun 1000 tl'ye Nokia Shop'lardan alındığını ve isterseniz fiyatı düşürebileceğinizi biliyorum dedim, fiyat bu başka bişey yapamam gibi bişeyler dedi, yani bu fiyata alıyosanız alın almıyonuz keyfiniz bilir demeye getiriyosunuz dedim bişey demedi adam. Diğer Nokia Shopları arayıp fiyat alıcam onlarda 1200 derse gelir alırım dedim. Çıkarkende depoyu arayan bayan son bir tane yeşil kalmış dedi bişey demedim çıktım.

Cumartesi Carrefour içinde bulunan Es-com'dan salı günü yüzde bir milyon gelicek denmesi üzerine 1050 tl ödemeyi yapıp telefonu sipariş verdik, gelince biz sizi arayacağız dediler, salı günü arayan soran olmayınca biz aradık telefon 2 hafta sonra cuma günü zahmet edip gelicek dediler. Dün akşam gittik işlemi iptal ettirdik, kredi kartının ve slibin fotokopisini bankaya faks çektiler sabah banka açılınca işelemin gerçekleşeceğini para iadesinin yapılacağını söylediler. Eve dönünce İzmit'tekinden sonra en yakında olan Adapazarı Nokia Shop'u aradık ve telefonun fiyatının 1000 tl olduğunu ve ellerinde 2 tane yeşil olduğunu öğrendik.Bugün telefonu almak için Adapazarına yola çıktık, gitmeden bi bankaya uğrayıp iade yapılmışmı diye kontrol edelim dedik ve tabiki yapılmamış . Telefoncuyu ara, bankayı ara 2-3 günden önce olmaz cevabını aldık, eve döndük kıçımızın üzerine oturduk. Nokia Shop'taki adamın pisliği yüzünden parasıyla bi telefon almak için 5 gündür uğraşıyoruz ama elde var sıfır. Sonuç olarak rezalet hizmetinden ( bu ilk değil ) dolayı İzmit Nokia Shop'u yarın müşteri hizmetlerine şikayet edicem.

• Nokia Shop mu ! aman kalsın, ben şuan kullandığım 5800 'ı almak için ilk önce nokia shoplara danıştım aralarında o cevahirdekide vardi :D piyasanın 100 tl üstü fiyat çektiler ve işin ilginci her nokia shopta farklı fiyat verdi, sonunda capacity genpa dan normal piyasa fiyatına aldım o yüzden nokia shop mu ! benden uzak olsun
  • Rezillikten başka bir şey değil, normalde olması gereken bütün Nokia Shop'ların aynı fiyata satması gerekir.
  • crn_knk üzüldüm yaşadığına arkadaşım ama böyle nokianın kendi sitesinden gerçek nokia shoplara bakıp daha iyi fiyata ve isteidğimiz zevkte ürün alabiliriz
    CEVAHİR AVM İÇİNDE NOKİA SHOP STAND ŞEKLİNDE ARKADAŞLAR
  • 1000 yada 1200 lira fark etmez o cihaza o kadar para vermek mantıksızlık ,
    android işletim sistemli bi cihaz alsan daha memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

1000 yada 1200 lira fark etmez o cihaza o kadar para vermek mantıksızlık ,
    android işletim sistemli bi cihaz alsan daha memnun kalırsın.

Cihazın fiyatı gayet makul bence daha ne gibi bir indirim olabilir ki 1000 liradan. Ayrıca sizin yaptığınız yorum bence daha mantıksız. Herkesin ihtiyaçları ve beklentileri farklıdır.
  • Bildiğim kadarıyla zaten Nokia Shop'ları işletenler farklı olduğu için böyle tutturabildiklerine fiyat politikası uyguluyorlar.
    Nokia'ya şikayet etsenizde "serbest piyasa ekonomisi" gibi saçma bir ifade ile açıklama getirmeye çalışıyorlar. Nokia N8 başlığında birçok arkadaşımız Nokia'ya şikayet maili göndermişti. Sonuç hep hüsran oldu. Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama maalesef durum bu şekilde.

Ben cihazımı (Nokia N8-00) Sirkeci Nokia Shop'tan almıştım. Sağolsunlar fiyat konusunda da sıkıntı çıkarmadılar, lanse edilen 999 TL'lik fiyattan cihazı almıştım. Hatta birkaç gün sonra arayıp telefonda ovi üzerinden birkaç şube işlemi yapacaklarını belirttiler. Zahmetimin karşılığında da Bluetooth kulaklık hediye etmişlerdi.

Bir dahaki telefonum Nokia olursa yine Sirkeci Nokia Shop'a giderim, cihazı yine oradan alırım.

Sirkeci'den önce Cevahir Nokia Shop'a ön-sipariş vermiştim, aradıkları zaman il dışındaydım. Kısmet işte yoksa oradan belki de fahiş fiyata alacaktım.

Bana karşı gösterilen ilgiden ötürü İstanbul'daki arkadaşlara Sirkeci Nokia Shop'u öneririm. Umarım cihaz alacak diğer arkadaşlara da aynı özeni gösteririler de beni bu mesajımdan ötürü mahçup etmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizem111

crn_knk üzüldüm yaşadığına arkadaşım ama böyle nokianın kendi sitesinden gerçek nokia shoplara bakıp daha iyi fiyata ve isteidğimiz zevkte ürün alabiliriz
    CEVAHİR AVM İÇİNDE NOKİA SHOP STAND ŞEKLİNDE ARKADAŞLAR

cevahir avm nokıa shop mağaza olarak alt katta var(atm ve bankaların olduğu kat) , üst kattdaki stand mağazaya ait ilave olarak mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: crn_knk

Bende bu konudan şikayetçi olduğum için yarın Nokia müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum . Geçtiğimiz cuma günü N8 almak için İzmit Nokia Shop'a gittim N8 sordum tezgahtar!!! ellerinde 2 tane olduğunu ikisininde siyah olduğunu yeşil- mavi - turuncu renklerin 2-3 aydan önce gelmeyeceğini söyledi, bende teşhirdeki ürüne bakmak için ürünü inceleyen iki adamın arkasına geçip beklemeye başladım, bu sırada adamlarla ilgilenen bir başka tezgahtar N8'in fiyatının 1300 tl olduğunu önce 1250 bugünde 1100 tl'ye düştüğünü söylemiş. Adamlar gitti telefonu incelerken tekrar bize bakan adam geldi, ben bunun yeşilini istiyorum nasıl bulucam peki dedim, orada bulunan bayan tezgahtara depoyu arayıp yeşil var mı diye sormasını söyledi ve 2-3 aya gelecek yeşil telefonun yarına elimde olabileceği söylendi . Fiyat nedir dedim 1200 tl'ye bugün düştü dedi bunun 1000 tl'ye Nokia Shop'lardan alındığını ve isterseniz fiyatı düşürebileceğinizi biliyorum dedim, fiyat bu başka bişey yapamam gibi bişeyler dedi, yani bu fiyata alıyosanız alın almıyonuz keyfiniz bilir demeye getiriyosunuz dedim bişey demedi adam. Diğer Nokia Shopları arayıp fiyat alıcam onlarda 1200 derse gelir alırım dedim. Çıkarkende depoyu arayan bayan son bir tane yeşil kalmış dedi bişey demedim çıktım.

Cumartesi Carrefour içinde bulunan Es-com'dan salı günü yüzde bir milyon gelicek denmesi üzerine 1050 tl ödemeyi yapıp telefonu sipariş verdik, gelince biz sizi arayacağız dediler, salı günü arayan soran olmayınca biz aradık telefon 2 hafta sonra cuma günü zahmet edip gelicek dediler. Dün akşam gittik işlemi iptal ettirdik, kredi kartının ve slibin fotokopisini bankaya faks çektiler sabah banka açılınca işelemin gerçekleşeceğini para iadesinin yapılacağını söylediler. Eve dönünce İzmit'tekinden sonra en yakında olan Adapazarı Nokia Shop'u aradık ve telefonun fiyatının 1000 tl olduğunu ve ellerinde 2 tane yeşil olduğunu öğrendik.Bugün telefonu almak için Adapazarına yola çıktık, gitmeden bi bankaya uğrayıp iade yapılmışmı diye kontrol edelim dedik ve tabiki yapılmamış . Telefoncuyu ara, bankayı ara 2-3 günden önce olmaz cevabını aldık, eve döndük kıçımızın üzerine oturduk. Nokia Shop'taki adamın pisliği yüzünden parasıyla bi telefon almak için 5 gündür uğraşıyoruz ama elde var sıfır. Sonuç olarak rezalet hizmetinden ( bu ilk değil ) dolayı İzmit Nokia Shop'u yarın müşteri hizmetlerine şikayet edicem.

Kendi kendini bu kadar tekzip eden bir bir çalışan daha görmedim. Bu ne işgüzarlık arkadaş?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 2 Aralık 2010; 11:41:26 >

• Biraz önce Nokia Destek Hattı'nı aradım.Piyasa koşullarına göre istediği fiyata satabilir diyo kadın . Bana 1200 önümdeki adama 1100 fiyat verdi diyorum, indirim yapma hakkına sahipler diyo. Bu kadar gevşek bi şirket görmedim hayatımda. franchise mağazalarda bile fiyat sabittir üçünede beşinede gitsen aynıdır ama bu şirkette o kadar dahi ciddiyet yok.

Fiyat konusuyla ilgili bişey yapamayız deyince , adamın lakayt konuşmalarından rahatsız olduğumu söyledim ve daha önce başıma gelen bir olayı anlattım; İzmit Nokia Shop'un üst katı yetkili servis, arızalı telefonu bıraktıktan sonra çıkarken gözüme altın kaplı bi telefon takıldı kaç para diye sorduk, öküz herif "çok para" dedi, yani bildiğin sen kimsinde bu telefonun fiyatını soruyosun senin paran onu almaya yetmez demeye getirdi. Bununla ilgili şikayet maili atmıştım ama, destek hattından bizi arayın diye otomatik cevap geldi, sonra o oldu bu oldu arayamadım kaldı o konu. Bunu da anlattım bununla ilgili not alındığını yetkilerin ilgileneceklerini söyledi ama bu şirketten böyle bir performans beklemiyorum açıkçası. Sonuç olarak adamın rahatlığının sebebi belli oldu, adam ağzımıza da s.çsa dur kardeşim sen napıyosun diyecek yokmuş çünkü.

Ama bende bir daha oradan alışveriş yaparsam bu salaklıkla adam ağzıma s.çmazsa ayıp olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.