Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler REİS hariya için en iisi garmin valla biraz da hızlı olsa dadından yenmes
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

Bir şey sormak istiyorum reisin anlatımındaki hack yönteminde Y:\sys\bin\ dizinine de gecebekcisinin anlatımındaki gibi installserver.exe dosyası kopyalanıyor mu ?

up

evet

map drive işlemlerini otomatik yapıyor klasörleri o açıyor o siliyor

Garmin 2008.10 Haritası | Yeni!! - 138.4mb

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

http://rapidshare.com/files/193087184/gmapsupp.img

Eskisini silip bunu kopyalamanız yeterli.

Harita bilgisi için nejaterol'a teşekkürler.

REİS malesef bu haritada adres arama özelliği çalışmıyor.(bu özelliği kullanmak için detaylı haritalar gereklidir)diye uyarı veriyor

• Gerçektenmi.. sanmıyorum ama öle bi şey olacağını??
  • arkadaşlar verilen son garmin haritasını yükleyip problem yaşayan var mı?arama yapmak isteyince problem çıkartıyor mu?
  • bendede aynı hatayı vermişti..ve haledemedim zaten öyle duruyor telefonda
  • beyler bu garmin kendisi haritayı güncelliyor mu ? Bir hafta önce falan evimin yanına bir göbek yapıldı daha önceden orda tek yol vardı ve garminde de tek yol şeklindeydi ama şimdi gidişli gelişli falan oldu dün açtım garmini bi baktım göbek orda ne yeni harita yükledim ne wirelessle ne de başka bi şekilde şebeke bağlantısı yapmasına izin vermedim nasıl oldu bu
  • Belki daha önce imarda vardır, öngürülü davranmıştır garmin

Yeni harita hakkında tecrübesi olan varmı.. Güncellemeler önemli ama sorun çıkıyorsa uğraşmayalım..
  • 2008/10 haritasında sanırım paketleme ile alakalı bir sorun var (malum, harita 9 ayrı haritanın bileşimi)
    Ama bir önceki harita (2008/7) şu anda sorunsuz çalışıyor, geri dönün

::ExtremE:: Garmin haritasını kendisi güncellemez, güncellese bile bu kadar hızlı yapmaz bunu.
    Emin misin öncesinden ve sonrasından?
  • 2008/7'ye dönmek en mantıklısı.

Yenisi düzenlene kadar eskisini kullanmaya devam.
  • V30 dan v31 e geçtim fakat hiçbir değişiklik göremedim(hız,ses vs).Bilen gören varsa söylesin
  • Hoparlör sesi de mi değişik değil? Genelde bir iyileştirme görüldüğü belirtiliyor da..
  • ben forumdaki arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum.

@fatihbaker kardeşte sağolsun yardımcı oldu. hacktır imzalamadır. her bişey tamam şimdi...

warsa aklına soru takılan takıldığı yer olan öğrendiklerimi seve seve paylaşabilirim.

amaç paylaşmak zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

V30 dan v31 e geçtim fakat hiçbir değişiklik göremedim(hız,ses vs).Bilen gören varsa söylesin

ben hız ve flashlite anlamında gördüm farkı
    sizi bilemem...
  • Garmin 2008/10 haritayı yükledim ben ,herhangi bir sorun cıkarmadı adresler kısmında..
    GeceBekcisi hoparlörde ve de kulaklıkta v30 dan daha yüksek ses cıktıgı hissediliyor..ayrıca telefonu kapatmak istediğinde arama yapılırken hafiften donma bugu vardı o giderilmiş ve de menü de hızlanma biraz daha üst seviyeye cekilmiş durumda benim simdiki tespitlerim bunlar bir de gps daha hızlı baglanıor unutmadan belirtim..
  • adres kısmına gel orada diyor sorun orada.
  • adres arama dışında bir problem olmadığı için Garmin 2008/10 kullanmaya devam edeceğim ben çünkü harita daha ayrıntılı.forumlarda herşeyi sil yükle olur yazıyordu ama herşeyi silip yeniden yüklememe rağmen adres arama problemi devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 3 Şubat 2009; 19:35:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

V30 dan v31 e geçtim fakat hiçbir değişiklik göremedim(hız,ses vs).Bilen gören varsa söylesin

bende geçtim bende pek göremedim fark ama zamanla ne olduğu çıkacak ortaya, mesela arama sonlandırma problemini bakalım halletmislermi?zaten bundan sonra yeni firmware çıkarırlarsa hack isini bitirmek için çıkarırlar ama artık yemesler asla geçmem
  • Daha stabil olabilir ancak binde bir hızlansa ne fark eder .Tabii ki bana göre böyle.Kullandıkça daha çok anlayacağız ancak ses olarak da bir değişim yok herşey aynı.Sanırım daha stabil bir sürüm bu eskisine göre .Tek farkı bu gibi

Edit : Hack olayı beni ilgilendirmediği için birşey diyemem o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 3 Şubat 2009; 21:52:22 >
  • enigmaenergy peki v20'ye kıyasla?
  • ben bu ngage yi yapamadım bilen birisi yardim etse reis 2. dosyayı kuramadım ngagenin neden olabilir yüklenemiyor diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 3 Şubat 2009; 23:30:33 >
  • 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.