Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran camını sökmeyle ilgili aslında bende düşünüyorum 1-2 toz bendede var kasanın köşelerine zarar veririm diye cesaret edemedim video buldum. sugar_klavyeci kardeş sen tırnakla nasıl çıkarttın çizilmiyormu...

http://www.youtube.com/watch?v=nslvEGB_0sc
  • quote:

_conscript_

quote:

tolyo

Arkadaşlar sizi bilmem ama ben ebay den 1450 mah batarya+ charger siparişi verdim.
    Linki aşağıda kafasına yatan alsın...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320409981230&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Bu da telefonun yüksekliğini arttırıyomu yoksa direk sığıyormu?

Yok kardeş bu batarya normal boyutlarda yanında verilen seyyar şarj cihazı çok işe yarar tavsiye ederim.

• Kapağı dikkatlice açarsan çizilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 29 Nisan 2010; 15:25:10 >
  • Ben Youtube da N82 nin nasıl açıldığını izledikten sonra büyük bir bıçak alıp kenarından açtım açarken sağ tarafında çok hafif bir zedelenme oldu ama çok görünür bir yerde değil ekranı açıp bir güzel temizledim yeni gibi oldu.
    Sugar klavyeci akıl verdiğin için teşekkürler.
  • cep telefonu parça ve aksesuar satan toptancılarda satılan pena alın arkadaşlar, ekranı sökmek için kullanırsınız ve zedeleme yapmaz ,fiyatı uygun 5 tane alsanız tanesini 1 liradan alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wero

Ben Youtube da N82 nin nasıl açıldığını izledikten sonra büyük bir bıçak alıp kenarından açtım açarken sağ tarafında çok hafif bir zedelenme oldu ama çok görünür bir yerde değil ekranı açıp bir güzel temizledim yeni gibi oldu.

Hocam bıçak işi sakat kasaya zarar verir kredi kartı türü ince bi cisimlede olur aslında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

quote:

Orijinalden alıntı: wero

Ben Youtube da N82 nin nasıl açıldığını izledikten sonra büyük bir bıçak alıp kenarından açtım açarken sağ tarafında çok hafif bir zedelenme oldu ama çok görünür bir yerde değil ekranı açıp bir güzel temizledim yeni gibi oldu.

Hocam bıçak işi sakat kasaya zarar verir kredi kartı türü ince bi cisimlede olur aslında...

Plastik türü cisimlerle denedim ama açamadım dediğiniz doğru az bir zarar verdim ama ilk olarak nasıl açıldığını öğrenmem yetti bundan sonra işimi görecek plastik bir cisimle açıp temizleyeceğim telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wero -- 4 Mayıs 2010; 9:40:32 >

• arkadaşalr merhaba
    benim de 2. el n82 im olduydu ama yeni yazılım yükeldikten sonra titreşim çalışmadığını farkettim sizce ne yapmalıyım???
  • quote:

Reis-i Eagles

Callo Robot:
    http://www.symbian-freak.com/news/010/05/n82_that_dance_laugh_cry_and_panic_with_you.htm

Video'ları mutlaka izleyin!

Bu ne böyle yaa adamlar uçmuş kardeş...

• Bunu nasıl başarmışlar acaba? Telefonun içindeki devreleri robot ile mi birleştirdiler ki? Transformers gibi olmuş
  • arkadaşlar birşey keşfettim bilmem daha evvel bilen var mı..!
    mesela lg jukebox kurduydum telefona ondan müzik dinliyordum sonra normal müzik çaları d aaynı anda çaldım zaman jukebox uns esi yükseldi ve daha derin bass sesi oluştu müthiş katkı yaptı...bunu deneyen oldu mu???
  • Arkadaslar n82 ye alternatif bir telefon onerebilirmisiniz?kamerasi n82 ninki kadar olmasada olur.
    Benim n82nin ahizesi bozulmustu degistirdim ama cok berbat bi ses veriyor.Bazen karsidakinin ne dedigini anlayamiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSuR_MaNYaK

Arkadaslar n82 ye alternatif bir telefon onerebilirmisiniz?kamerasi n82 ninki kadar olmasada olur.
    Benim n82nin ahizesi bozulmustu degistirdim ama cok berbat bi ses veriyor.Bazen karsidakinin ne dedigini anlayamiyorum bile.

N79, N85 ve N86'ya bir bakmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: CeSuR_MaNYaK

Arkadaslar n82 ye alternatif bir telefon onerebilirmisiniz?kamerasi n82 ninki kadar olmasada olur.

N79, N85 ve N86'ya bir bakmanızı öneririm.

cevap icin tesekkurler ama artik nokia kullanmak istemiyorum.n96 aldim 2 ay kullandim cekmeceye attim sorunlari yuzunden.ozelliklede yavasligindan bikmistim.baska bir marka kullanmak istiyorum o yuzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR_MaNYaK -- 9 Mayıs 2010; 22:22:59 >
  • arkadaşlar n82 telefonuma ingilizce-türkçe ve türkçe-ingilizce sözlük eklemek istiyorum , tavsiye edebileceğiniz kaliteli bi sözlük programı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor84

arkadaşlar n82 telefonuma ingilizce-türkçe ve türkçe-ingilizce sözlük eklemek istiyorum , tavsiye edebileceğiniz kaliteli bi sözlük programı varmı ?

slovoed
  • Arkadaşlar, N82'de gece çekimi modunda video kaydı esnasında çekim çok yavaşlıyor ve bulanıyor. Bunun nedenini ve çözümünü bilen varsa yardım edermisiniz. Şimdiden teşekkürler..
  • Tema Paketi-15: iPad, iBusted, Windows 7, Guahua, OmniaHD, MWBV, RadioActive

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-15-ipad-ibusted-windows-7-guahua-omniahd-mwbv-radioactive-t1707.html

7 adet tema içerir. iPad, iBusted ve My White Blue Version kesinlikle tavsiye edilir.

Tema Paketi-16: My Little House, Kathy, Love of Crystal, Meet

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-16-my-little-house-kathy-love-of-crystal-meet-t1706.html

Hepsi tavsiye edilir.

• Arkadaşlar, N82'de gece çekimi modunda video kaydı esnasında çekim çok yavaşlıyor ve bulanıyor. Bunun nedenini ve çözümünü bilen varsa yardım edermisiniz. Şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.