Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enginmxp

evet,usb olayını bende merak ediyorum, usb ye bağlanınca şarj edeceğine tam tersi şarjı çok daha hızlı tükeniyor.

Benim bildiğim kadarıyla yok,ama dediğiniz gibi devamlı bağlı kalırsa şarzı daha çabuk bitiriyor.Birde eğer Reisin dediğini yapmazsak Garmin de şarzın çabuk bitmesine neden oluyor.
  • Reis-i Eagles duyyyyyy sesimi

v31 hackli hard format atarsam hack gidermi yoksa kalıcımı?
  • Hard format atınca hack gider. Tekrar hacklemek gerekir.
  • Benim telefonda java oyunlarda ses gelmiyor.Ama sis uzantılılarda alıyorum.Bu java uygulamardan nasıl oyun sesi alabilirim?Sizde de aynı sorun var mı?

Telefona attığım pdf dosyasını açmak istediğimde hafıza yetersiz uyarısını alıyorum.Oysaki tel hafızasında 90 mb boş yer var.Farklı pdfleri açarken sadece bir tanesinde bu problemle karılaştım.

Kandiliniz mübarek olsun.
  • Herkesin kandili mübarek olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ksk8586

Herkesin kandili mübarek olsun...

Evet arkadaşlar hepimizn Kandili kutlu olsun.Ve hepimizin tüm istedikleri umutları gerçekleşmesini Yüce Rab'bimizden diliyorum hepinize sağlıklı mutlu huzurlu ve bol kazançlı günler diliyoum.

(N82'lerimizede zeval gelmeden tabi)

Not: ( Bu arada benim telefon 2.kattan aşşağı düştü o yüzden şuan kvkda çalışmakda olan abimin elinde..o yüzden bu aralar pek takılamıyorum foruma..Buda beni üzüyor..Fakat şunuda söylemeliyim n82 gerçekten çok dayanıklı 1 telefon.. eski n95'im yatağımdan yere düştü arka kapağının çıt'ları kırıldı yani arka kapak kırıldı..ama n82 2.kattan düştü küçücük 1 çizikle ve tuş takımının ışıkları yanmama problemi ile atlattı.. Bu cihazı gün geçtikçe dahada seviyorum...)

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisman_55 -- 20 Temmuz 2009; 0:46:55 >

• selamlar arkadaşlar tüm n82 kullnıcılarına kolay gelsin bana daha çok tabi
    ben n82 imi yen aldım versiyonum v11 ama v31 yapmak istiyorum fakat buun nasıl yapılacağına dair bir bilgim yok.bu konuda beni aydınlatabilrmsiiniz veya bu konunun net ve detaylı bi şekilde anlatımı varmı forumda bilen varsa link kopyalayabilrmi ? teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sencer2001

selamlar arkadaşlar tüm n82 kullnıcılarına kolay gelsin bana daha çok tabi
    ben n82 imi yen aldım versiyonum v11 ama v31 yapmak istiyorum fakat buun nasıl yapılacağına dair bir bilgim yok.bu konuda beni aydınlatabilrmsiiniz veya bu konunun net ve detaylı bi şekilde anlatımı varmı forumda bilen varsa link kopyalayabilrmi ? teşekkürler...

cd deki pc suite programını yükleyip telefonu pcye bağlayacaksı.nokia software updater a başlat diyeceksin okadar.
    zaten başlamadan önce telefonunu yedekle falan diyor.
    unutmadan!!!
    EĞER İMEİ NO VERMEDEN HACK YAPMAK İSTİYORSAN V10 DA HACKLEMEN LAZIM!!!
    kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Hard format atınca hack gider. Tekrar hacklemek gerekir.

hmm peki tekrar imei vermeden nasıl hackleyebilirim ki bunun bi yolu yordamı varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

Benim telefonda java oyunlarda ses gelmiyor.Ama sis uzantılılarda alıyorum.Bu java uygulamardan nasıl oyun sesi alabilirim?Sizde de aynı sorun var mı?

Telefona attığım pdf dosyasını açmak istediğimde hafıza yetersiz uyarısını alıyorum.Oysaki tel hafızasında 90 mb boş yer var.Farklı pdfleri açarken sadece bir tanesinde bu problemle karılaştım.

Kandiliniz mübarek olsun.
  • n82yle skyfire ile opera veya kendi tarayıcı ile rapidshare vs yerlerden hiçbişe indiremiyorum ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

hmm peki tekrar imei vermeden nasıl hackleyebilirim ki bunun bi yolu yordamı varmı?

sertifikan varsa zaten 1 daha almana gerenk yok ki. yoksa da v20 tarzı helloCarbide ile hacklenebilir sürümden v31'e geçeceksen sertifika şart.

ssmuho, cihazda hiç oyun oynamayı sevmediğimden hiç karşılaşmadım, fikrim de yok.

cepkurdu: rapidshare mi? opera ile indirmen lazım.

• Yahu bu hack olayı neden sertifika istiyor? Sonuçta hacklemek pek de legal bir olay değil ki hack programları nasıl sertifika sorunu çıkartabiliyor? Yoksa ismi mi hack sadece ?
  • :)

hack olayı sertifika istemiyor, sertifikayı symbian istiyor, çalıştaracağın programların imzalı olması şartı var nokia(symbian) da, yani yasal program kullan diyor, seninde yasal olmayan programları imzalayabilmek için sahte sertifikaya ihtiyacın var, sahte sertifikayıda çinliler üretiyor işte, bir 1000 IMEI için bir tane gibi sınırlamalarda var tabi

bu konuda GeceBekçisinin çok güzel konuları var, okumanı tavsiye ederim,

quote:

Orijinalden alıntı: --Destroyer--

Yahu bu hack olayı neden sertifika istiyor? Sonuçta hacklemek pek de legal bir olay değil ki hack programları nasıl sertifika sorunu çıkartabiliyor? Yoksa ismi mi hack sadece ?

• Windows Live Messenger v1.5.1229 FP1

http://rapidshare.com/files/258099983/Windows.Live.Messenger.v1.5.1229.Signed.zip

TTPod v3.4.0 ENG

http://rapidshare.com/files/258100434/TTPod.v3.40.ENG.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

quote:

sertifikan varsa zaten 1 daha almana gerenk yok ki. yoksa da v20 tarzı helloCarbide ile hacklenebilir sürümden v31'e geçeceksen sertifika şart.

reis ben v11 deyken telefon hackliydi ama serfitika almadım ben şimdi telefon formatlı v31 deyken serfitika alabiliyormuyum?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

reis ben v11 deyken telefon hackliydi ama serfitika almadım ben şimdi telefon formatlı v31 deyken serfitika alabiliyormuyum?

serifikayla hackin yada sürümün alakası yok diye biliyorum ben hacu...

• arkadaşlar ben telefonu versiyon 31 yaptım ve hackledim garmin i kurdum fakat bi türlü gps i kullanamadım uyduya bağlanmıyor hem nokia maps te hemde garmin de.... sorun nedir acaba???
    teşekkürler......
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sertifika - sürüm bağımsız abi. v10ken bile alırsın. v31kende. v10-v11-v20de gerenk yok gerçi.
    v31'de alman gerekir sertifika. zaten formatlı cihaz.

emkor: soğuk bağlantıda uzun sürer. aç uygulamayı daya cihazı pencereye 5dk sonra gel bak.

• Reis-i Eagles N82'de usb'den şarj etme olanağımız var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.