Şimdi Ara

Nokia - Samsung - LG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun zamandır DonanımHaber forumunda araştırma yapmaktayım. Diğer sitelerdede birçok araştırma yaptım günler boyu. Bir telefon alıcağım bu telefonun fiyatı 700'ü geçmemeli. Şuan kullanıdığım telefon Nokia N73. Aslında memnunum çok özellikli bir telefon fakat çok yavaş, WiFi yok. Bunu değiştirirkende dokunmatik bir telefon almak en iyisi bence. Kafamdaki modeller bunlar fakat en altda belirttiğim özelliklere sahip telefonlar gibi önerilerde kabul edebilirim.

-LG BL40:http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-bl40-new-chocolate/ProductDetails.aspx?productId=telceplgbl40nc&categoryId=16001

Çok güzel bir indirim var HB'da. Beni düşündüren tek şey sarjın çok gitmemesi ve markanın LG olması ve de bir işletim sisteminin olmaması.

-LG KM900:http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-km900-arena-8-gb/ProductDetails.aspx?productId=telceplgkm900ar&categoryId=16001

Bu telefonuda beğendim aslında. Fakat LG'lerde genel olarak beni düşündüren sarj durumu.

-LG GC900:http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-gc900-viewty-smart-15-gb/ProductDetails.aspx?productId=telceplggc900&categoryId=16001

-Nokia X6 :http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-x6-8-gb-12-ay-ovi-muzik-sinirsiz-ovi-maps-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokx68gb&categoryId=371946

Yıllardır Nokia kullanan biri olarak X6'da çok yakın geliyor. Bunun eksileri eski bir symbian işletim sistemine sahip olması

-Samsung Wave S7233:http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s7233-wave-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams7233w&categoryId=371946

Abim yıllardır Samsung kullanıyor ve çok memnun. Sırf bu yüzden bunu düşünüyorum. Bada işletim sistemi yeni olsada beni pek korkutmuyor. Sonuç olarak gelişicek.

İstediğim Genel Özellikler:

- 3G (Görüntülü Konuşma dahil)
    - Dokunmatik(Kapasitif ekran)
    - 5mp veya üstü çözünürlüklü kamera.(Led flaş olmak zorunda)
    - Sarjı biraz gitmeli. 1.5, 2 günde biten bir telefon istemiyorum.
    - WiFi bağlantı hızı en az 3.6Mkps
    - Müzik tutkunuyum benim için kulaklığıda önemli ve ses kalitesi.
    - Mesajları kolay yazmak istiyorum. İlk defa dokunmatik ekranlı bir telefon kullanıcam beni zorlamamalı.
    - Symbian işletim sistemiyle yıllarım geçti. Farklı bir işletim sisteminde yeni bir deneyim yaşayabilirim ama standart işletim sistemleri yani işletim sistemi olmayan telefonlar beni düşündürüyor.

Şimdiden bu konuyu yorumlayan herkese çok teşekkürler. İyi günler dilerim.

"17 Seat Leon 1.6 TDi Style Plus - Dell Inspiron 7559 - Maden & Met. Malz. Mühendisi - DEU ÇAP - YouTube
  • LG BL40 artık eski sorunlu bir model işletim sistemide yok tavsiye etmem. KM900de sorunlarıyla ünlü bir model onuda tavsiye etmem. X6 fena değil ama symbian olması düşündürüyor sorun yaratabilir bilemiyorum.S7233 işletim sistemli en sorunsuz telefon ama Badada fazla uygulama yok o yönden sıkıntı yaratabilir.Sana tavsiyem s8500 yada s8530 al Bada işletim sistemi daha gelişmiş ve daha çok uygulama destekliyor.

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

LG BL40 artık eski sorunlu bir model işletim sistemide yok tavsiye etmem. KM900de sorunlarıyla ünlü bir model onuda tavsiye etmem. X6 fena değil ama symbian olması düşündürüyor sorun yaratabilir bilemiyorum.S7233 işletim sistemli en sorunsuz telefon ama Badada fazla uygulama yok o yönden sıkıntı yaratabilir.Sana tavsiyem s8500 yada s8530 al Bada işletim sistemi daha gelişmiş ve daha çok uygulama destekliyor.

bencede istediğin özelliklere en uygun telefon samsung wave2 s8530...
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma... Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma...Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez...Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez... Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun... Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır... Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir...
  • 2.el 3G s yada 2.el x10, 0 wildfire da olabilir, x6 yerine vivazi koyun , x6'yi ona katlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

LG BL40 artık eski sorunlu bir model işletim sistemide yok tavsiye etmem. KM900de sorunlarıyla ünlü bir model onuda tavsiye etmem. X6 fena değil ama symbian olması düşündürüyor sorun yaratabilir bilemiyorum.S7233 işletim sistemli en sorunsuz telefon ama Badada fazla uygulama yok o yönden sıkıntı yaratabilir.Sana tavsiyem s8500 yada s8530 al Bada işletim sistemi daha gelişmiş ve daha çok uygulama destekliyor.

bencede istediğin özelliklere en uygun telefon samsung wave2 s8530...

Samsung wave 2 s8530 Lcd ekranı dolayısıyla pek parlak bir ekran değilmiş. Bu yönden 8500 daha iyi gibi duruyor eski model olmasına karşın. Yorumunuz için teşekkür ederim LG'leri kafamdan atmalıyım bunu anladım :)

quote:

Orjinalinden alıntı: yunuss.10

2.el 3G s yada 2.el x10, 0 wildfire da olabilir, x6 yerine vivazi koyun , x6'yi ona katlar

2. el düşünmüyorum. Bu kadar para verip elektronik eşyalarda 2. el almaya karşıyım. HTC pek bana hitap etmiyor görünüm olarak. İş adamları sanki o telefonlarla geziyormuş gibi geliyor. 18 yaşında bir genç olarak Samsung daha yakın. Vivazıda araştırıcam teşekkürler.

• Bana da 0 almak daha mantıksız geliyo, 2.el olup da cok temiz garantili cihazlar da var, fiyat daha uygun oluyo sıfırına o kadar para vermeye gerek yok bence,
    Bende 18 yasindaim kardes HTC'ler cok karizma özellikle desire filan ama siz bilirsiniz, 6 yıldır SE kullanıyom gerçekten harika kesinlikle tavsiye ederim, fotoğraf ve müzikte 1 numara ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S10 Garantili
    6 yıl önce açıldı
    Samsung S4
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer spot olması sizin için sorun olmayacaksa sıfır s8500 var onu kesinlikle tavsiye ederim.Ama ikinci el alırım diyorsanız ki bana kalırsa 2. el çok daha mantıklı iphone yada htc modellerini düşünün derim.
  • Bende 2. el tasvip etmiyorum. 2 kere 2. el iphone aldım elimde kaldı garantisiz olduğu için sesimi bile çıkaramadım ilkini 7 ay kullandım 2. iphonumu 9 ay kullanabildim. Artık 2. el alıp milletin döküntüsüyle uğraşmaktan bıktım gittim sıfır wave 525 aldım artık kafam rahat belki eskisi gibi lüks bir telefon kullanmıyorum ama en azından rahatım bozulsa bile gidip ücretsiz yaptırabilirim ki garantisi olmasa bile samsungların masrafı uygun oluyor.İphone bir bozuldumu bitti 200 tl ekran masrafı bir wifi bozulsa 110 tl istiyolar. Kesinlikle artık 2. ele karşıyım kesinlikle sıfır telefon almalısın.
  • Sıfır alıp napacan arkadaşım eğer çok telefon değiştiriyosan kesinlikle sıfır almayacaksın zarar büyük oluyo ama uzun kullanırım diyosan 2.el alma . Bence 2.el bi 3gs garantili ihtiyaçlarını karşılar sıfır wave 2 de güzel media mart da inceledim gayet hoş cihazda ekranıda öyle kötü felan değil çok bi fark yok zaten wave le aralarında wave 3.3'' wave 2 3.7'' o kadar wave 2yi öneririm. onun dışında nexus one da bakabilirsin ikince elde ya da x10. tabi 2.ele karşıysan en güzel seçenek wave 2 gibi geliyo bana. benim bile alasım var o cihazı ki samsungu pek sevmemekteyim şu güncelleme işleri ve yazılım işlerinde saçmaladığı için.

Bende 2. el tasvip etmiyorum. 2 kere 2. el iphone aldım elimde kaldı garantisiz olduğu için sesimi bile çıkaramadım ilkini 7 ay kullandım 2. iphonumu 9 ay kullanabildim. Artık 2. el alıp milletin döküntüsüyle uğraşmaktan bıktım gittim sıfır wave 525 aldım artık kafam rahat belki eskisi gibi lüks bir telefon kullanmıyorum ama en azından rahatım bozulsa bile gidip ücretsiz yaptırabilirim ki garantisi olmasa bile samsungların masrafı uygun oluyor.İphone bir bozuldumu bitti 200 tl ekran masrafı bir wifi bozulsa 110 tl istiyolar. Kesinlikle artık 2. ele karşıyım kesinlikle sıfır telefon almalısın.

Kardeşim sen garantisiz alarak hata yapmışsin, aldığın cihazda en az 5 ay garanti olmalı ki durumu belli olsun :)
  • 0 Alip ugrasanda cok.
  • C6-01 e de bakabilirsiniz. Kamera önemliyse sorun teşkil edebilir tabiki çünlü AF si yok. Ama değilse çok iyi bir cihaza sahip olabilirsiniz. Ya da Vivaz a bakın derim.

Özel mesaj göndermiştim sana kardeşim...

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.