Bildirim
Nokia N9 ekran kırıldı **yardım**
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
arkadaşım xpress music in camına 100 küsür lira para vermişti _____________________________ İmkansızı başarmak gerçeğin olsun, ben yokum. -
Orjinali 250-300 arası felan. _____________________________ Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklal -
Ucuza halledebileceğini sanmıyorum. _____________________________ Citroen C3 Comfort Plus 2012 1.4 Turbo Diesel
Sony Xperia P Grey Ice Cream Sandwich 4.0.4
Sony Vaio SVE1712W1EB Microsoft Windows 8
Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
-
Kardeşim o telefonun ekranını kırdıysan sana Xperia Active bile dayanmaz nerden düşürdün ne yaptın o telefonun ekranı gorilla glass ve baya sağlam diye biliyorum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: wRei
Kardeşim o telefonun ekranını kırdıysan sana Xperia Active bile dayanmaz nerden düşürdün ne yaptın o telefonun ekranı gorilla glass ve baya sağlam diye biliyorum.
Valla sordum kvk 320 tl dedi
Ayrıca ekranı iphonedan dandikmiş :))
Ben iPhone nerelerden düşürdüm hiç bişey olmadı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
selam biraz geç bi cevap ama na yaptınız ekranı değiştirdinizmi? eğer değiştirmediyseniz bende orjinal ekran mevcut telefonumun anakartı arızalandı, sisze satabilirim, yada cihazınızı satın alabilirim _____________________________ -
KARDEŞ BEN SENİN N9 EKRANINI ALA BİLİRİM BENİMKİDE KIRILDI _____________________________ -
KARDEŞŞŞ BANA HEMEN GERİ DÖNERSEN ONA GÖRE HAREKET EDEYİM _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X