Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sweet.strong

Arkadaşlar şarjı kaç gün gidiyo acaba ortalama olarak?

1200 mAh Batarya az değil mi bu makinaya???

günde 2 saat görüsme 200 + mesaj 1 gün

ben 60 kadar sms , görüşme çok nadir yapıyorum , oyun oynamıyorum telefondan ve sade siyah bir tema ile 3 güne kadar gidiyo şarj yalnız telefonu cepte unutup uzun süre gezince cihaz acayip ısınıyo telefon şarjı hemen bitiyo

bendede sade bir tema var oyun oynamıyorum arada bir wifi bakıyorum cok az 1 gün gidiyor hocamda anlamadıgım sey cebindeyken cihaz isinip sarjı mı bitiyor cok entrasan birsey hocam onda var bir gariplik

evet mesela cumartesi günü sabah 8 de şarjdan aldım istanbula gittim hiç cebimden çıkarmadım saat 3 te bir çıkardımki cihaz cayır cayır resmen. şarjıda 1 kademe kalmış kapağı çıkarıp soğuttuğum zaman geliyo kendine. bazen havale geçiriyo böyle

Hocam baya ilgin senin telefonda var birseyler sana diyim böyle sey mi olur ya

yav şimdi ısınıyo diye garantiye yollasalam adamlar nasıl ısındığınıda bulamazlarki. benim için bir sorun ama takıntı değil. telefonumdan gayet memnunum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben 60 kadar sms , görüşme çok nadir yapıyorum , oyun oynamıyorum telefondan ve sade siyah bir tema ile 3 güne kadar gidiyo şarj yalnız telefonu cepte unutup uzun süre gezince cihaz acayip ısınıyo telefon şarjı hemen bitiyo

bendede sade bir tema var oyun oynamıyorum arada bir wifi bakıyorum cok az 1 gün gidiyor hocamda anlamadıgım sey cebindeyken cihaz isinip sarjı mı bitiyor cok entrasan birsey hocam onda var bir gariplik

evet mesela cumartesi günü sabah 8 de şarjdan aldım istanbula gittim hiç cebimden çıkarmadım saat 3 te bir çıkardımki cihaz cayır cayır resmen. şarjıda 1 kademe kalmış kapağı çıkarıp soğuttuğum zaman geliyo kendine. bazen havale geçiriyo böyle

yav şimdi ısınıyo diye garantiye yollasalam adamlar nasıl ısındığınıda bulamazlarki. benim için bir sorun ama takıntı değil. telefonumdan gayet memnunum...

yolla hocam hemen bakarsin degiştirirler olsun yolla sen garanti bitmeden yolla derim sahsen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yolla hocam hemen bakarsin degiştirirler olsun yolla sen garanti bitmeden yolla derim sahsen

öyle yapıcam muhtemelen

• Sıfır ayarında kutulu garantili faturalı çok az kullanılmış beyaz renkte nokia n86 arıyorum. Satmak isteyenler lütfen pm atsınlar!
  • Benden sizlere tavsiye arkadaşlar, telefonun güç ayarlarınızı kontrol etmelisiniz arada bir. Oviden Energy Profiler diye bi program var. Onu indirdim ve telefonu elime alınca artık alışkanlık oldu ilk o programa bakıyorum. Normalde bizim cihazların boştayken birim zamanda 100ma den fazla çekmesi anormal bir durum. Bu ısınma durumlarında ise ibre 200-300ma arasında oluyor. Yani telefon sebebini bilmediğim bir şekilde 3 katı fazla akım çekiyor. Böyle olunca da haliyle ısınıyor ve batarya bitiyor.
    Program basit zaten hızlı açılıp kapanıyor. Düzenli kontrol ediyorum. Beklemedeyken falan 200ma civarlarına çıkarsa telefonun bataryayı söküp takıyorum düzeliyor. Ama artık eskisi kadar çok yapmıyor bunu. Binde bir.
    Ayrıca bu programı N79 a yükledim gördüm ki onun beklemedeki güç tüketimi 45ma falan. Yani bizimkinin yarısı kadar. Cidden n79 a şarj konusunda hayranım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Benden sizlere tavsiye arkadaşlar, telefonun güç ayarlarınızı kontrol etmelisiniz arada bir. Oviden Energy Profiler diye bi program var. Onu indirdim ve telefonu elime alınca artık alışkanlık oldu ilk o programa bakıyorum. Normalde bizim cihazların boştayken birim zamanda 100ma den fazla çekmesi anormal bir durum. Bu ısınma durumlarında ise ibre 200-300ma arasında oluyor. Yani telefon sebebini bilmediğim bir şekilde 3 katı fazla akım çekiyor. Böyle olunca da haliyle ısınıyor ve batarya bitiyor.
    Program basit zaten hızlı açılıp kapanıyor. Düzenli kontrol ediyorum. Beklemedeyken falan 200ma civarlarına çıkarsa telefonun bataryayı söküp takıyorum düzeliyor. Ama artık eskisi kadar çok yapmıyor bunu. Binde bir.
    Ayrıca bu programı N79 a yükledim gördüm ki onun beklemedeki güç tüketimi 45ma falan. Yani bizimkinin yarısı kadar. Cidden n79 a şarj konusunda hayranım :)

n79 varken aynı kullanımla 2 günü rahat çıkarıyordum
    Ama n86 yı her gece şarja takıyorum.
    İlk günde sorun olmasada ikinci gün mutlaka yar yolda bırakıyor adamı

• bende her gece yatmadan önce takıyorum sarjı hayatimda hiç 2 3 günü gören telefon olmadi bende ah ahhh
  • bendede batarya sorunu var 1gün ancak gidiyor birde telefon geldiginde sarj göstergesi azalıyor sonra tekrar cıkıyor iki kere verdim garantiye aynı degişen bişey yok gun boyu telefonu kullanıyorum 1gün gitmesi normal ama batarya dengesiz dolu zannediyorum birden bitiyor ugras dur ozaman :))))
  • arkadaslar telefonun faturası elımde yok garantısı devam edıyor su an garantılık bır durum oldugunda faturanın olmaması sorun olur mu ben ımeı numarasından bakılıyor dıye bılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betta_54

arkadaslar telefonun faturası elımde yok garantısı devam edıyor su an garantılık bır durum oldugunda faturanın olmaması sorun olur mu ben ımeı numarasından bakılıyor dıye bılıyorum.

bir sorun olmaz hocam merak etme
    bu arada bir daha teleserviceye telefon mu göndermek aman aman
  • quote:

Orijinalden alıntı: alamut79

bendede batarya sorunu var 1gün ancak gidiyor birde telefon geldiginde sarj göstergesi azalıyor sonra tekrar cıkıyor iki kere verdim garantiye aynı degişen bişey yok gun boyu telefonu kullanıyorum 1gün gitmesi normal ama batarya dengesiz dolu zannediyorum birden bitiyor ugras dur ozaman :))))

o durum gercekten cok sinir bozucu hocam benim eski bir telefonumda öyle oluyordu sinir oluyordum
  • PİL SORUNU OLANLAR

Özellikle teleservice servisine vermelerini tavsiye ederim. Servislerde "enerji kalibrasyonu" ve yazılım güncellemesi yapıyorlar. Bende servisten sonra pilin bekleme süresi oldukça uzadı. (tabi serviste 2.5 hafta bekledi..) Enerji kalibrasyonunu anakart üzerinden yapıyorlar ve telefonun ekran kısmını açmıyorlar. Yani toz vs. girmiyor.

Ama telini servise vermek istemeyen bilgisayardan anlayanlar şöyle yapabilirler.
    (Pil sorununun özellikle yüklenen yazılımlardan kaynaklı olması durumunda..)

1. sim kartınızı çıkarın ve telefona, 8gb e: hafızaya ve micro sd karta hard format atın. 2 defa hard frmat atın.
    (gerekli bilgilerinizi yedeklekleyin ama tavsiyem sadece resim, müzik, video, office belge ve sis yada jar uzantılı kurulum programlarınızı yedeklemenizi tavsiye ederim. yoksa formatın yenilenme-tamir manası kalmaz)

daha sonra

2. sim kartınızı takın ve phoenex programı ve n86 firmware programı ile kendiniz bilgisayardan firmware yüklemesi yapın

• teleservice cok agir yapiyor işlemleri neden acaba böyle
  • Arkadaşlar Ankara'da KVK yetkili servisi nerelerde var? Kolejde bir tane var ama mübarek bankalardan kalabalık :=)
  • kvk nin kendi sitesinden bakabilirsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

PİL SORUNU OLANLAR

Özellikle teleservice servisine vermelerini tavsiye ederim. Servislerde "enerji kalibrasyonu" ve yazılım güncellemesi yapıyorlar. Bende servisten sonra pilin bekleme süresi oldukça uzadı. (tabi serviste 2.5 hafta bekledi..) Enerji kalibrasyonunu anakart üzerinden yapıyorlar ve telefonun ekran kısmını açmıyorlar. Yani toz vs. girmiyor.

Ama telini servise vermek istemeyen bilgisayardan anlayanlar şöyle yapabilirler.

1. sim kartınızı çıkarın ve telefona, 8gb e: hafızaya ve micro sd karta hard format atın. 2 defa hard frmat atın.
    (gerekli bilgilerinizi yedeklekleyin ama tavsiyem sadece resim, müzik, video, office belge ve sis yada jar uzantılı kurulum programlarınızı yedeklemenizi tavsiye ederim. yoksa formatın yenilenme-tamir manası kalmaz)

daha sonra

2. sim kartınızı takın ve phoenex programı ve n86 firmware programı ile kendiniz bilgisayardan firmware yüklemesi yapın

kalibrasyon: elektronik parçanın doğru çalışıp çalışmadığını test etmek için doğru çalıştığından emin olunan aynı elektronik parça ile karşılaştırılmasına denir benim bildiğim kadarıyla. yani karşılaştırma yapılıp pilin yetersiz veya sorunlu olduğu anlaşıldıysa muhtemelen cihazınıza yeni pil takılmıştır.

• quote:

quote:

PİL SORUNU OLANLAR

daha sonra

kalibrasyon: elektronik parçanın doğru çalışıp çalışmadığını test etmek için doğru çalıştığından emin olunan aynı elektronik parça ile karşılaştırılmasına denir benim bildiğim kadarıyla. yani karşılaştırma yapılıp pilin yetersiz veya sorunlu olduğu anlaşıldıysa muhtemelen cihazınıza yeni pil takılmıştır.

Pilin değiştirilmediğinden kesin eminim. çünkü seri nosuna bakmıştım.
    ( n85 hadiselerimden ve diğer servisçi genpanın yalancılığından ders almıştım :) )

• Nokianin kendi servisi varmis her ili gezip goturuyorlar kendileri kargolayla calismiyorlarmis bu kadar sacma bir servis gormedim 16sinda bitti yola cikti haftaya anca gelirmis ya gidi ya
  • quote:

quote:

quote:

PİL SORUNU OLANLAR

daha sonra

Pilin değiştirilmediğinden kesin eminim. çünkü seri nosuna bakmıştım.
    ( n85 hadiselerimden ve diğer servisçi genpanın yalancılığından ders almıştım :) )

o zaman teknik servisin kalibrasyon yapıldı demesi bence yanlış. heralde içini açıp bi kaç şey değiştirilmiştir yada şoklama yapılmıştır. neyse sorun çözülmüşya önemli olan o

• eğerki e-buddy gibi internete bağlı programlar çalışıtırıyorsanız telefon ısınıyor, ben telefonun radyosunu aux tan hoparlöre bağlıyorum günde yaaklaşık 8 saat açık hiç bir şekilde ısınmıyor ama e-buddy açınca yada yotubube'de video izlerkene yada internet radyosu açtığımda telefon gerçekten çok ısınıyor, 58 00 olan bir arkadaş var oda aynı şekilde internete bağlandığında şebeke üzerinden telefon ısınıyor
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.