Şimdi Ara

Nokia N97 mini mi , blackberry bold 9700 mü yoksa iphone 4 mü??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler ben bu 3 tel arasında kaldım . ben ayda 10.000 sms bitiren bir kişiyim. önceki telefonum htc vivaydı ve dokunmatiği iyi değildi tuşlar karışıyordu. bold 9700 hoşuma gitti ama onda da sms göndermek için bile BİS gerekiyor deniyor doğrumu? eğer öyleyse nokia n97 mini mi almalıyım onun dokunmatiği nasıl nokianın güzel değil diyorlar ama oda hoşuma gidiyor. son olarak çok mesaj yazan biri olduğm için iphone 4de de sorun yaşayacağımı düşünyorum ama içim gidiyor onada.bana yardımcı olur msnz

• N97 rezİstif sistem dokunmadık kullandığı için pek dokunmayın demek uymaz. Basınçların tır basıncı algılar .
    İphone da ise kapastif ekran kullanılmış tır elektriksel boşalma gibi birşeyi algılar.

Kapasitif ekranlar da multitouch özelliği vardır bir araştır ama n97 de de fiziksel klavye var.

Sana tavsiyem iphone 4 suan ipodtouch imdan yazıyorum hiç zorlanmadım okadar şey yazarken.

İphone fiyatı uçuk olacaktır tr de samsung galaksy s veya htc desire gibi alternatiflere de yonelebilirsin.

İphone almayacaksan android telefon al.

Secim yapmak zor teknoloji konusunda kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 30 Ağustos 2010; 9:58:49 >
  • N97 Mini'yi ve BlackBerry Bold 9700'ı eleyin. iPhone 4 derim bu cihazlar arasından.

Ayrıca seçenekleriniz içine N97 Mini'yi ekleyebiliyorsanız bence onu çıkarın ve onun gibi qwerty klavyeli Sony Ericsson Vivaz pro'yu ekleyin. Güzel cihazdır ve N97 Mini'den çok daha üstün donanıma sahiptir. Ya da biraz daha beklemek istiyorsanız N8'i bekleyin derim.
  • Aynen. N8 i bekleyin bence de.
  • bencede n8
  • ya ben qwerty klavyeli modellere sardım sadece sanal klavye zor oluyor bazı koşullarda flan . neden nokia ile blackberryi önermiyor sunuz ?

Sony Ericsson Vivaz pro Güzele benziyor hala o şarj ve kulaklık girişi eskisi gibiyse almam çnkü eski bir w810i kullanıcısı olarak gına geldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 30 Ağustos 2010; 19:40:31 >
  • n97 hiç hosuma gitmemişti kullanım olarak.bb kullanım acısından guzel bir cihaz. iphone alısırsan mesaj yazarsın.bb guzel secim olur bence senin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    7 yıl önce açıldı
    S8000 Jet mi yoksa Omnia i900 mü
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bu bis aboneliği olmadan ben sms atamicak mıyım? bir wi-fi üzerinden facebook msn yapamicak mıyım illa bis mi gerekiyor ?
  • wave yi bi araştırın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebediezel -- 30 Ağustos 2010; 18:19:52 >
  • wave den millet şikayet ediyor şikayet üstüne şikayet :D blackberry bold 9700 alacam sanırım ama soruma yanıt almam lazım
  • al o zaman beyaz bi 9700 bnde 2. el temiz bitane düşürürsem alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3
    ya ben qwerty klavyeli modellere sardım sadece sanal klavye zor oluyor bazı koşullarda flan . neden nokia ile blackberryi önermiyor sunuz ?

Sony Ericsson Vivaz pro Güzele benziyor hala o şarj ve kulaklık girişi eskisi gibiyse almam çnkü eski bir w810i kullanıcısı olarak gına geldi :D

Vivaz iyi cihazdır. W810 gibi değildir sanırım. N97 Mini almaktansa Vivaz almak daha doğru olur.

N97 Mini ile Vivaz pro aynı işletim sistemine sahipler fakat Vivaz'ın işlemcisi çok daha sağlam ve hızlı çalışmasını sağlıyor. N97 Mini ARM 11 tabanlı 434 MHz işlemciye sahip, Vivaz pro ise ARM Cortex-A8 tabanlı 720 MHz hızında çalışan TI OMAP3630'a sahiptir. Üstelik N97 Mini VGA@30fps video çekerken, Vivaz pro 720@24fps yani HD çözünürlükte kayıt yapmaktadır.

• quote:

ya ben qwerty klavyeli modellere sardım sadece sanal klavye zor oluyor bazı koşullarda flan . neden nokia ile blackberryi önermiyor sunuz ?

N8 i önerdik ya.Eğer kızaklı klavyesi de oldun dersen sana N900 ü öneririm. N900 ün bilgisayardan aşağı kalır yanı yok.
  • quote:

wave den millet şikayet ediyor şikayet üstüne şikayet :D blackberry bold 9700 alacam sanırım ama soruma yanıt almam lazım

Ne tür şikayetler acaba söyler misiniz? Merak ettim şimdi.
  • iphone 4
  • Nokia N8'i Bekleyin.12 MP Xenon Flas Kamera , Amoled Ekran , Symbian Dünyasi , hdmi v.s.
  • arkadaşlar kusruma bakmayın tatildeyim her dakka giremiyorum foruma.

@sugar_klavyeci

valla hem arkadaşlarımdan hemde hepsiburada ki kullanıcıların yorumlarına baktğmda hepsinde bir donma ahizede mikrofonda sorunlar vs varmış ve istisna denemeyecek kadar da sık görülüyormuş. tıpkı n97 deki gibi.

nokia n8 de fiziksel klavye yok ve artık öyle fiziksel klavyeye sahip olmayan tel almicam daha. n900 vivaz bold 9700 arasındayım şuan. tabiki biraz da n97 mini :D sanırım bana media markt yolu göründü tatil dönüşü bir kurcalama yapacam. ama kalbimde bb var bis olayı canımı sıkmaz ise

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 31 Ağustos 2010; 2:03:17 >
  • Bold 9700'ı ve N97 Mini'yi eleyin. Vivaz gibi bir cihaz varken N97 Mini'nin esamesi okunmaz. Vivaz ile N900 arasında bir karar verin. Eğer eğlenceye yönelik bir kullanıcı iseniz Vivaz öneririm. Fakat bilgisayarınız ile yaptığınız işleri telefon ile yapmak istiyorsanız daha doğrusu mobil bilgisayar istiyorsanız N900 öneririm.

Tekrar söylüyorum N900 bir telefon değildir. Üzerinde telefon özelliği bulunan bir mobil bilgisayardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 31 Ağustos 2010; 1:10:04 >
  • nedir bukadar pc sınıfına sokacak özellikleri n900ün? n97nin tipi çok tarz die düşünüodum aynen bold da öyle. vivaz da güzel. oy kararsız kaldım
  • N900'ün işletim sistemi Maemo'dur. Maemo Linux tabanlı bir işletim sistemidir. Bu yüzden kullanımı bildiğimiz klasik telefonlardan çok farklıdır. Bilgisayar kullanıyormuş gibi bir his verir. Cep telefonu değil de cep bilgisayarı demek daha doğru olur.

Yalnız Vivaz ile Vivaz pro'yu karıştırmayın. Vivaz klavyesiz olan modeldir. Klavyeli olan Vivaz pro'dur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.