Şimdi Ara

'NOKIA SENSOR' VE 'WIRELESS PRESENTER'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6280 'in icinde bulunmayan yeni 6131 ve 6233 gibi modellerin icinde bulunan "NOKIA SENSOR" VE "WIRELESS PRESENTER" denilen iki tane mukemmle yararlı program var.... Bunların "jar" dosyalarını bulan olursa lutfen paylassın....

• quote:

Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

ARKADASLAR COK ONEMLİ

6280 'in icinde bulunmayan yeni 6131 ve 6233 gibi modellerin icinde bulunan "NOKIA SENSOR" VE "WIRELESS PRESENTER" denilen iki tane mukemmle yararlı program var.... Bunların "jar" dosyalarını bulan olursa lutfen paylassın....

kardeş baya üstüne düşmüssün, nedir bu programlar.
  • eft ne işe yarar ki bu programlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

ARKADASLAR COK ONEMLİ

kardeş baya üstüne düşmüssün, nedir bu programlar.

Wıreless Presenter - bilgisayarı cep telefonu ile bluetooth uzerinden kontrol etmeye yarıyo
    Nokia Sensor - Bluetooth uzerinden "sensor" u acık olan arkadaslar arıyo....

(BUNLAR NORMALDE Symbian Programlarıydi ama Nokia 6131 ve 6233 modellerine java hallerinide koydu...)
    benim aradıklarım java versiyonları .... "jar" uzantılı olanlar...

• bulursan burdada paylaş deniyelim bizde.

Su wıreless ısıme yarayabılır
  • http://www.getjar.com/software/Nokia/6280

Bu sitede 6280 ile uyumlu uygulamaları bulabilirsin. Ama Nokia Sensor ya da Wireless presenter var mı bilemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

http://www.getjar.com/software/Nokia/6280

Bu sitede 6280 ile uyumlu uygulamaları bulabilirsin. Ama Nokia Sensor ya da Wireless presenter var mı bilemem...

yok orda dostum....
    sadece 6131 ve 6233 kullanıcıları bunlari ceptelefonlarindan alıp bizinle paylasabilirlerse olur....
    (sanırım bu programlar 6131 'in icinde 6233'de ise yanında nokia'nın verdigi kartın icinde)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokıa hs-7 kulaklık..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet yanında verilen hafıza kartının içerisinde olabilir abicim. Şu olayı anlamadım ya, sensör ne sensörü(program, sensörü açık olan arkadaşlar arıyormuş ya).
  • su sensor olayını acıklar mısın hocam bi

Bluetooth u acık olanları mı buluyo sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi = RaiKoNéN = -- 14 Ağustos 2006; 17:51:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayhayirli

Evet yanında verilen hafıza kartının içerisinde olabilir abicim. Şu olayı anlamadım ya, sensör ne sensörü(program, sensörü açık olan arkadaşlar arıyormuş ya).

Bu "nokia sensor" programına kendi resmini koyup... kendi bilgileriniz falan yazıyosunuz... profil olusturuyosunuz... kendinizi tanıtan...
    sonra bu sensor'unu acık bıraktıgınızda, mesela bi kafe gibi bar gibi ortama gittiniz... ordaki diger nokia sensor'lu kisileri tespit edebiliyosunuz...
    o kisilerin profillerine bakabiliyosunuz.. bluetooth uzerinden mesaj yollayabiliyosunuz...
  • quote:

quote:

Evet yanında verilen hafıza kartının içerisinde olabilir abicim. Şu olayı anlamadım ya, sensör ne sensörü(program, sensörü açık olan arkadaşlar arıyormuş ya).

Bu "nokia sensor" programına kendi resmini koyup... kendi bilgileriniz falan yazıyosunuz... profil olusturuyosunuz... kendinizi tanıtan...
    sonra bu sensor'unu acık bıraktıgınızda, mesela bi kafe gibi bar gibi ortama gittiniz... ordaki diger nokia sensor'lu kisileri tespit edebiliyosunuz...
    o kisilerin profillerine bakabiliyosunuz.. bluetooth uzerinden mesaj yollayabiliyosunuz...

Vay portable msn bi yerde

ileti var görüntü resmi var

bu programda işe yarar

• quote:

quote:

ona ne gerek var
    aç bluetoothu arat bir sürü bluetoothu açık olan çıkar sonra not yaz gönder aynı şey

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

ona ne gerek var
    aç bluetoothu arat bir sürü bluetoothu açık olan çıkar sonra not yaz gönder aynı şey

Hocam bu program daha kapsamlı msn gıbı resım nık falan var mıs

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

ona ne gerek var

DOSTUMhttp://europe.nokia.com/A4144923 su siteye girde bi tanıtımı izle... ne kadar guzel bi program oldugunu gorceksin...
    ama nokia su anda sitesinden sadece sis (smbyian) halini veriyo... bana java (jar) hali lazım

• symbian varsa ben ındırım 6630 war kurarım makına ya
  • Tamam arkadaşlar buldum bende puppet master programı vardı hem symbian hem java da çalışıyor. Cepten bilgisayarı rahatça kontrol edebilirsiniz artık. Rapidten upload ettim, güle güle kullanın. Buyrun resimli açıklamalı
    İŞTE LİNK

İndirdiğimiz dosyadan .exe uzantılı dosyayı bilgisayara kuruyoruz karşımıza preferences çıkacak , 1. resimde yeşil olan kısımda add var onu tıklıyoruz ve ikinci resimdeki server for java phones u tıklıyoruz, daha sonra bluetooth cihazımız bilgisayarın hangi portundaysa onu işaretliyoruz çünkü bu önemli aksi takdirde bağlantıyı kuramaz.
    Yine aynı dosyanın içinde .jar uzantılı dosyayı telefona kuruyoruz ve çalıştırıyoruz daha sonra telefon connect deyip işi bitiriyoruz. Bu program hem java hem symbian için kullanılabiliyor
    Kötü tarafı ise her defasında programı çalıştırmak zorunda olunması
    Bir diğeri ise wireless presenter tüm s60 telefonlarda çalışıyor
    İşte onun da LİNKi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 14 Ağustos 2006; 19:55:38 >

• Eywallah dostum sagol.... program calısıyo ama... bi islemi yapamadıgında.. hemen baglantı kopuyo... mesela "mouse mode" calısmadı
  • sao kardeş gerçekten çok güsel bi paylaşımeline sağlık
  • Java telefonda denemedim ama symbianda tıkır tıkır çalışıyor
  • Sonyericsson'larda kendiliğinden var bilgisayar kontrolü
    Puppetmaster symbian için diye biliyorum ben ama saol pashafendy
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.