oldu vallaha bu son yöntem i yapmak 1 dk falan alıyor psiloc un program yüklenmiyodu şimdi yükledi
Cihazıma yüzlerce kez format atarak hack olayını denedim.
hiç 1 key ve cer dosyasıyla olmuyor. Ancakhttp://cer.s603rd.cn/ sitesinden kendi sertifikanızı almış olmanız lazım. 1tek onla oldu. leftup'ınki şifresizmiş ama olmuyor.
kendi sertifikanız şart.
yav bu son n-gage uygulamasını yükleyemiyorum en sona geliyor sonra uygulama açılır gibi bişeyler oluyor sonra file not found yazıyor sizde de aynısı mı oluyor yoksa bende mi sorun var
NGage'i açtığında ROMPatcher'ı kapatıyor musun?
NGage platform güvenliği kapalı iken doğru düzgün çalışmıyor.
===> İmzasız Uygulama Yükleme Anlatımı by Reis-i Eagles™ - HelloOX v1.01 <===
Şuan için en kolay yöntem bu. Muhtemelen ileride daha kolay 1 yöntem çıkar, onu da anlatırız.
Anlatım imza gerektirir. Sertifikanız varsa dosyaları direkt imzalayıp yükleyip (B) kuruluma geçebilirsiniz.
Kurulum için gerenkli dosyalar; http://rapidshare.com/files/192680724/HelloOX.v1.01.by.reis-ieagles.rar
A-) Sertifikanız yoksa;
1-) Leftup_key ve Leftup_cer İle İmzalama
Leftup_key ve Leftup_cer dosyaları ile HelloOX v1.01 Unsigned ve MapDrives Unsigned uygulamalarını imzalamayı deneyeceğiz. Yurtdışında işe yaradığı söyleniyor ama bende yaramadı. Belki de modele özgü 1şeydir. Denemenizde fayda var. Eğer işe yaramazsa "2-) cer.s603rd.cn'den Sertifika Alma" adımına geçin.
a-) İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosya içindeki "Kurulum & Sistem Dosyaları" ve "1 ihtimal imzalama" klasörlerini direkt karta yollayın. b-) "1 ihtimal imzalama" klasörü içinden SignSis.sisx dosyasını cihazınıza yükleyin. c-) Uygulamayı açın. Sis yerine Kurulum & Sistem Dosyaları klasörü içindeki HelloOX v1.01 Unsigned ve MapDrives Unsigned uygulamalarını, key yerine Leftup_Key dosyasını ve son olarak cer yerine Leftup_Cert dosyasını atayın. d-)Seçenekler-Sign deyin. İmzalanmış uygulamanın sonuna "x" eklecektir. Yani .sisx olacaktır. e-) Dosya yöneticinizle uygulamaları kurmayı deneyin. (İlk MapDrivers Unsigned.sisx) İşe yararsa (B) kurulumun son adımına geçebilirsiniz. İşe yaramazsa alttaki adımdan devam edin.
2-) cer.s603rd.cn'den Sertifika Alma
Eğer sertifikanız yoksa ve de Leftup dosyaları işe yaramazsa "Buraya" tıklayarak "Detaylı & Resimli cer.s603rd.cn'den Sertifika Alma Anlatımı"mı uygulayarak kendi sertifikanızı 2 günde alabilirsiniz.
B-) Kurulum
Aldığınız sertifikayla PC veya Cep'ten uygulamaları imzalayın. (password: 0123456)
1-) İmzalanmış MapDrives Unsigned.sisx dosyasını cihazınıza yükleyin. (Yüklemeden sonra herhangi 1 ikon belirmeyecektir.) 2-) İmzalanmış HelloOX v1.01 Unsigned.sis dosyasını da imzalayın ve cihazınıza yükleyin. 3-) Daha sonra uygulamayı açın ve bekleyin. Aşağıdaki işlemleri otomatik olarak halledecektir;
(İşlemler kısa sürede halledilecektir. Eğer 2-3dk aynı işlemde takıldıysa iptal edip adım 1den yeniden başlamanız gerenkmektedir. Çok büyük ihtimal bu sefer sorunsuz yüklenecektir.)
İşlemler bittikten sonra uygulamayı da silebilirsiniz.
Artık imzasız uygulamaları yükleyebilirsiniz.
Not: FP2 OS9.3'ler için henüz 1 installserver.exe dosyası yok ama leftup+BiNPDA+OPDA kök sertifikaları yüklendiği için bu grupların imzaladıkları uygulamalar yüklenecektir. (Ki zaten en baba uygulamaları bunlar imzalar.) Ayrıca leftup'ın dosyalarıyla imzaladığınız her uygulama da artık sorunsuz yüklenecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
Not: FP2 OS9.3'ler için henüz 1 installserver.exe dosyası yok ama leftup+BiNPDA+OPDA kök sertifikaları yüklendiği için bu grupların imzaladıkları uygulamalar yüklenecektir. (Ki zaten en baba uygulamaları bunlar imzalar.) Ayrıca leftup'ın dosyalarıyla imzaladığınız her uygulama da artık sorunsuz yüklenecektir.
Bunu yapabilmek için IMEI'mi verip sertifika aldıktan sonra kök sertifikalar yüklense ne olur, yüklenmese ne olur. (Kök sertifikaların yüklenmesine lüzum yok, mesela BiNPDA uygulamasını bir de kendi sertifikamla imzalarım olur biter...)
Ama işte 1 daha imzalamak için uğraşmican. unsigned-binpda yazsa da direkt cihaza atacan.
O grupların uygulamaları direkt yüklenecek.
Onu ben de biliyorum, hatta hack vs yokken mecburen sertifika aldık ve sonra MetroTRK/HelloCarbide metodu çıkınca kök sertifika olayını da hallettik ama yeni arkadaşlar adına konuşuyorum.
Karşılığında IMEI'mi klonlatmak pek akıl karı gelmedi.
bizim verdiğimiz imeiler kesin klonlanıyomu ki acaba?
Her 1000 sertifika başına 200$ ödüyorlar. Adam niye sana sertifika çıkartmak için Symbian'a durduk yere para ödesin ki
(Sertifikalar güvenilir kaynaklardan doğrulanmazsa cihazda çalışmaz, güvenilir kaynak da Symbian ve ayrı bir kaç yetki kuruluşudur)
kopyalanan cihazın türkiyede satışa sunulması lazım yada kullanılması bloke olması için benim tesellim o.yoksa hiç bulaşmazdım da yine de ilerde ne olacağı belli olmaz
Haklısın ryangiggs ama şu da var.
Amerika'da IMEI yüzünden telefonlar kapatılıyor olsa bile korkmazdım. Fransa'da IMEI yüzünden telefonlar kapatılıyor olsa bile korkmazdım. Rusya'da IMEI yüzünden telefonlar kapatılıyor olsa bile korkmazdım. Ama Çin malı telefonların resmen peynir ekmek gibi satıldığı bir ülkede yaşıyorum ve doğal olarak korkuyorum.
Maalesef IMEI'min Türkiye'ye giriş yapan bir cihazda kullanılma riski bir çok ülkeye nazaran çok daha yüksek ve faturalı cihazlar bile IMEI yüzünden kullanıma kapatılıyor bu ülkede, üstelik bir kere kapandığında çekeceğim çile öyle büyük ki...
Nasıl korkmayayım?
selam millet uzuuuuuuuuuun zamandır giremedim foruma v30 hacklendimi acaba kısa bir özet iyi olur aslında
İmzamı incele Klasör.:X:.
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi
Onu ben de biliyorum, hatta hack vs yokken mecburen sertifika aldık ve sonra MetroTRK/HelloCarbide metodu çıkınca kök sertifika olayını da hallettik ama yeni arkadaşlar adına konuşuyorum.
Karşılığında IMEI'mi klonlatmak pek akıl karı gelmedi.
Güven konusunda hiç1 bilgim yok. Ama milyon kişi güveniyor IMEI veriyor.
Bu arada N-gage oyunları sistem dosyalarına erişim açık olduğu için açılmayabilir. ROMPatcher'dan open4all yamasını disable etmeniz lazım.
Reis peki ben v20'deyken, Y'ye installserver.exe dosyasını atsam yine sertifika gerekli mi? Sen de v20'deydin de onun için kafam karıştı.
quote:
===> İmzasız Uygulama Yükleme Anlatımı by Reis-i Eagles™ - HelloOX v1.01 <===
Şuan için en kolay yöntem bu. Muhtemelen ileride daha kolay 1 yöntem çıkar, onu da anlatırız.
Anlatım imza gerektirir. Sertifikanız varsa dosyaları direkt imzalayıp yükleyip (B) kuruluma geçebilirsiniz.
Kurulum için gerenkli dosyalar; http://rapidshare.com/files/192680724/HelloOX.v1.01.by.reis-ieagles.rar
A-) Sertifikanız yoksa;
1-) Leftup_key ve Leftup_cer İle İmzalama
Leftup_key ve Leftup_cer dosyaları ile HelloOX v1.01 Unsigned ve MapDrives Unsigned uygulamalarını imzalamayı deneyeceğiz. Yurtdışında işe yaradığı söyleniyor ama bende yaramadı. Belki de modele özgü 1şeydir. Denemenizde fayda var. Eğer işe yaramazsa "2-) cer.s603rd.cn'den Sertifika Alma" adımına geçin.
a-) İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosya içindeki "Kurulum & Sistem Dosyaları" ve "1 ihtimal imzalama" klasörlerini direkt karta yollayın. b-) "1 ihtimal imzalama" klasörü içinden SignSis.sisx dosyasını cihazınıza yükleyin. c-) Uygulamayı açın. Sis yerine Kurulum & Sistem Dosyaları klasörü içindeki HelloOX v1.01 Unsigned ve MapDrives Unsigned uygulamalarını, key yerine Leftup_Key dosyasını ve son olarak cer yerine Leftup_Cert dosyasını atayın. d-)Seçenekler-Sign deyin. İmzalanmış uygulamanın sonuna "x" eklecektir. Yani .sisx olacaktır. e-) Dosya yöneticinizle uygulamaları kurmayı deneyin. (İlk MapDrivers Unsigned.sisx) İşe yararsa (B) kurulumun son adımına geçebilirsiniz. İşe yaramazsa alttaki adımdan devam edin.
2-) cer.s603rd.cn'den Sertifika Alma
Eğer sertifikanız yoksa ve de Leftup dosyaları işe yaramazsa "Buraya" tıklayarak "Detaylı & Resimli cer.s603rd.cn'den Sertifika Alma Anlatımı"mı uygulayarak kendi sertifikanızı 2 günde alabilirsiniz.
B-) Kurulum
Aldığınız sertifikayla PC veya Cep'ten uygulamaları imzalayın. (password: 0123456)
1-) İmzalanmış MapDrives Unsigned.sisx dosyasını cihazınıza yükleyin. (Yüklemeden sonra herhangi 1 ikon belirmeyecektir.) 2-) İmzalanmış HelloOX v1.01 Unsigned.sis dosyasını da imzalayın ve cihazınıza yükleyin. 3-) Daha sonra uygulamayı açın ve bekleyin. Aşağıdaki işlemleri otomatik olarak halledecektir;
(İşlemler kısa sürede halledilecektir. Eğer 2-3dk aynı işlemde takıldıysa iptal edip adım 1den yeniden başlamanız gerenkmektedir. Çok büyük ihtimal bu sefer sorunsuz yüklenecektir.)
İşlemler bittikten sonra uygulamayı da silebilirsiniz.
Artık imzasız uygulamaları yükleyebilirsiniz.
arkadaşlar imei vermeden sertifika almanın başka yolu mutlaka olmalı diye düşünüyorum.bilmediğin birine imei ni vermek pek mantıklı gelmiyor.vardır bir yolu bu işin
Sanırım sertifika imei numarasına göre verilir, dolayısıyla imei şart oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: assault79
arkadaşlar imei vermeden sertifika almanın başka yolu mutlaka olmalı diye düşünüyorum.bilmediğin birine imei ni vermek pek mantıklı gelmiyor.vardır bir yolu bu işin
quote:
Güven konusunda hiç1 bilgim yok. Ama milyon kişi güveniyor IMEI veriyor.
milyon kişi güvendiğinden değil mecbur kaldığından veriyor IMEI numarasını, ayrıca adamlarda bizdeki gibi klonlanma korkusu yok çünkü telefonları kapanmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi
Haklısın ryangiggs ama şu da var.
Amerika'da IMEI yüzünden telefonlar kapatılıyor olsa bile korkmazdım. Fransa'da IMEI yüzünden telefonlar kapatılıyor olsa bile korkmazdım. Rusya'da IMEI yüzünden telefonlar kapatılıyor olsa bile korkmazdım. Ama Çin malı telefonların resmen peynir ekmek gibi satıldığı bir ülkede yaşıyorum ve doğal olarak korkuyorum.
Maalesef IMEI'min Türkiye'ye giriş yapan bir cihazda kullanılma riski bir çok ülkeye nazaran çok daha yüksek ve faturalı cihazlar bile IMEI yüzünden kullanıma kapatılıyor bu ülkede, üstelik bir kere kapandığında çekeceğim çile öyle büyük ki...
Nasıl korkmayayım?
quote:
Orjinalden alıntı: assault79
Bu işin tek mantıklı yolu, para birleştirip aramızdan bir kişiye 200$'a developer ID aldırıp öyle IMEI'leri teslim etmek olacak.
Kalem üretir gibi telefon üreten ve bu nedenle IMEI'ye ihtiyacı olan Çin'lilere teslim etmekten iyidir.