Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (769. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdide hiç açılmıyor cihaz flash falanmı atılması gerekiyor bi fikri olan varmı..
  • Sanırım servise götürmen gerek.
  • 10 bekledim cihaz açıldı..yarın gidicem vericem servise baksınlar..
  • arkadaşlar dat dosyası uzantılı filimleri telefında hangi programla izleyebilirim core player malesef açmıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 15 Temmuz 2009; 21:40:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

quote:

Orjinalden alıntı: onno66

opdadan sertıka alma konusunun lınkını bılen warmı teşşekkürler

http://www.reis-ieagles.com/ileti570.html

Benimki s603rd.cn anlatımıydı. Onlar işi bıraktı ben de konuyu sildim. Ondan mevcut değil. OPDA anlatımını uygula.
  • arkadaşlar telefonu bugün aldım yarın götürücem electro world'e kilitlenme sorunu nedeniyle..şimdi bu ürüne tahminen ne yaparlar ve ürün ayıplı çıkarsa electro world mü yenisini vericek yoksa genpa mı?Bu arada sonuncuyuda ben almışım..
  • bir arkadaş beni bilgilendirirse sevinirim..
  • Abime e63'ü vatan bilgisayardan aldık. Resetleme sorunu oluyordu kendi kendine. Gittik Vatan Bilgisayar'a... Aldılar incelediler bu ürünü 2 gün test edicez eğer sorun yaparsa sorgusuz sualsiz yenisiyle değişim yapılır dendi. Bekledik, ertesi gün aradık. Şu ana kadar bir sorun yapmadı dendi. Abim mail attı internet sitesinden. Müdüre ulaşmış o mail. Abim de telefonu almaya gitmişti. O sırada değişim yapmışlar, tabii abim şaşırmış. Sonradan maile gelen cevapla çıktı olay. ElectroWorld'de de böyle bir sistem vardır muhtemelen. Teknik servise gitmez sanırım ilk etapta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UA_34

arkadaşlar telefonu bugün aldım yarın götürücem electro world'e kilitlenme sorunu nedeniyle..şimdi bu ürüne tahminen ne yaparlar ve ürün ayıplı çıkarsa electro world mü yenisini vericek yoksa genpa mı?Bu arada sonuncuyuda ben almışım..

sistemi bilmiyorum ama biriktirip toptan gönderiyolar genelde cihazları

ayrıca hard format at ya da sürüm yükselt. takılma yazılımsaldır.
  • quote:

içinde zaten 1şey yoktur. bas formatı sonra sürüm yükselt. (N82'de sürüm yükseltince hard yemez cihaz.)

Keşke bunu dün akşam öğrenmiş olsaydım. Kendimi helak ettim fotmat atcam diye. Şimdi bu telefonlarda downgrade işlemi nasıl yapılacak
  • ua34 ben de aynı problem vardı yaklaşık 10 ayda 5.kez kvk ya götürdüm artık dedim bunun tamirini istemiyorum değiştirin bunu dedim, ama biraz "heyecanlı" anlattım ordakilere galiba güvenlik falan koşa koşa yanıma geldi neyse sonuç olarak değişim kararı aldılar, bakalım yeni ürünün stoklaraına girmesini bekliyorum şimdi.

bu 10 aylık süre içinde 2-3 kez lcd ekranı , ram ini hatta tuş takımını bile değiştirdiler.

işin özü mal ayıplı çıkarsa baya bi sıkıntı yaşanıyor ne yazıkkı, ya benim gibi sabırla gidip gelicen kvk ya , ya da dava açıcan nokia nın avukatlarıyla uğraşıcan.
  • Cep telefonu kullananlar DİKKAT!
    "Kontörlerim nereye gitti?" dememek için bu haberi mutlaka okuyun

16.07.2009 10:44 habertürk

Symbian işletim sistemi kullanan bir cebiniz varsa, bu haber sizin için çok önemli olabilir...

NetQuin Technology enstitüsünün araştırmacılarına göre Transmitter.C isimli cep telefonu virüsünün değişime uğramış bir sürümü ortalıkta dolaşıyor.

Hürriyet'in haberine göre şu ana kadar elde edilen bilgilere göre sadece Symbian S60 3rd Edition işletim sistemini kullanan cep telefonları risk sınıfında yer alıyor. Cep telefonu solucanı "Advanced device locks" adındaki üçüncü parti bir sunucudan cihaza ulaşıyor. Eğer virüs yüklenirse 2-3 dakika içinde otomatikman internet bağlantısı kuruyor. Sonrasında zararlı 10-15 saniyede bir gizli bir şekilde 500 tanınmamış kişiye SMS yolluyor. Bununla yetinmeyen solucan cep telefonu kullanıcısının SIM kartında bulunan rehberine dadanıyor. SMS içeriğinde "A very interesting girl. Try it now!" ibaresi ve bir web linki bulunuyor. Kullanıcı bu linke tıkladığında ona da Transmitter.C virüsü bulaşıyor.

Cep telefonu virüsünden korunmak isteyen S60 kullanıcıları, kesinlikle yukarda ismi geçen üçüncü parti sunucuya ait bir yazılımı kurmamalı. Ayrıca tanımadık kişilerden, saçma içerikli SMS'leri direkt silmeliler.

• quote:

Orjinalden alıntı: fcuksystem06

ua34 ben de aynı problem vardı yaklaşık 10 ayda 5.kez kvk ya götürdüm artık dedim bunun tamirini istemiyorum değiştirin bunu dedim, ama biraz "heyecanlı" anlattım ordakilere galiba güvenlik falan koşa koşa yanıma geldi neyse sonuç olarak değişim kararı aldılar, bakalım yeni ürünün stoklaraına girmesini bekliyorum şimdi.

bu 10 aylık süre içinde 2-3 kez lcd ekranı , ram ini hatta tuş takımını bile değiştirdiler.

işin özü mal ayıplı çıkarsa baya bi sıkıntı yaşanıyor ne yazıkkı, ya benim gibi sabırla gidip gelicen kvk ya , ya da dava açıcan nokia nın avukatlarıyla uğraşıcan.

bugün sinirli bi ruh hali ile gttim verdim dedim böyle böyle kilitleniyor cihaz ve telefonda başkasının fotoları falan çıktı dedim nasıl iş falan diye.sonra özür dilediler ve ürünü bantlayıp bana verdiler 2 gün içerisinde merkez stoktan yenisin getiriceklermiş ve geldiğinde beni arayıp eskisi verip yenisini alabilecekmişim..

• UA_34 ;

Mutlu son desenize...
  • okanb3 ;

kesinlikle..2 gün daha bekle şimdi yalnız cihaz çok güzel bu bir kez daha şahit oldum 10 dk'lık tecrübemle
  • ya arkadaşlar aynı soruyu üçüncü kez soruyorum hala cevap alamadım

benim eski versiyon v11 di ve hackliydi şimdi v31 e güncelledim tabi güncellemeden önce y:/sys/bin klasörü içine installserver.exe dosyasını attım ve v31e güncelledim

şimdi telefonuma hard format atmayı düşünüyorum ama telefon hacksiz olacak diye atamıyorum çünkü v11 de hackliyken format attınmı telefon hacksiz oluyordu ve yeniden hackliyordum

v31 dede böyle bir durum varmı çünkü bu sefer yeniden hacklemek için imei vermem gerekecek

Reis-i Eagles

hocam izniniz yada haberiniz varmı bilmiyorum ama sizin kendi sitenizde anlattığınız garmin kurulumunun aynısını kopyala-yapıştır yöntemiyle bir üye yayınlamış

reklam olmasın diye linki buraya yazmadım ama isterseniz yazabilirm veya özelden atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 16 Temmuz 2009; 20:48:52 >
  • 82'ciler bugün yok ortalarda..
  • forum arkadaslarım sayfalrın hepsını maalesef okuyamadıgım ıcın soruyorum n82 de calısan youtube seyredebılecegım bır prg varmı acaba ben aslında youtube sayfasından prgı yukledım ama calıstırınca arama yaparken sıfır sonuc yazısı cıkıyor vede seyretmek mumkun olmuyor.arkadasımda n95 var onda seyredıyor catır catır bu n82 vede n95 yazılım olarak farklımıdırkı bırınde calısan bırınde calısmıyor.cwplar için tesekkurler.
  • arkadaşlar bende yarın aranıza katılacağım. yanlız aklıma bi soru takıldı. biraz araştırma yaptım forumda ve v31 hacklemek bana pek mantıklı gelmedi daha doğrusu şöyle söyleyim telefonu hacklemeye pek ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. yani bazı arkadaşlar signed programlar paylaşmışlar ve bunlar bana yetecek programlar yanlız 1 tanesi eksik oda garmin. şimdi ben bu programı kurmak için illaki telefonu hacklemek zorundamıyım? eğer değilsem v31 yükleyip hacklemeden bırakacağım( v31 de herhangi bi sorun yok herhalde). eğer hack olmadan imkansızsa v20 yi yüklemek istiyorum ama o da sanırım biraz karışıkmış forumda da bulamadım anlatımını(v20 yi v31 e tercih etmemin sebebi imei no sunu paylaşmak istememem). yardımcı olabilirsenz çok sevinirim.....
    teşekkürler.........
  • SkyFire programıyla tüm siteleri bilgisayarda gezercesine gezebilirsiniz. Buna Facebook'ta flash oyunlar oynamak, Youtube tarzı video sitelerinden video seyretmek de dahil.www.skyfire.com

emkor ;

Garmin için telefonunuzun hackli olmasına gerek yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 17 Temmuz 2009; 1:33:27 >
  • 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.