Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefondan nete girip kolayca ve kaliteli bedava müzik indirecegim bir site varmı bildiginiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko34

Video Convert olayı yine traşa bağladı.. Daha önce Format factory ile çevirdiğim ve müthiş kaliteli convert yaptığım videolar son versiyon ile nedense açılmıyor.. Bu sorunu bütün videolarda yaşamıyorum bazıları açıyor bazıları açmıyor.. MP4 uzantılı ve N97 ayarlarını seçerek yapmama rağmen bu konuda bir sorun yaşıyorum..

Bir diğer sorun video oynatıcıların hepsi resmen N97 ile yere çakıldı..Core zaten uyumlu sürümünü yayınlamadı,forumlarda dönenler tamamen uyumsuz..Smart movie ise artık çalışmıyor bile,program ya serial engeline takılıyor yada açılmadan kendini menüye atıyor..

Başka türlü yöntemler bilen arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim..

Bu sorunla başka karşılaşan oldumu ?

• Ne diye şu hack olayını engelliyorlar hiç bilmiyorum Eğer Nokia satış rekorları kırıyorsa telefonun opsiyonel olmasındandır. Bu bana bindiği dalı kesme gibi geliyor biraz.
  • ovi store'dan uygulama satıp para kazanır

hack işine gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

ovi store'dan uygulama satıp para kazanır

hack işine gelmez.

itunes apple store soyuyor ben neden soymayayım diyor nokia değil mi Reis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zomeda

şu gps yi neden kullanamıyorsunuz anlamadım,arabanın içinde max 10 sn yerimi buluyor(internetsiz)hele n 95 ile kıyaslanamaz bile,bence gps sorunu olanlar nokia ovi suite den tekrar yüklesin.

Ovi suite den gps ile ilgili neyi indirelim arkadaşım?? Ovi maps diyorsan en güncel ovi maps var zaten problem gps te... Gps i halledebilsek zaten ovi maps de stabil çalışacak. Gps olmasa ovi maps in bi anlamı yok zaten google earth ten farkı kalmaz. Ne yapayım sadece dünya haritasını...
  • Arkadaslar NSS ile ürün kodunu değiştirdim şimdi de turkce yapacagım diye ugrasıyroum ama bi türlü olmuyo aldıgım yerde asagıdaki gibi bir yazı var. :) aynen uygulamaya calısırken ürün kodunu değiştirme ekranı ERROR verip duruyor. Nokia klasorunun adını değiştirin diye bişi okudum ama bana mısın demedi. Bu telefonu turkceye cevirmenin var mı baska bi yolu :)
    Nokia Software Updater ile yeni versiyonu yükleyin
    Telefonunuzun dili ingilizce olacak sonrada tekrar
    Nemesis Service Suite (NSS)ile bu kodları girin.

0576357: RM-505_EMEA_TURKEY_QW Black-SİYAH
    0576458: RM-505_EMEA_TURKEY_QW White-BEYAZ

Nokia Software Updater ile yeni türkçe yazılımı yükleyin
    Telefon Türkçe olarak başlamadıysa bu sırayı takip edin
    Menü>Settings>Phone>Language>Phone Language burdan dili türkçe yapın..
  • izle.....com dan video izleyebiliyorken facebooktaki videoları neden izleyemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murlek -- 31 Ekim 2009; 21:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLore@n

quote:

şu gps yi neden kullanamıyorsunuz anlamadım,arabanın içinde max 10 sn yerimi buluyor(internetsiz)hele n 95 ile kıyaslanamaz bile,bence gps sorunu olanlar nokia ovi suite den tekrar yüklesin.

Ovi suite den gps ile ilgili neyi **** arkadaşım?? Ovi maps diyorsan en güncel ovi maps var zaten problem gps te... Gps i halledebilsek zaten ovi maps de stabil çalışacak. Gps olmasa ovi maps in bi anlamı yok zaten google earth ten farkı kalmaz. Ne yapayım sadece dünya haritasını...

problem gps de demişsin ama ben garmin kullanıyorum we gerek bağlanma da gerek kullanımda gayet sorunsuz
  • youtube giriodum normalde ama biras kurcaladım baglantı ayarlarını acaba format atarsam v20 de gidermi bide bazı dosyaları yedeklıcem ama hafıza karına yedekle die bi secenek var hafıza kartı olmadıgı ıcın nereye yedeklıcem.
  • arkadaşlar şu internet radio olayını nasıl halledecez yaa. v2 'de bekleniyordu ama yok yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avan_gard -- 31 Ekim 2009; 22:57:56 >
  • Garanti bankasının widget dosyasını ekleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avan_gard

arkadaşlar şu internet radio olayını nasıl halledecez yaa. v2 'de bekleniyordu ama yok yine.

Hangi radyo olayı? Frekanstan yayınsa o zaten vardı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

ovi store'dan uygulama satıp para kazanır

hack işine gelmez.

itunes apple store soyuyor ben neden soymayayım diyor nokia değil mi Reis?

fiyatlandırmayı bilmiyorum ama soyuyodur yani. windows'a sataşması için para bulması lazım

• Bağlanırsın tabi 10 Sn de her seferinde faturana yansır data kullanımın

N95-8GB ile yan yana bile gelemez GPS konusunda nedenmi N95-8GB 16-17 Ay kullandım 3-5 dakikada hiçbir veri çekmeden bağlanır GPS e N97 ise 15-25 dakikada bağlanıyor kendinden bu kadar emin olan arkadaşlar Ayarlar-Telefon-uygulama ayarları-Konumlama-Konumlama yöntemleri - Yardımlı GPS i kapatıp son buldukları konumdan 1-2 Km daha uzakta açsınlar bakalım GPS i kaç dakikada bağlanacaklar ben çok eminim en az 20-30 kere denedim 15 Dakikadan önce bağlanırlarsa o zaman yazsınlar buraya konu yeterince sündü zaten

quote:

quote:

quote:

Ovi suite den gps ile ilgili neyi **** arkadaşım?? Ovi maps diyorsan en güncel ovi maps var zaten problem gps te... Gps i halledebilsek zaten ovi maps de stabil çalışacak. Gps olmasa ovi maps in bi anlamı yok zaten google earth ten farkı kalmaz. Ne yapayım sadece dünya haritasını...

problem gps de demişsin ama ben garmin kullanıyorum we gerek bağlanma da gerek kullanımda gayet sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_aslan -- 31 Ekim 2009; 23:32:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_cancan

Bağlanırsın tabi 10 Sn de her seferinde faturana yansır data kullanımın

N95-8GB ile yan yana bile gelemez GPS konusunda nedenmi N95-8GB 16-17 Ay kullandım 3-5 dakikada hiçbir veri çekmeden bağlanır GPS e N97 ise 15-25 dakikada bağlanıyor kendinden bu kadar emin olan arkadaşlar Ayarlar-Telefon-uygulama ayarları-Konumlama-Konumlama yöntemleri - Yardımlı GPS i kapatıp son buldukları konumdan 1-2 Km daha uzakta açsınlar bakalım GPS i kaç dakikada bağlanacaklar ben çok eminim en az 20-30 kere denedim 15 Dakikadan önce bağlanırlarsa o zaman yazsınlar buraya konu yeterince sündü zaten

quote:

quote:

quote:

ne 3/5 dakikası ne faturası,10 sn diyorum internet seçenegi kapalı veri yok,bugün o kadar yagmurlu havada arabada açtım,en son evde açmıştım,önce ev adresi gözüktü,10 sn kadar sonra bulundugum yeri buldu,aksarayda bir caddeyi buldum ve beni sorunsuz götürdü,arayın teknik servisi bi sorun bakalım ne diyecek 02123371717.

• quote:

quote:

ben teknik servisi aradım ve bana dedigi,nokia com dan map ı bilgisayara indir ve bilgisayardan tele yükle o zaman tüm işlevleri çalışır,bende öyle yaptım,ve sorunsuz kullanıyorum,nevigasyon ile problemi olanlar bence teknik destegi arasın.

• quote:

Sadece tümleşik GPS yöntemiyle bağlanıyorum, Garmin değil Ovi haritasını (V3.03) kullanıyorum ve evin içinde, odanın ortasında bile 10-15 saniyede uyduya kitleniyor. Bence sen konuyu fazla sündürme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslanoglu -- 1 Kasım 2009; 0:20:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hosukoglu

arkadaşlar sip için artık 3. parti yazılıma gerek yok v20 ile telefon sip ve voip adına ne derseniz tamamen destekliyor.

ben wirofon ile kullanıyorum hatta rehber de wirofon menüsü bile oluşuyor.

nasil yaptigini adim adim aciklarmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_cancan

arkadaşım sen iyice saçmalamaya başladın!!! hem saçmaladıkça saçmalıyorsun hemde konu sündü diyorsun!!! burada bu kadar kişi yalan söylemiyoruz herhalde dimi?!?

eğer hattından kontör gitmesini ya da faturaya ek ücret gelmemesini istiyorsan Şebeke Tabanlı konumlama yöntemini kapatırsın olur biter..

Yardımlı GPS ile Tümleşik GPS açık kalır.. bu, Nokia'nın N95'den sonraki telefonlarına koyduğu A-GPS uygulamasından beri ileri gelen bir şeydir ve hiç kimse Yardımlı ve Tümleşik GPS özelliklerini kapatmaz.. sen kalkıp bunlardan Yardımlı GPS'i kapatırsan tabii iş uzar... Tümleşik GPS seçeneğini kapatırsanda GPS modülü devre dışı kalır hiç bağlanamazsın!!!

burada artık telefona b.k atmak değilde birazda kullananda kabahat aramak gerek bence... kabahat dediysem bilgi eksikliği anlamında...

şu makaleyi iyice oku ve bir daha düşün!

______________________________________________________________________________________________________________________
    Yardımlı GPS nedir?

Yardımlı Global Konumlandırma Sistemi (A-GPS) uyduların tespit edilmesinde cihazınıza destek olur. A-GPS kullanırken cihazınız, yardımcı veri sunucusundan hücresel ağ üzerinden faydalı uydu bilgileri alır. Cihazınız destekli veri almadığı takdirde, mevcut uyduları tespit etmeye çalışır. Destekli veriler ile cihazınız faydalı olabilecek uyduları, yani cihazınızla dünyanın aynı kısmında bulunan uyduları belirleyebilir. A-GPS, lokasyonla ilgili hesaplamaları önemli ölçüde hızlandırır.

A-GPS, bir ağ servisidir. Servis sağlayıcıya özel A-GPS ayarları mevcut olmadığı takdirde, A-GPS'i destekleyen Nokia cihazlarında varsayılan servis olarak kullanılır. (ki burada bahsedilen telefonun sinyal ararken supl.nokia.com 'a bağlanmasıdır.. çünkü NOKIA'nın A-GPS adresi supl.nokia.com'dur)

A-GPS tüm ülkelerde bulunur ve belirli operatör servislerine bağlı değildir.

A-GPS’in sunduğu avantaj ve faydalar nelerdir?

A-GPS, cihazın uydu bağlantısını GPS’e göre daha hızlı ve daha güvenilir bir biçimde kurmasına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Örneğin; konumlandırma baştan başlatma halinde yani GPS bağlantısı uzun bir süredir kesik olduğunda ya da kullanıcı farklı bir ülkeye seyahat ettiğinde daha hızlı elde edilir.

A-GPS ile GPS bağlantısı kurmak için gereken süre önemli ölçüde azalır. GPS kullanan bir cihazın baştan başlatma halinde GPS bağlantısını kurması dakikalar alırken, A-GPS gerekli süreyi saniyelere indirir.

Buna ek olarak A-GPS, İlk Sabitleme Zamanı (Time To First Fix - TTFF) olarak bilinen ve cihazın dünya çapındaki birçok coğrafi bölgede mevcut konumu bulması için gereken süreyi de azaltır.

GPS’te, A-GPS için de geçerli olan bazı sınırlamalar bulunur. Örneğin; binalar, doğal engeller, hava koşulları ve kullanıcının bulunduğu yer, sinyallerin erişilebilirliği ve kalitesi binalar, Kapalı bir alandaysanız, açık alana çıkın. Elinizle, cihazınızın alt kısmındaki GPS alıcısını kapamadığınızdan emin olun.

______________________________________________________________________________________________________________________

şimdi kişisel olarak merakımdan soruyorum!!! Yardımlı GPS'i kapatmandaki amaç nedir?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 1 Kasım 2009; 3:21:55 >

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.