Şimdi Ara

Nokia N96 Detaylı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman sonuca varılmıstır seklı cok hosuma gııttı yoksa n95 8gb tan sonra ole alıncak asırı bı ozellıgı yok ama bırazda yenı cıktı pahalı 2 3 hafta gecsın fıyat otursun alınır ondan sonra su an sabah aradım nokıa shop 1490 dıo bıraz fazla gıbı belkı yenı cıktı dıyedır bakalım

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

Orjinalden alıntı: kehanet..

quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

Kagıt ozelliklerini cogumuz biliyoruz ztn önemli olan kullanıcı gorusleri anlatımı. inceleme olmuş diyemem

kardes Zaten Cıhaza Asırı Bişeyler Yapılmamıs N95 8GB arasında Cokta fazla Farklılık Sunulmus Diyemem Bunu Kagıt Özelliklerinin Ustunde Gorebılıyoruz Oyle Falzada Oğmeye Gerek Yok

sonuç itibariyle farklı bi telefon. ses kalitesi,kızak mekanizması,ekran kalitesi,hafıza hızı işleyişi, sarj suresi vs bir çok şey var neyse

Kızak Mekanizması N95 8GB İle Aynı Renk Sayısı
    16700000
    Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 px Bu Çözünürlüğüğe Ekran Buyuk Gelıyor

Tam şarj ile 14 saat müzik
    5 saat video Cekıyor
    4 saat TV izlenebiliyor

332 MHz İşlemci Hızı 16GB İçin Fazlada Yuksek Sayılmaz Bu Oran Bıraz Dha Yusek OLmalıydı
    Müzik Kalıtesıne Gelınce N95 8GB İle Arasında FarkGoremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanet.. -- 28 Eylül 2008; 3:10:20 >

• Tv Yazdıgına Bakmyın Arkadslar tv Özelliği Mobil televizyon özelliği (DVB-H) 3G üzerinden 3G de Türkiyede Olmadıgı İçin Yine Yalan Oldu Bu TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanet.. -- 28 Eylül 2008; 3:16:29 >

16700000

5 saat video Cekıyor
    4 saat TV izlenebiliyor

332 MHz İşlemci Hızı 16GB İçin Fazlada Yuksek Sayılmaz Bu Oran Bıraz Dha Yusek OLmalıydı

müzik çalma süresi çok kısa,
    bu telfonun işlemci hızı 220 mhz yanlış yazmayın
    ben sayfada inceleme görmedim.sadece teknik bilgiler var.bi dekendi çektiği bi kaç foto.böle inceleme olmaz.bi kaç inceleme konusuna gir nasıl inceleme yapılırmış öğren

• quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

quote:

16700000

5 saat video Cekıyor
    4 saat TV izlenebiliyor

müzik çalma süresi çok kısa,
    bu telfonun işlemci hızı 220 mhz yanlış yazmayın
    ben sayfada inceleme görmedim.sadece teknik bilgiler var.bi dekendi çektiği bi kaç foto.böle inceleme olmaz.bi kaç inceleme konusuna gir nasıl inceleme yapılırmış öğren

kardes Bu bir sakamı 220 mhz n95 8gb 330 n96 320

İncelmeye Gelince Türkce Konusmuyormuyum Anlamıyorum Defalarca Yazıyorum Bu Cıhazsın N95 8GB iLE ooyle Asırı AnlıŞanlıBir Yanı Yok Dıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanet.. -- 28 Eylül 2008; 3:31:41 >

• hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanman dileğiyle..

bende N95 8GB kullanıcısıyım.. N96 almayı açıkçası hiç düşünmedim.. arada hemen hemen hiçbir fark yok çünkü özellik bakımından.. yani 16GB yığın + arttırılabilir hafıza + DVB-H(TR'de çalışmıyor) N96'yı çok da farklı kılan özellikler değil. ancak şu anda piyasada olan krallar N95 8GB ve N96 modelleri.. bunların yanına yeni bir kral daha geliyor N85...

N96'yı çok sevmemin sebebi N81'e olan hayranlığımdan kaynaklanıyor.. özellikle kasa yapısı ve tuş takımının zarifliği ve yumuşaklığı 10 numara.. N96'dan ziyade N85'i bekliyorum.. eğer uygun olursa N85'de alacağım.. iPhone'da düşünmüyor değilim ama eksisi ve eksiği çok.. oturup programlarla, problemleriyle uğraşacak halim yok..

kullandıkça bizle deneyimlerini paylaşırsan seviniriz..

tekrar hayırlı olsn..

• quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanman dileğiyle..

bende N95 8GB kullanıcısıyım.. N96 almayı açıkçası hiç düşünmedim.. arada hemen hemen hiçbir fark yok çünkü özellik bakımından.. yani 16GB yığın + arttırılabilir hafıza + DVB-H(TR'de çalışmıyor) N96'yı çok da farklı kılan özellikler değil. ancak şu anda piyasada olan krallar N95 8GB ve N96 modelleri.. bunların yanına yeni bir kral daha geliyor N85...

N96'yı çok sevmemin sebebi N81'e olan hayranlığımdan kaynaklanıyor.. özellikle kasa yapısı ve tuş takımının zarifliği ve yumuşaklığı 10 numara.. N96'dan ziyade N85'i bekliyorum.. eğer uygun olursa N85'de alacağım.. iPhone'da düşünmüyor değilim ama eksisi ve eksiği çok.. oturup programlarla, problemleriyle uğraşacak halim yok..

kullandıkça bizle deneyimlerini paylaşırsan seviniriz..

tekrar hayırlı olsn..

Tesekkurler N85 İnceledim kardes Ama Foruma Koymak İstemıyorum Bazı Arkadaslar Turkceden Anlamdıkları İçin N85 gelince Gercekten Olağan Üstü Cİhaz Onu Guzell Yapansa En beyendiğim Yonu Flas Isıgı Super Patlıyor Gece Cekımlerınde Performans On sırada

• helal olsun şu nokia ya harbi mükemmel bi şirket 5 para etmez n96 yı çatır çatır satıyor daha ne olsun helallll olsunn..

İncelmeye Gelince Türkce Konusmuyormuyum Anlamıyorum Defalarca Yazıyorum Bu Cıhazsın N95 8GB iLE ooyle Asırı AnlıŞanlıBir Yanı Yok Dıyorum

işte kaynak bi kaç farklı sitede daha aynı rakamı gördümhttp://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php 220 değilmiş ama 264 mhzmiş.daha kullandığın telefonun özelliklerini bilmiyorsun bi de inceleme diye konu açıyorsun.ayrıca bu telefonun n95 8 gbdan fazla farkı yok diye teknik özelliklerini kopyalayıp buraya yapıştırmanı gerektirmez.n96 konusu zaten var.oradada benzer şeyler var.burada senin yaptığın sadece konu kirliliği yaratmak

• hayırlı olsun inceleme için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 28 Eylül 2008; 4:04:12 >

Orjinalden alıntı: darbecix

helal olsun şu nokia ya harbi mükemmel bi şirket 5 para etmez n96 yı çatır çatır satıyor daha ne olsun helallll olsunn..

iPhonecular sardı burayıda

quote:

işte kaynak bi kaç farklı sitede daha aynı rakamı gördümhttp://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php 220 değilmiş ama 264 mhzmiş.daha kullandığın telefonun özelliklerini bilmiyorsun bi de inceleme diye konu açıyorsun.ayrıca bu telefonun n95 8 gbdan fazla farkı yok diye teknik özelliklerini kopyalayıp buraya yapıştırmanı gerektirmez.n96 konusu zaten var.oradada benzer şeyler var.burada senin yaptığın sadece konu kirliliği yaratmak

bu adrse tıklarsan işlemci hızını gorebılırsın

http://www.nokia-tuning.net/index.php?s=processor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oxygen3

samsung innov yerine bunu tercih etmenizin özel bi nedeni varmı? 1 ay içinde bu 2 cihazdan birini alacamda.

Bildiğiniz Gibi Samsug ların işetimsistemine Uygun program tema oyun bulmak imkansız derecede nerde ise fakat nokiada boyle bır sorun yok bır cıhaz alırnırken sadece gorunumune degıl size sunucağı ek falıyetleree bakmak greklı nokia symbianda bunu kullanıcılarına sundugu için noki,yı vazgeçilmez kılıyor Ve Benim seçimimde yazlımdan yana oldugu için N96 Diyorum

Samsung i8510 INNOV8 OS Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2

Nokia N96 OS Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2

• quote:

quote:

aramızda bu kadar bılgılı arkds sen varken buforuma uye olan kımse konu acmasın sen ac bız okuyalım beklem suresını 220 yazıpta işlemci hızı diye yazan sen varken bu forumun haline ne olcak bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanet.. -- 28 Eylül 2008; 4:22:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oxygen3

samsung innov yerine bunu tercih etmenizin özel bi nedeni varmı? 1 ay içinde bu 2 cihazdan birini alacamda.

Bildiğiniz Gibi Samsug ların işetimsistemine Uygun program tema oyun bulmak imkansız derecede nerde ise fakat nokiada boyle bır sorun yok bır cıhaz alırnırken sadece gorunumune degıl size sunucağı ek falıyetleree bakmak greklı nokia symbianda bunu kullanıcılarına sundugu için noki,yı vazgeçilmez kılıyor Ve Benim seçimimde yazlımdan yana oldugu için N96 Diyorum

Samsung i8510 INNOV8 OS Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2

Nokia N96 OS Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2

Samsung innov her yönüyle nerdeyse N96 yı ezip geçti.Ayrıca Symbian da var.N96 ile aynı işletim sistemi

• quote:

aramızda bu kadar bılgılı arkds sen varken buforuma uye olan kımse konu acmasın sen ac bız okuyalım beklem suresını 220 yazıpta işlemci hızı diye yazan sen varken bu forumun haline ne olcak bilmiyorum

verdiğin sitedeki bilgiler yanlış:
    http://www.forum.nokia.com/devices/N96
    http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/print?board.id=smartphones&message.id=101124&page=1&format=page
    telefonda arm9 işlemci var ve bu işlemci 264 mhz hızında çalışıyor.hala neyi iddaa ediyorsun anlamıyorum.bunu bi tek bende demiyorumki.

okuduğunu bile doğru yorumlayamıyorsun.benim yazdığıma döner bi bakar insan.benim yazdığım "bu telfonun işlemci hızı 220 mhz yanlış yazmayın"burdan bekleme süresi falan nerenden atıp yazdın bilmiyorum.çokta merak ediyorum açıkçası.

ben kimseye bu foruma konu açmasın demiyorum.bi konuda bilgisi vardır paylaşır yada bilgi öğrenmesi gerekir konu açar ama senin konun apayrı bir şey.yeni bir şeyler katmak dışında herşeyi yaptığın bir konun var.buna tabiiki tepkimi göstereceğim.biz n96 yıhttp://resim.donanimhaber.com/m_21015476/mpage_1/key_/tm.htm konusunda zaten konuşuyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

quote:

Orjinalden alıntı: darbecix

helal olsun şu nokia ya harbi mükemmel bi şirket 5 para etmez n96 yı çatır çatır satıyor daha ne olsun helallll olsunn..

iPhonecular sardı burayıda

yok cnm ne iphone u oda 5para etmez ALLAH yazdıysa bozsun biz kaliteden yanayız ve bunu hakedenin yanındayız innov8 özellikleri alcatel de olsa onada aynı şeyleri sölerdim

• n96da çalışan 10 uygulamadan 8 i innov8 de de çalışıo zaten pek bi +sı yok n96 nın

inceleme için ellerine sağlık

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • n96 görünüm bakımdan çok hoş bence bunun dışında pek bi artısı yok zaten
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.