Şimdi Ara

Nokia Pc Suite İle Telefonu Modem Olarak Kullanma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nokia N73 marka telefonum var ben bunu laptopta modem olarak kullanmak istiyorum pc suiteyi yükledim fakat one touch access hatası veriyor bluetooth ile bağlıyorum bilgisayara benim atladığım bir yer mi var acaba internete bağlan simgesine tıkladıktan sonra 10 dan geri sayıyor ayarlarını Vodafone Turkey olarak seçtim fakat hata veriyor yardımcı olurmusunuz.

• Bluetooth bağdaştırıcısı var ise pc de, bağdaştırıcı seçeneklerinden aygıt ekle yaparak internete bağlanabilirsiniz.
  • teşekkürler bi deniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

Bluetooth bağdaştırıcısı var ise pc de, bağdaştırıcı seçeneklerinden aygıt ekle yaparak internete bağlanabilirsiniz.

denedim ama olmuyor yine bluetooth çevre aygıtı driver ının yüklü olmadığını söylüyor bluetooth ile telefonuma birşey gönderebiliyorum ama o driverın olmadığını gösteriyor internetten baktım ve onunla ilgili bişey indirdim ama onuda kurarken donuyor ve ilerlemiyor telefonumdada ne güzel 1 aylık bedava internet vardı onu laptopumda kullanacaktım normalde vınn kullanıyorum ve o da çok hızlı götürüyor kotayı o yüzden şu telefon ile yapabilseydim çok iyi olacaktı benim için eğer başka bir yolu varsa söylerseniz çok memnun olurum...
  • Pc suite de araçlar sekmesinde internete bağlanma var onu bir deneyin.
  • quote:

Pc suite de araçlar sekmesinde internete bağlanma var onu bir deneyin.

halen aynı hatayı veriyor
    One Touch Access
    Şebekeye bağlanılamadı! Modem başka bir uygulama tarafından kullanılıyor veya doğru yapılandırılmamış olabilir.

nokia pc uite programı güncel.

acaba telefondamı bir sorun var :(
  • quote:

Pc suite de araçlar sekmesinde internete bağlanma var onu bir deneyin.

arkadaşımla 2-3 günlüğüne telefonlarımızı deiştirdik X3 vardı onda aldım ve bir seferde internete bağlandı direk şuan telefonun interneti ile laptoptan yazıyorum fakat benim N73 de neden bağlanmıyordu acaba ben onu merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normalde kolay bir şekilde bağlanması lazım ama n 73 niye bağlanmadı acaba benimde başıma gelmedi.

Birde burada n73 başlığına bakın belki çözümü vardır.

http://forum.donanimhaber.com/m_9597862/mpage_238/tm.htm
  • Nokia Ovi Suite ile denesen bi de. Belki sorun N. Pc suite de, bildiğim onun modem özelliği iptal olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

Nokia Ovi Suite ile denesen bi de. Belki sorun N. Pc suite de, bildiğim onun modem özelliği iptal olmuştu.

Ben pc suit ile bağlanıyorum ve şuan bile bbu şekilde bağlanarak yazıyorum.Bence arkadaşımız yazılımı kaldırıp tekrar kurmalı,kurulumda sorun çıkmış olabilir.
  • verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim şuan benim kndi telefonum yani N73 arkadaşımda onun X3 ü ben aldım interneti kullanmak için 2-3 gün içinde alırım tekrar ve denerim inş. olur onda 3g de olduğu için daha da hızlı olur diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.