Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (1837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.815.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

Orjinalden alıntı: efe74

quote:

Orjinalden alıntı: FİGOOOOOOOO

quote:

Bugün yeni kulaklık aldım.CX500 ama orjinal mi bilmiyorum.Nasıl anlayabilirim?

http://spot-the-fakes.blogspot.com/2008/02/real-and-fake-sennheiser-earphones.html
    BURDAN KONTROL EDEBİLİRSİN BEN ÖYLE YAPTIM

Buradaki testten geçti benim cx500.Ancak basslar bana yetersiz gibi geldi o yüzden gıcık kaptım.Ses seviyesi çok düşük.Diğer telim SE K750 nin kulaklığında bile ses daha yüksek.(Gerçi ben bu endişeyle durmaktansa gidip geri vereyim daha iyi).sennheiser parlak etiket var ama metan yok.Acaba izmirde bunu kime kontrol ettirebilirim?? Çünkü N95 in kulaklığı gerçekten çok kötü.Ve düzgün bir kulaklık lazım sonuçta.

kulaklığı ne kadara aldın ben su ipodumun kulaklını kullanıyorumda yeni bi kulaklık alcam

ebay-dan aldım kargo+sigorta 35 ytl aldım beyaz
    ===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

[link=Sennheiser CX500 TEK GEÇERİM n95_8gb]NSeries - N95

• Reisim teşekkür ederim kardeşim
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Uygulamayı kurunca açıcaksın turn. sec. off dicen sistem dosyalarına erişim açılacak. yani haclenmiş olacak. sen tekrar kapatmadıkça açık kalacak. ve istediğin uygulamayı da açabileceksin. hellocarbide gibi deil.

cihaza res atarsan hack kalkar tekrar açıp off demen lazım

quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

Orjinalden alıntı: andan44

Arkadaşlar benim telefonda 20.0.0.16 yüklü NSu ile V30 yükleyeyim dedim ama NSU V30'u bulamıyor yerine 20.0.16'yı bulup tlf güncel diyor.V30 versiyonu nasıl yükleyebilirim.

ilk yapacak olduğun

http://www.4shared.com/account/file/34666413/d05320c3/NSS_ile_Trkeletirme_Anlatm.html

ikinci yapacak olduğun

http://www.4shared.com/account/file/34666434/7c01d7e2/NSU_ile_Gncelletirme_Anlatm.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 1 Kasım 2008; 16:05:39 >

• KVK yada GENPA ise direk nsu ile güncelemen gerekli.bulmaması çok garip.

kvk olduğuna eminmisin?

Orjinalden alıntı: ilengiz

KVK yada GENPA ise direk nsu ile güncelemen gerekli.bulmaması çok garip.

kvk olduğuna eminmisin?

• Orjinalden alıntı: scary.

dostlar youtube a programsız bi şekilde girmenin yolu varmı, bilgisayardaki host dosyasına youtube dns lerini eklediğimiz gibi telefondada bu tarz bişe yapılabilirmi
    MSI MPG Z490 Gaming Edge WiFi - Intel i5 10600KF - Gigabyte Vision RTX 3070 8GB - 2x8GB Corsair Vengeance Pro 3200Mhz - 256GB XPG Spectrix S40G m2 SSD - 2TB Seagate Barracuda HDD - Cooler Master ML240L V2 - Cooler Master MasterBox TD500 Mesh - 750W GX Cooler Master
  • Telefonuma N gage oyun atmak için gerekli olan programları yüklerken security programına kadar bölümü hallediyorum ancak aşağıda bahsettiğim şeylerden dolayı devamını getiremiyorum;
    Binpda Security Manager programıyla telefonu arattığüımda Üst tarafta "Error Occured" alt tarafta "Unkown device" yazısı geliyor normalde okuduklarıma göre burda telefonumu tanıyıp yükleme yapması gerekiyor ama neden böyle bir sorun veriyor ve bu sorunu nasıl aşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim

quote:

v30'u görmüyorsa mutlaka kodu kontrol et

Orjinalden alıntı: M4gn3t!c

Arkadaşlar uzun zamandır topiği takip edemiyorum da rica etsem garmin en son hangi sürümü yayınladı? Yeni çıkan mutlaka yüklenmesi gereken bir uygulama falan var mı?

Garmin en son v5.00 var imzamdan yükle.

andan44: onu diom

• Valla arkadaşım teşekkür ederim sana çok zaman ayırıyorsun galiba bu işe ben 3 arkadaşımada yükledim 4 ümüzde kullanıyoruz garmini sayende çok sağol

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: M4gn3t!c

Arkadaşlar uzun zamandır topiği takip edemiyorum da rica etsem garmin en son hangi sürümü yayınladı? Yeni çıkan mutlaka yüklenmesi gereken bir uygulama falan var mı?

Garmin en son v5.00 var imzamdan yükle.

andan44: onu diom
  • Ben 90 ytl ye aldım.Siyah.
  • arkadaslar kulaklık alıcam creative zen aurvana kulaklık almak istiyorum ama kullanan birini bulamadım...burada kullanan bırı varmıdır....ondan görüş almam lazım ve bu ürünü nerden bulabirim...biri yardımcı olursa cok sevinirim...
  • arkadaslar guvenlık kodunu unuttugumdan reis-i eagles'ın sitesindeki talimatları uyguluyorum ancak ekran local modda mavi beyaz pencerede kitleniyor ve kabloyu takıp cıkarmam da durumu duzeltmıyor.

Konunun piri biri yardımcı olabilirse cok mutlu olucam.

Ben 90 ytl ye aldım.Siyah.

neyi

Orjinalden alıntı: skorm

arkadaslar guvenlık kodunu unuttugumdan reis-i eagles'ın sitesindeki talimatları uyguluyorum ancak ekran local modda mavi beyaz pencerede kitleniyor ve kabloyu takıp cıkarmam da durumu duzeltmıyor.

Konunun piri biri yardımcı olabilirse cok mutlu olucam.

sorunu baska bi konudaki nss yardımıyla hallettim
  • quote:

v30'u görmüyorsa mutlaka kodu kontrol et

kod; 0564947 imiş bunu 0550370 ile değiştireceğim.
  • selamlar millet.. ya ben versiyon güncellemesini filan yaptım sertifika olayını filanda hallettim reis sağolsun.. ama önceki versiyonda güç tasarrufundayken ekrandaki saati bi ayarlardan birşeyler değiştirip büyük boy yapmıştım ve çok güzeldi.. şimdi yine eski o ince küçük haline döndü.. okadar aradım ama bulamadım.. nereden yapabilirim bunu
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.