Şimdi Ara

NOKIA N91 8gb Orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Nokia Modeller #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Satistaki malum aleti biliyosunuzdur
    Alet nalet
    Telefon ozelliklerinden ziyade sesi ve ic kulaga verdigi tahribat icin tercih edebilirsiniz ben o niyetle 7.kez aldim yine sagligimi dusunerek kurtulmayi umit ediyorum
    Saka bi yana 200(250)liraya satilik ve takasliktir. Bu parayi etmez ama eder surunerek aylarca aradigimi biliyorum. 2 ay falan oldu bulali, hat dahi takmadim aldigim zamandan beri zaten telefon olarak 6plus ile ayni hatta sanki biraz daha agir :)
    Resimler Kzoom ile çekilmiştir.
     NOKIA N91 8gb Orjinal
     NOKIA N91 8gb Orjinal
     NOKIA N91 8gb Orjinal
     NOKIA N91 8gb Orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunt_etehen -- 10 Aralık 2015; 11:25:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hunt_etehen kullanıcısına yanıt
    malum çok yaşlı efsaneler bunlar keşke kozmetik durumunu açıklasaydın biraz ilanda
  • Resim ekleyecegimde sanirim bi problem var yukleme yapamadim gecen gun kzoom icin, bide hem aman aman satayim derdi, bunu alacakta kozmetige ne kadar onem verir muamma sahsen sanirim 6.-7. N91 im 3kere telefon olarak kullandim digerlerine hat dahi takmadim.
    Tatildeyim; dayi ziyaretine gittim dun, yazik zipladi sesten "bu ne lan" tepki superdi ya oda ilk gordu 6plus kullanip n91 cikarinca garipsiyor herkes kibar biseyde degilki diger hatti tak :)

• Şu cihaz ile müzik dinlemek nasip olmadı bir türlü alacak kişiye hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Şu cihaz ile müzik dinlemek nasip olmadı bir türlü alacak kişiye hayırlı olsun şimdiden.

Tayfun omrunun hatasini yapiyosun
    Muzikseverin can dostu insan,kulak ve kulaklik sagliginin bas dusmanlarindan
    Izmirde isen dinletebilir hatta kiraya verebilirim.:)
    Bende bide adima faturali kutusunda var n91

• hunt_etehen kullanıcısına yanıt
    İzmirde olsaydım denerdim muhakkak müzik konusunda en iyi modellerden biri hala kullananlara göre, Sen şanslı kişilerden birisin o zaman
  • Hey gidi hey.Ne aletti be Hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satma pisman olursun. Bir ara forumdaki tum n91 leri ben alip satiyordum. Htc htc4350 vardi o donem bu iki telefonun yeri hala dolmadi. Ayir kolleksiyon yap bence. 200 lira seni daha fazla mutlu etmez.

• hala ne alet gerçekten üstüne 3-4 kulaklık aldım hala tam performans kullandırmıyor çiçek gibi sony vardı oda 3 sene dayandı parçaladık.
    @This_is_Heavy
    zaten keyfi olarak açıldı z5500 gibi onuda bunuda kolay kolay satmam gibi. bu bide benim ilk 8gb lık n91 im daha önceki 5 ada 6 tanesi 4lüktü aman aman farketmesede yer derdide yok çantada ezki püskü yedek bl5c batarya taşıyorum müzikte limitte geziyorum
    bu arada 250 oldu zaten fiyat :) 200den açtım 3-4 kişi ilgilendide 100-150 teklif edince hiç girmedim o topa
    @ucav

• zamanında bitane kulaklık kazandım w960la n91 in sesini yenerek ama modifiyeli w960dı modifiye dosyalarını bulsam w960 alcam bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 6 Ocak 2016; 15:07:04 >
  • Hadi cnm sende
    Valla haci bi herif var burda ozellikle sifir getiriyorda kayitli kayitsiz bilmiyorum ama ucuyor fiyatta, soyle hurdasi cikmis bulucan en iyisi bende suan gansta paradise dinliyorum alet akiyor

• Hic unutmam onu creative ep630 kazanmisligim var yane :)) ama midifiye dosyasi yok suan ortalikda bende vardi cd bozulmus okumuyo

• Sen o 2mb lik dosyayi nete yedeklemessen oyle olur
    Ah gozunu sevdigim cahillik zamaninda iphone 2g alip satarken tektek rehber silmeler falan ne gunlerdi ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.