Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuş takımı ve kabı biras daha karizmatik olsa daha güsel olur du tuşları fazla kullanışlı deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvennet

arkadaşlar merhabalar... ben aranıza katılalı birkaç gün oluyo... gerçekten çok faydalı bilgiler paylaşılıyo burda... emeği geçen ve bilgilerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara saygılarımı sunuyorum ve ellerinize sağlık diyorum... arkadaşlar bi telefon almaya karar verdim ve genel anlamda hemen herşeyi barındırsın istiyorum bu telefon... ve şimdi de n82 ile n79 arasında kararsız kaldım... aşağı yukarı fiyatları yakın şu anda ama bi türlü karar veremedim... aynı soruyu az sonra n79 bölümüne de yapıştırcam :) kullanan arkadaşlara sormak istiyorum... sizce hangisini seçmeliyim ve neden? verdiğiniz bilgiler biraz açıklayıcı olursa çok sevinirim arkadaşlar... şimdiden elleriize sağlık... Teşekkür ederim hepinize...

Xenon flash ve işlemci yeter sanırım.
    N79'da artı olarak fm verici ve yeni symbian işletim sistemi var..
    Ben sana kesinlikle N82 derim çok memnunum.Görünüm olarakta bana göre çok şık...
    http://forum.donanimhaber.com/m_31834524/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: guvennet

arkadaşlar merhabalar... ben aranıza katılalı birkaç gün oluyo... gerçekten çok faydalı bilgiler paylaşılıyo burda... emeği geçen ve bilgilerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara saygılarımı sunuyorum ve ellerinize sağlık diyorum... arkadaşlar bi telefon almaya karar verdim ve genel anlamda hemen herşeyi barındırsın istiyorum bu telefon... ve şimdi de n82 ile n79 arasında kararsız kaldım... aşağı yukarı fiyatları yakın şu anda ama bi türlü karar veremedim... aynı soruyu az sonra n79 bölümüne de yapıştırcam :) kullanan arkadaşlara sormak istiyorum... sizce hangisini seçmeliyim ve neden? verdiğiniz bilgiler biraz açıklayıcı olursa çok sevinirim arkadaşlar... şimdiden elleriize sağlık... Teşekkür ederim hepinize...

bu telefonu aldığımı hiç pisman olmadım ama tek şikayetim soyulmaların başlaması belkide benim şansıma böyledir.gerçi düşürme felanda olmadı ama?ha bide batryanın az gitmesi varda bunu herkes bilio zaten öyle alıyo :D

• tuş takımıyla telefon kasası arasında özellikle sol tarafta 1 ile yeşil cevaplama tuşu arasında açıklık var acaba bu herkeste olan bir sorun mu yoksa şanssızlığım burda da peşimi bırakmadı mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: exican

tuş takımıyla telefon kasası arasında özellikle sol tarafta 1 ile yeşil cevaplama tuşu arasında açıklık var acaba bu herkeste olan bir sorun mu yoksa şanssızlığım burda da peşimi bırakmadı mı acaba?

maleseff bütün n82 ler öyle ..benimde aynıı...:(
  • sandisk 16gb class 6 hafıza kartı ve sandisk marka kart okuyucu varmı internette?hepsiburadadan baktım ama bulamadım
  • Kullananlar cevaplayabilir mi acaba tuş takımı rahat mı? Almayı düşünüyorum ama en çok korktuğum kısmı tuş takımı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

Kullananlar cevaplayabilir mi acaba tuş takımı rahat mı? Almayı düşünüyorum ama en çok korktuğum kısmı tuş takımı...

Kardeş git bir teknosa'ya al eline iyice incelesanırım sende benim gibi çok mesaj yazıyorsun :)
  • Arkadaşlar merhaba kolay gelsin.Bende 3 gün önce bir N82 aldım.Daha önce bu özellikte tel.olmamıştı.birçok özellik var ama ben nasıl kullanılacağını tam olarak bilmiyorum,internetten reisin sitesinden garmin ile ilgili proğramı bile yükleyemedim.Kendime kızmaya başladım.Neden gidip bu kadar özellikli tel alırsın daha özelliklerini kullanmayı bile bilmiyorsun diye,ama diğer yandan da pes etmek istemiyorum.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frekans76

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin.Bende 3 gün önce bir N82 aldım.Daha önce bu özellikte tel.olmamıştı.birçok özellik var ama ben nasıl kullanılacağını tam olarak bilmiyorum,internetten reisin sitesinden garmin ile ilgili proğramı bile yükleyemedim.Kendime kızmaya başladım.Neden gidip bu kadar özellikli tel alırsın daha özelliklerini kullanmayı bile bilmiyorsun diye,ama diğer yandan da pes etmek istemiyorum.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.

Reis garmini kurmayı çok güzel ve açık anlatmış ama yinede nerde hata yaptığını anlıyabilsek yardımcı olmaya çalışırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

Kullananlar cevaplayabilir mi acaba tuş takımı rahat mı? Almayı düşünüyorum ama en çok korktuğum kısmı tuş takımı...

ben gibi aylık 5bin msjı bitirip daha yokmu diyenlerdensen diğer telefonlara göre çok rahat bir tuş takımı var tuşlar küçük fakat araları ayrık o yüzden sorun yaratmıyor Ama parmakların biras ince olması gerek tabi

BİDE Bİ SORU SORMUŞTUM FAKAT GÖREN OLMAMIŞ SANIRIM ÖZELLİKLE REİS;

reis sana bi sorum var bu media safe teki dosyaları pcde nasıl görebiliriz bi bilgin var mı? Yada diğer arkadaşların bir bilgisi var mı??

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...

• dosya düzenini değiştiriyor mu bilmiyorum üzerinde çalışmam lazım ama onu da şuan yapamam.
  • Aylık 5bin'i günü gününe bitirenlerdenim x)
    Teknosa'ya baktım orada yoktu. Yakınlarda başka büyük teknolojik market vs. de olmayınca buraya sorayım dedim.
    Parmaklarım ince ya bide uzun uzun xD Ohh içim rahatladı valla xD
  • Ben bu telefonla mesaj atmayı beceremedim bir türlü
  • abiler bu telefona 240*320 java oyunlar çalışıyomu bi de ekran çözünürlüğü 320*240 ,240*320 mi

• LCG Slick v0.50 Signed:

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/239497299/Lonely.Cat.Games.Slick.v0.50.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x.Signed.rar

• N82 makineye N79 un 1200 mAH lik pilini takıp deneyen oldumu?
    çalışıması ve sonuçları nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheFox34

N82 makineye N79 un 1200 mAH lik pilini takıp deneyen oldumu?

iyide uyar mıki??

N82,N81,N81 8GB, E51 sadece bunları desteklior n82 deki olan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zewzek

quote:

iyide uyar mıki??

N82,N81,N81 8GB, E51 sadece bunları desteklior n82 deki olan.

firma uyumlu göstermiyor evet
    pratikte adapte edilebilir belki diye düşünmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFox34 -- 1 Haziran 2009; 14:45:21 >
  • quote:

ebat olarak sıkıntı olursa olur voltaj olarak olmaz
  • 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.