Şimdi Ara

^^ Nokia N96 ^^ (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.745
Cevap
2
Favori
284.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu gün dikkat ettim bağlanıyormuş ama en az 5dk bekledim. Eskiden olsa 30sn sürmezdi. Havanın bulutlu olması ile alakası varmı anlamadım. Çünkü baglandıktan sonra sinyal seviyesi 5 çizgiden 4 bazen 5i yanıyordu.
  • Arkadaşlar bende sürüm 30.033 mevcut, t9 türkçe mesaj yazarken 5. kelimeden sonra telefon feci kasmaya başlıyor. mesaj yazmayı durdurunca yine açılıyor. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda? (Product code 0572092)
  • Yazma dilini Ingilizce yap. 30.033ün hatası bu. Ya da 30.101 i yükleyebilirsin bu versiyonda yavaşlama problemi giderilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

arkadaslar n96 alıcaktım fakat kafam nokıa 5800 xpressmusıc e takıldı o 530 lıra n96 870 lıra ozellıklerıne baktım 5800 ın bayada ııyımıs ya zaten xpress sesı cok ıyı werır wı fı felan war kamerası kotu n96 dan bı tek bıde netı daha yavasmıs sarjı daha fazla ekranı daa buyuk ne ıs kararsız kaldım sızce ??

arkadaslar lafımı yınelıoorum sızın tavsıyelerınız sayesınde belkı benım hangı telefonu alıcagım belırlenıcek lutfen cwp werırmısınz ?
    n96 ya kafayı cok takmıstım kesın alıcaktım ama su 5800 da ıyı gıbı fıyat farkıda epeyy
    n96 kullananlar yorum atsınlar nıe almalıyım ?
  • quote:

quote:

arkadaslar n96 alıcaktım fakat kafam nokıa 5800 xpressmusıc e takıldı o 530 lıra n96 870 lıra ozellıklerıne baktım 5800 ın bayada ııyımıs ya zaten xpress sesı cok ıyı werır wı fı felan war kamerası kotu n96 dan bı tek bıde netı daha yavasmıs sarjı daha fazla ekranı daa buyuk ne ıs kararsız kaldım sızce ??

arkadaslar lafımı yınelıoorum sızın tavsıyelerınız sayesınde belkı benım hangı telefonu alıcagım belırlenıcek lutfen cwp werırmısınz ?
    n96 ya kafayı cok takmıstım kesın alıcaktım ama su 5800 da ıyı gıbı fıyat farkıda epeyy

Kardes ben Eski N96 Kullanıcısıyım. Telefonu 5800 ile takas ettim suan gayet memnunum. Sana Şöyle diyim. Fotograf konusunda eger 5800 Alırsan Hiç Birsey bekleme N96 yanından gecemez N96 Fotograf konsunda ve video konusunda Süper . ama gel gelelim Fotografla isim olmaz genelde gündüz gözü ile yada aydınlık yerlerde cekerim dersen 5800 tavsiyem. 5800 Hız Dokunmatik Bence gayet iyi Donma takılma falan yapmıyor pil Ömrüde N96 dan uzun gidiyor.Neti yavas demissin . İnternete Gİrisi N96 daha hızlı kullanırsan göreceksin.Ses Bakımından N96 baya sollar ama müzik telefonu Normaldir. Kulaklık sesi Orj kulaklıında iş yok Kulaklıkla müzik dinliyorsan kendine saglam bi kulaklık almak zorunda kalabilirsin. acıkcası .N96 Tavsiye Etmem Fiyat + performans bence iyi degil. 5800 Şiddetle Tavsiye ederim fiyat olsun performans olsun bence gayet iyi. Umarim acıklaya bilmisimdir.
  • Arkadaslar merhaba 1 kac tane sorunum var acil yardımcı olursanız cok sevinirim ;

1-)Telefonu yeni aldım güncelleştirmeleri yapacağım wi-fi ile baglanıp cihaz yonetiminden güncelleştirmeleri kontrol et dedim ama güncelleştirme bulunamadı diyor orada yazan sürüm ise 20.050 diyor sanırım son sürüm değil :S şimdi ne yapmam gerekiyor birde NSU ile mi deneyeyim ürün kodundan dolayımıdır ? ürün kodunu değiştirip oylemi deneyeyim yukarıda yazmıssınız nokia bazı ürün kodlarına üvey evlat muamelesi yapıyor diye. Telefon TR sertifikalı yerli yani.NSU ile ürün kodunu mu değiştirip deneyeyim ? yada baska bir çözüm ne yapabilirim ?

2-)Wınn hattını cıkarıp telefona taktıgımda nasıl internete baglanabilirim kurcaladım ama bulamadım nereye girip ne ayar yapmam gerekiyor ?

3-)Batarya 1 günde bitiyor fazla kurcalamıyorum ama yinede 1 günde bitiyor sizlerdede oylemi yoksa benim bataryada mı bir problem var ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeşiktAŞK93 -- 18 Aralık 2009; 13:06:10 >
  • arkadaslar yokmu cevaplayacak acil yardımınız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smh!!

Arkadaslar merhaba 1 kac tane sorunum var acil yardımcı olursanız cok sevinirim ;

1-)Telefonu yeni aldım güncelleştirmeleri yapacağım wi-fi ile baglanıp cihaz yonetiminden güncelleştirmeleri kontrol et dedim ama güncelleştirme bulunamadı diyor orada yazan sürüm ise 20.050 diyor sanırım son sürüm değil :S şimdi ne yapmam gerekiyor birde NSU ile mi deneyeyim ürün kodundan dolayımıdır ? ürün kodunu değiştirip oylemi deneyeyim yukarıda yazmıssınız nokia bazı ürün kodlarına üvey evlat muamelesi yapıyor diye. Telefon TR sertifikalı yerli yani.NSU ile ürün kodunu mu değiştirip deneyeyim ? yada baska bir çözüm ne yapabilirim ?

2-)Wınn hattını cıkarıp telefona taktıgımda nasıl internete baglanabilirim kurcaladım ama bulamadım nereye girip ne ayar yapmam gerekiyor ?

3-)Batarya 1 günde bitiyor fazla kurcalamıyorum ama yinede 1 günde bitiyor sizlerdede oylemi yoksa benim bataryada mı bir problem var ?

Teşekkürler.

1. Ben ürün kodunu degistirerek yaptim 0543721 türkiye kodu cok memnunum
    2. Ben almanyadan bu winn dedigin herhalde türkcell winn internete baglanmak icin diyorsun
    ayarlardan baglanti ayarlarina gel orada hedefler var hedefler bölümünde internet var orada yeni bir paket veri tasiyicisindan türkcell winn diye bir baglanti olustur sonra düzenleden ayarlarini ellede yapabilirsin erisim noktasi ismi falan türkcell in neyse onlari elle gir türkcell in sayfasinda vardir o ayarlar galiba oradan ayarliyabilirsin
    3.ben telefonun altindan girip üstünden cikiyorum o kadar cok kurcaliyorum ki 1.5 gün gidiyor bazen 1 gün gidiyor ama cok kullaniyorum internete falan giriyorum o yüzden 1 ile 1.5 gün gidiyor hic kullanmasam inan 4 gün falan gidiyor seninkini alamiyorum hic kurcalamadan nasil 1 günde bitiyor ilginc geldi belki versiyondan belki bataryadan bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyildiz

quote:

Arkadaslar merhaba 1 kac tane sorunum var acil yardımcı olursanız cok sevinirim ;

Teşekkürler.

1. Ben ürün kodunu degistirerek yaptim 0543721 türkiye kodu cok memnunum
    2. Ben almanyadan bu winn dedigin herhalde türkcell winn internete baglanmak icin diyorsun
    ayarlardan baglanti ayarlarina gel orada hedefler var hedefler bölümünde internet var orada yeni bir paket veri tasiyicisindan türkcell winn diye bir baglanti olustur sonra düzenleden ayarlarini ellede yapabilirsin erisim noktasi ismi falan türkcell in neyse onlari elle gir türkcell in sayfasinda vardir o ayarlar galiba oradan ayarliyabilirsin
    3.ben telefonun altindan girip üstünden cikiyorum o kadar cok kurcaliyorum ki 1.5 gün gidiyor bazen 1 gün gidiyor ama cok kullaniyorum internete falan giriyorum o yüzden 1 ile 1.5 gün gidiyor hic kullanmasam inan 4 gün falan gidiyor seninkini alamiyorum hic kurcalamadan nasil 1 günde bitiyor ilginc geldi belki versiyondan belki bataryadan bilemem

yardımlarınız için teşekkür ederim.

baska yardımcı olacak yokmu baska şeyler soyleyecek ?
  • birde kamera ile ilgili birşey sormak istiyorum sanki biraz bulanık çekiyor gibi ayar su bu falan pek anlamam nasıl bir ayar yapabilirim :S

link1 :http://img163.imageshack.us/i/18122009032.jpg/

link2 :http://img97.imageshack.us/i/18122009033.jpg/

çektiğim fotograflar.
  • quote:

birde kamera ile ilgili birşey sormak istiyorum sanki biraz bulanık çekiyor gibi ayar su bu falan pek anlamam nasıl bir ayar yapabilirim :S

çektiğim fotograflar.

biraz bozuk gibi bende böyle değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORKY34

quote:

quote:

Kardes ben Eski N96 Kullanıcısıyım. Telefonu 5800 ile takas ettim suan gayet memnunum. Sana Şöyle diyim. Fotograf konusunda eger 5800 Alırsan Hiç Birsey bekleme N96 yanından gecemez N96 Fotograf konsunda ve video konusunda Süper . ama gel gelelim Fotografla isim olmaz genelde gündüz gözü ile yada aydınlık yerlerde cekerim dersen 5800 tavsiyem. 5800 Hız Dokunmatik Bence gayet iyi Donma takılma falan yapmıyor pil Ömrüde N96 dan uzun gidiyor.Neti yavas demissin . İnternete Gİrisi N96 daha hızlı kullanırsan göreceksin.Ses Bakımından N96 baya sollar ama müzik telefonu Normaldir. Kulaklık sesi Orj kulaklıında iş yok Kulaklıkla müzik dinliyorsan kendine saglam bi kulaklık almak zorunda kalabilirsin. acıkcası .N96 Tavsiye Etmem Fiyat + performans bence iyi degil. 5800 Şiddetle Tavsiye ederim fiyat olsun performans olsun bence gayet iyi. Umarim acıklaya bilmisimdir.

hocam cwpların ıcın eyw. yalnız herseyını ogrendım ve bgendım ekranı HD cozunurlukmus ve ınternete ultra hızlı gırıosun yazıo nokıa nın sıtesınde begendım bayya ama su youtube tan vıdeo ızleyememek gıbı sorunu warmıs dogrumu ya flash oynatamıomus galıba :S yenı yzılımla duzelttılermı acep onu ? cok onemlı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

quote:

birde kamera ile ilgili birşey sormak istiyorum sanki biraz bulanık çekiyor gibi ayar su bu falan pek anlamam nasıl bir ayar yapabilirim :S

çektiğim fotograflar.

biraz bozuk gibi bende böyle değil

peki ayarmı yapmam lazım ayar yapmam lazımsa nasıl ne yapıcam soylermisiniz ? yada kameradamı birşey var ?
  • N96 yı su an almak isteyen herkese tavsiye ederim.Yalnız V30 olması sartıyla.Versiyonun son haliyle telefon kusursuz diyebilirim
  • bana yardımcı olabilecek yokmu arkadaslar ?
  • Smh!! arkadaşım kameran da pek problem yok gibi duruyor ama bira karıncalı çekiyor sanki oda odanın aydınlatması ve çekim açınla alakalı olabilir mesela bendede video gece çekerken objektif şekli mavi mavi ekran da belli oluyo ama aydınlık bi ye3rde mükemmel çekiyor onu bende pek anlamadım neden mavi yuvarlak objektif şekli çıktığını ve senin çok karıncalı çekmeni
  • ===> Tema Paketi-5: Karma Temalar (34) <===

1-1inden güzel 34 tema. Kendi derlemem. Tüm temaların önizlemesi kendi klasörü içindedir. Pişman olmazsınız.

Tema paketini indirmek için:
    RS:http://rapidshare.com/files/323536714/Symbian.S60v3.Tema.Paketi.5.rar
    HF:http://hotfile.com/dl/21297784/c4c13cc/Symbian.S60v3.Tema.Paketi.5.rar.html

Diğer tema ve tema paketleri için:
    http://www.reis-ieagles.com/temalar/

©2004-2010 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyka

Smh!! arkadaşım kameran da pek problem yok gibi duruyor ama bira karıncalı çekiyor sanki oda odanın aydınlatması ve çekim açınla alakalı olabilir mesela bendede video gece çekerken objektif şekli mavi mavi ekran da belli oluyo ama aydınlık bi ye3rde mükemmel çekiyor onu bende pek anlamadım neden mavi yuvarlak objektif şekli çıktığını ve senin çok karıncalı çekmeni

cevabınız için teşekkür ederim
  • Skyfire Yeni sürümü cıktı artik videolari oynatabiliyor.İnternetede gayet hızlı giriyor Tavsiye ediyorum telefonu tkrardan:D
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GORKY34

quote:

quote:

hocam cwpların ıcın eyw. yalnız herseyını ogrendım ve bgendım ekranı HD cozunurlukmus ve ınternete ultra hızlı gırıosun yazıo nokıa nın sıtesınde begendım bayya ama su youtube tan vıdeo ızleyememek gıbı sorunu warmıs dogrumu ya flash oynatamıomus galıba :S yenı yzılımla duzelttılermı acep onu ? cok onemlı bu

• arkadaşlar bir arkadaşım elindeki n96 için bendeki n70 alıp üstüne 400tl ver diyor bu seçim nasıl sizlerin düşüncesi nelerdir.telefon elimde deneme yapıyorum kayıtlı yalnız kvk alınmamış mağazdan alınmış faturası her şeyi var diyor.almadan sizlere danışayım dedim.teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.