Şimdi Ara

<<<Nokia N90 220YTL ACİL SATILIK>>>(Resim Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu satış sebebim knight onlinede char alıcak olmam ve para lazım olmasıdır başka bi sebebi yoktur faturası ve kutusu hariç bütün kağıtları bulunmaktadır telefonu arkadaşlar makul bir fiyata vermeyi düşünüyorum.telefonda zamandan dolayı bazı çizikler ve aşınmalar haliyle mevcuttur..telefonun sol tarafında küçük kapak gibi bir yer var orası düşmüş arkadaşlar telefoncularda satılıyor galiba.. telefon sadece 1 kere düştü başka düşmedi..yanında orjinal yedek batarya hediye..
    ve 1gb hafıza kartı vericem..

fiyat sadece= 220ytl..indirim yoktur..
    takasda fiyatı= 270ytl..
    ulaşabiliceğiniz adres=> SkatyMan@hotmail.com

ankaradayım ankaradakilerle yüzyüze buluşup halledebiliriz..şehir dışlarına ilk önce para sonra telefon şeklinde kargo yollayabilirim...

psp veya knight onlinede manesde 70+ char ile takas olabilir..

arkadaşlar telefonun incelemesi ws. herşeyi burada yazıyor..=>>http://www.uruninceleme.com/incelemedetay.aspx?Id=15

fotoğrafları 6600 ile çektiğim için pek net değildir..

orjinal telefon kaçak felan kesinlikle değildir...

Fiyatı Kısa Bir Süre İçin 220ytl'dir..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Düşen parçayı kendin taktırıp satsan daha iyi olur düşüncesindeyim.Ayrıca acil satılık yazdığın için yazıyorum yazdığın fiyatlara biraz zor olabilir satışın (dha uygun fiyatlara yada aynı fiyatlara parçası düşmemiş-full olan n90 lar satıldı) ayrıca takas fiyatında yüksek sayılılabilecek bir rakamda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

Düşen parçayı kendin taktırıp satsan daha iyi olur düşüncesindeyim.Ayrıca acil satılık yazdığın için yazıyorum yazdığın fiyatlara biraz zor olabilir satışın (dha uygun fiyatlara yada aynı fiyatlara parçası düşmemiş-full olan n90 lar satıldı) ayrıca takas fiyatında yüksek sayılılabilecek bir rakamda...

sen herşeye burnunu sokarmısın böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerliyizbizler

quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

Düşen parçayı kendin taktırıp satsan daha iyi olur düşüncesindeyim.Ayrıca acil satılık yazdığın için yazıyorum yazdığın fiyatlara biraz zor olabilir satışın (dha uygun fiyatlara yada aynı fiyatlara parçası düşmemiş-full olan n90 lar satıldı) ayrıca takas fiyatında yüksek sayılılabilecek bir rakamda...

sen herşeye burnunu sokarmısın böyle

Ne diyon bilader sen ? sorununmu var senin yada kaşıntınmı tuttu ? düzgün konuş kuyruk gibi benim yazdığım yazıların arkasından yazma özenti papağan...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.