Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eee napyıruz...ayın ya da tören var yeni member olanlara.
  • pusatto ;

Ben de CorePlayer'i kullanıyorum. Ama bu linktekini değil. Telefonum son sürüm ve hackli. Serial No falan girmedim ben programı açarken. O yüzden yardımcı olamayacağım...
  • ben bu mesajı yazarken şuan cihazımı v11 den v31 güncelliyorum güncellemeden önce y diskinin içine hacklenmesi için Y:/sys/bin/installserver.exe dosyasını attım ve şuanda güncelleniyor

benim sorum şu;
    acaba ilerki zamanlarda cihazı hart format atmam gerektiğinde tekrarmı hacklemem gerekecek yoksa bu kalıcı mı olacak?
  • ya kusura bakmayın arkadslar ben telı hacklemeden v31 versıyonu yukledım sımdı mecburen sertıfıka almam lazım galıba aama opdadan denedım olmadı benım ıcın bırı alabılrmı lutfen:) şimdiden teşşekkürler.
  • OPDA'dan başkasına sertifika aldırmak demek, tanımadığınız birine kendi telefonunuzun IMEI'sini vermek demek. Yerinizde olsam IMEI'nizi başkasına verip risk alacağıma, forumdaki OPDA'dan sertifika almak konusunda bakar kendim alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

OPDA'dan başkasına sertifika aldırmak demek, tanımadığınız birine kendi telefonunuzun IMEI'sini vermek demek. Yerinizde olsam IMEI'nizi başkasına verip risk alacağıma, forumdaki OPDA'dan sertifika almak konusunda bakar kendim alırdım.

yukarıda arkadaşımız sormuş bende sorayım.biz hard format attığımızda cihazı tekrar hacklememizmi gerekecek???
    ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

OPDA'dan başkasına sertifika aldırmak demek, tanımadığınız birine kendi telefonunuzun IMEI'sini vermek demek. Yerinizde olsam IMEI'nizi başkasına verip risk alacağıma, forumdaki OPDA'dan sertifika almak konusunda bakar kendim alırdım.

yukarıda arkadaşımız sormuş bende sorayım.biz hard format attığımızda cihazı tekrar hacklememizmi gerekecek???
    ...

bende şöyle bişey ekleyeyim. hard formattan sonra neler oluyor? donwgrade diye bişey varmı ? imei vermeden hack yapmak için illa makina ilk haline mi gelmeli.

• IMEI vermeden hack yapmak için cihaz ilk haline dönmelidir evet ama diğer soruyu bende bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

ben bu mesajı yazarken şuan cihazımı v11 den v31 güncelliyorum güncellemeden önce y diskinin içine hacklenmesi için Y:/sys/bin/installserver.exe dosyasını attım ve şuanda güncelleniyor

benim sorum şu;
    acaba ilerki zamanlarda cihazı hart format atmam gerektiğinde tekrarmı hacklemem gerekecek yoksa bu kalıcı mı olacak?

yokmu soruma cevap verecek
  • downgrade mümkün değil bildiğim kadarıyla. telefoncular yapıyordu sanki ama çok riskliydi diye hatırlıyorum...
  • bende bugün n82 aldım aldımda telefn açtığımda sürekli donuyor ne yapmalıyım

açıyorum telefonu hiç bişi yapmadan 10 saniye sonra donuyor.. :S:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galileo Galilei -- 15 Temmuz 2009; 19:10:45 >
  • opdadan sertıka alma konusunun lınkını bılen warmı teşşekkürler
  • içinde zaten 1şey yoktur. bas formatı sonra sürüm yükselt. (N82'de sürüm yükseltince hard yemez cihaz.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

içinde zaten 1şey yoktur. bas formatı sonra sürüm yükselt. (N82'de sürüm yükseltince hard yemez cihaz.)

nasıl format atıcam telefonu açamıyorum açılıyor hemen kiltlniyor..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UA_34

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

içinde zaten 1şey yoktur. bas formatı sonra sürüm yükselt. (N82'de sürüm yükseltince hard yemez cihaz.)

nasıl format atıcam telefonu açamıyorum açılıyor hemen kiltlniyor..?

Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

• teşekür ederim yaptım ve sürümü yükselttim..şuan sorunsuz kullanıyorum inş bi daha olmaz.:) tekrar teşekkür ederim..sorunlarımzla ara ara ağrıtıcaz başınızı :)
  • şu anda ara ara donuyor ya bu ne biçim iştir bi çözümü yokmudur kesin olark.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onno66

opdadan sertıka alma konusunun lınkını bılen warmı teşşekkürler

http://www.reis-ieagles.com/ileti570.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: UA_34

şu anda ara ara donuyor ya bu ne biçim iştir bi çözümü yokmudur kesin olark.

Arkadaşım bence kartına da bir format at.Eğer tema yüklediysen ondan veya yüklediğin başka bir programdan kaynaklanabilir.Önce bilgisayarda sonra telefonda kartını biçimlendir,donmalar biter sanıyorum.
  • usta hiç birşey yüklemedim kartı çıkartıp yine denedim olmadı..0 bir cihaz neden kilitlensin ki ya..anlamış değlim...
  • 
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.