Sonyericsson'larda kendiliğinden var bilgisayar kontrolü Puppetmaster symbian için diye biliyorum ben ama saol pashafendy
Rica ederim CeLLaT_1905 üstteki linkte zaten zipli dosyada hepsi mevcut hem java hem symbian. se lerde var doğru ama puppet master da bilgisayar ekranı neyse aynısını görebiliyorsun telefonun ekranında ve iTunes tan winamp a belgeler bilgisayarım vs bir çok şey kontrol edebiliyorsun üstelik bilgisayar ekranını görmeden o büyük bi avantaj yine puppet master ın diğer güzelliği java telefonlarda da çalışması
quote:
Orjinalden alıntı: pashafendy
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905
Sonyericsson'larda kendiliğinden var bilgisayar kontrolü Puppetmaster symbian için diye biliyorum ben ama saol pashafendy
Rica ederim CeLLaT_1905 üstteki linkte zaten zipli dosyada hepsi mevcut hem java hem symbian. se lerde var doğru ama puppet master da bilgisayar ekranı neyse aynısını görebiliyorsun telefonun ekranında ve iTunes tan winamp a belgeler bilgisayarım vs bir çok şey kontrol edebiliyorsun üstelik bilgisayar ekranını görmeden o büyük bi avantaj yine puppet master ın diğer güzelliği java telefonlarda da çalışması
Anladım teşekkür ederim güzel paylaşım peki internete girebiliyor muyuz yani bluetoothla adsl bağlantısı gibi
quote:
quote:
quote:
Anladım teşekkür ederim güzel paylaşım peki internete girebiliyor muyuz yani bluetoothla adsl bağlantısı gibi
Yok daha internete bağlanamıyo abisi şimdilik bunla idare edicez, biraz büyüsün onu da yapar
Her iki program da 6131 de bundle olarak geliyor... Şiddetle tavsiye ediyorum özellikle de Nokia Sensor'ü. herkes kullansın yaygınlaşsın. Cafe, bar, alışveriş merkezi vs gibi mekanlarda birbirimizi görelim tanıyalım. Hatta nick name lerimizin yanına DH koyalım da forumdan olduğumuzu anlayalalım...
Renovatio'ya not: lan çakal programı telefondan alamıyoz dedik ya hala, foruma soruyon . Bi de kardeşim nick name'inin içinde RENO geçen bi adam nasıl Ferrari'ci olur hiç anlamam ..:)) Forever Alonso ...
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok daha internete bağlanamıyo abisi şimdilik bunla idare edicez, biraz büyüsün onu da yapar
hadi bakalım inşallah tekrar saol
quote:
Orjinalden alıntı: mace
Her iki program da 6131 de bundle olarak geliyor... Şiddetle tavsiye ediyorum özellikle de Nokia Sensor'ü. herkes kullansın yaygınlaşsın. Cafe, bar, alışveriş merkezi vs gibi mekanlarda birbirimizi görelim tanıyalım. Hatta nick name lerimizin yanına DH koyalım da forumdan olduğumuzu anlayalalım...
Renovatio'ya not: lan çakal programı telefondan alamıyoz dedik ya hala, foruma soruyon . Bi de kardeşim nick name'inin içinde RENO geçen bi adam nasıl Ferrari'ci olur hiç anlamam ..:)) Forever Alonso ...
Mace... benim amacım senin dedigim gibi aynen bunu yaygınlasmasını saglamak... bi sekilde bu programlarin java versiyonlarinin telefonlardan alınabilecegini dusunuyoruz... belki bi kisi bu basarır ve burda paylasır... yada nokia yakında bunlarin java versiyonlarini internet sitesinde yayınlar..
Mace' e not: "Renovatio" nun pis renault takımı ile hic bi alakası yok... ballı alonso'cu seni... Forza Schumi Forza Ferrari....
teşekkürler hocamm
aslında bu programı telefona yüklemek çok basit nasılmı? nokia telefonların web kısmındaki önceden yüklü linklerde ürünlerin direk kendi sayfalarına bağlanması amaçlanmış. yani 6233 ün içindeki linkten direk 6233 ün sayfasına bağlanıp onun için geliştirilmiş yazılımları görmek mümkün. herhangi bi nokia s40 cihazın web kısmındaki adresleri alın başka bi nokia cihaza kopyalayıp nete bağlanın. demek istediğimi göreceksiniz. 6280 de olupta 6233 te olmayan bi programı bu şekilde yüklemeniz mümkün. ben daha önce 3100 ın içine 3200 ve 6100 program ve oyunlarını yüklemiştim herkes nerden buldun bunları diyodu. 6233 te denemedim ama sanırım aynı durum onlardada geçerli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme