Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda ben de v31'e geçmiş bulunmaktayım. İlk önce şunu söyleyim ki, v20'deyken Y klasörüne attığım installserver dosyası sayesinde imzaya gerek kalmadan tüm dosyaları yükleyebiliyoru. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca telefona format atmadım ve yüklü olan tüm programlarım çalışır durumda (SekMan hariç). Yüklü N-gage oyunlarım da aynen full ve herhangi bir sorun yok. Reis'in anlattığı şekilde ROMPacher'i de yükleyince telefonum hacklenmiş oldu ve daha önce de yüklü olan X-plore ile tüm dosyalara erişir oldum. Reis sanırım sen v20'deyken installserveri Y'ye taşımadın o yüzden imza sorunu yaşadın. Ben öyle bir sorun yaşamadım.
    İlginç birşey, hafıza kartım E: var olduğu halde bir de V: klasörü oluştu, ama V'ye girilmiyor. Nedenini anlayamadım.
    v31 hakkında ilk izlenimim menülere geçişin biraz hızlandığı oldu. Daha yeni geçiş yaptığımdan ayrıntılı inceleyemedim. Daha sonra inceleme yapıp anlatırım.

• Hala tam bir changelog yok ama Nokia'nın açıklaması aşağıda. Gözüme çarpan değişiklikler kalın yazı ile aktarıldı.

quote:

http://europe.nokia.com/A4577225

Nokia N82 software version 31.0.016/31.1.016 released- 20 January 2009

This software release lets you enjoy better games through N-Gage patches. Discover online video support through Flash Lite 3 enhancements. Other improvements include: IHF speaker issues, Maps 2.0 updates and system-wide improvements including security updates. This software release is available through the Nokia Software Updater:www.nokia.com/softwareupdates. Please note that if you have encrypted your device or memory card, decrypt it before the software update to avoid possible data loss.

Yani:

- N-Gage için yeni yamalar eklendi.
    - Flash Lite 3 için bazı iyileştirmeler yapıldı.
    - Telefon hoparlörü ile ilgili sorunlarda iyileştirmeler yapıldı.
    - Maps 2.0 yazılımda güncellemeler yapıldı
    - Güvenlik güncellemeleri de dahil olmak üzere tüm sistem çapında iyileştirmeler yapıldı.

• benim dediğim n-gage younu değildi n-gage uygulaması yüklenmiyordu sebebini netten öğrendim
    telefon hafızasını yedekleyip format sonrası geri yükleyince n-ge i görmüyor yüklemeye çalışınca da yüklenmiyor sebep oymuş

ayrıca öyle birşey olursa n serisine imei klonlanabiliyosa bizde mecbur o yola başvuracaz madem öyle
  • Bir şey sormak istiyorum reisin anlatımındaki hack yönteminde Y:\sys\bin\ dizinine de gecebekcisinin anlatımındaki gibi installserver.exe dosyası kopyalanıyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Güven konusunda hiç1 bilgim yok. Ama milyon kişi güveniyor IMEI veriyor.

milyon kişi güvendiğinden değil mecbur kaldığından veriyor IMEI numarasını, ayrıca adamlarda bizdeki gibi klonlanma korkusu yok çünkü telefonları kapanmıyor.

quote:

Haklısın ryangiggs ama şu da var.

Amerika'da IMEI yüzünden telefonlar kapatılıyor olsa bile korkmazdım.
    Fransa'da IMEI yüzünden telefonlar kapatılıyor olsa bile korkmazdım.
    Rusya'da IMEI yüzünden telefonlar kapatılıyor olsa bile korkmazdım.
    Ama Çin malı telefonların resmen peynir ekmek gibi satıldığı bir ülkede yaşıyorum ve doğal olarak korkuyorum.

Maalesef IMEI'min Türkiye'ye giriş yapan bir cihazda kullanılma riski bir çok ülkeye nazaran çok daha yüksek
    ve faturalı cihazlar bile IMEI yüzünden kullanıma kapatılıyor bu ülkede,
    üstelik bir kere kapandığında çekeceğim çile öyle büyük ki...

Nasıl korkmayayım?

quote:

Orjinalden alıntı: assault79

arkadaşlar imei vermeden sertifika almanın başka yolu mutlaka olmalı diye düşünüyorum.bilmediğin birine imei ni vermek pek mantıklı gelmiyor.vardır bir yolu bu işin

Bu işin tek mantıklı yolu, para birleştirip aramızdan bir kişiye 200$'a developer ID aldırıp öyle IMEI'leri teslim etmek olacak.

Kalem üretir gibi telefon üreten ve bu nedenle IMEI'ye ihtiyacı olan Çin'lilere teslim etmekten iyidir.

GeceBekcisi arkadaşım az çok tanışıyoruz bu fikrin mantıklı geldi dediğin gibi aramızda 200 dolar veremeyecek kadar acizmiyiz.şimdi tüm arkadaşlarda yardım bekliyoruz. ilk olarak ben 10 dolar vermeye razıyım.paraları GeceBekcisi arkadaşımıza verelim kendisi işleri kordine etsin saygılarımla

• quote:

İmzamı incele Klasör.:X:.

sağolasın inceliyom simdi
  • beyler OPDA dan sertifikamı aldım ve sistemi hacklemekten vazgeçtim. Ayrıca reisin verdiği yöntem de %100 işe yarıyor ancak proğram kendi kendine proğram falan yüklüyor içime sinmedi nedense bana sorarsanız alın bi sertifika 3 yıl boyunca bakın keyfinize...
  • içim dışım beynim bulandı valla v30 mu v31 mi hacklendi system klasörlerine erişiliomu erişiliosa hangi versiyonla yeni versiyona geçmelimiyiz.sertifika aldıydık önceden ,bunları opda gerçekten klonluyormu ki ben böle güzel bi sitenin bunu yapacağına inanmıyorum.geçmis sayfaları okudum ama bisey anlamadım tam olarak.kısa kısa cevap verirseniz iyi olur.reisin verdiği helloox su deniyorum sonuçları yasarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

beyler OPDA dan sertifikamı aldım ve sistemi hacklemekten vazgeçtim. Ayrıca reisin verdiği yöntem de %100 işe yarıyor ancak proğram kendi kendine proğram falan yüklüyor içime sinmedi nedense bana sorarsanız alın bi sertifika 3 yıl boyunca bakın keyfinize...

sertifikan olmasına rağmen her istediğin programı telefonuna kuramıyorsun bazen hack mecburi oluyor

Klasör.:X:.
    quote:

içim dışım beynim bulandı valla v30 mu v31 mi hacklendi system klasörlerine erişiliomu erişiliosa hangi versiyonla yeni versiyona geçmelimiyiz.sertifika aldıydık önceden ,bunları opda gerçekten klonluyormu ki ben böle güzel bi sitenin bunu yapacağına inanmıyorum.geçmis sayfaları okudum ama bisey anlamadım tam olarak.kısa kısa cevap verirseniz iyi olur.reisin verdiği helloox su deniyorum sonuçları yasarım

şuan v30 ve v31 aynı yöntemle hack ediliyor sistem klasörlerine hack yaptıktan sonra rompatcher ile erişiliyor benim şahsi fikrim geçilmesinde bi sakınca olmadığından yana opda nın klonlamak için imeileri topladığı söyleniyor doğruda olabilir zaten her yıl telefon değiştiren bi milletiz bu bizim için pek sorun yaratmaz sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

beyler OPDA dan sertifikamı aldım ve sistemi hacklemekten vazgeçtim. Ayrıca reisin verdiği yöntem de %100 işe yarıyor ancak proğram kendi kendine proğram falan yüklüyor içime sinmedi nedense bana sorarsanız alın bi sertifika 3 yıl boyunca bakın keyfinize...

sertifikan olmasına rağmen her istediğin programı telefonuna kuramıyorsun bazen hack mecburi oluyor

Klasör.:X:.
    quote:

içim dışım beynim bulandı valla v30 mu v31 mi hacklendi system klasörlerine erişiliomu erişiliosa hangi versiyonla yeni versiyona geçmelimiyiz.sertifika aldıydık önceden ,bunları opda gerçekten klonluyormu ki ben böle güzel bi sitenin bunu yapacağına inanmıyorum.geçmis sayfaları okudum ama bisey anlamadım tam olarak.kısa kısa cevap verirseniz iyi olur.reisin verdiği helloox su deniyorum sonuçları yasarım

şuan v30 ve v31 aynı yöntemle hack ediliyor sistem klasörlerine hack yaptıktan sonra rompatcher ile erişiliyor benim şahsi fikrim geçilmesinde bi sakınca olmadığından yana opda nın klonlamak için imeileri topladığı söyleniyor doğruda olabilir zaten her yıl telefon değiştiren bi milletiz bu bizim için pek sorun yaratmaz sanırım

yüzkere binkere sağol. ama bu telefon değiştirilmez bea hala gözümde en iisi

• Reis in verdiği hack yöntemini denedim %100 çalısıyor eski günlerime döndüm yuppi
    eskisinden dahada basit olmus hersey otomatik fca000000 tam bir facia
  • quote:

ben neler yüklediğini listeledim. ayrıca IMEI verirken korkmuyon program yüklerken mi korkuyon.

quote:

Orjinalden alıntı: arustamov71

Reis peki ben v20'deyken, Y'ye installserver.exe dosyasını atsam yine sertifika gerekli mi? Sen de v20'deydin de onun için kafam karıştı.

ben v20 iken zaten direkt hellocarbide ile hallettim kaç ay önce. sertifika ile değildi.
    v30 & v31de bu olay çıktı.

• reis olay korkup korkmama değil sertifikam varken ve zaten ebuddy - garmin - x.plore dan başka proğram yüklemezken sistemi hacklemenin gereksiz olduğunun farkına vardım. Bir de taa başlarda birisi müzik çalar için bi ekolayzer ayarı vermişti aradım ama bulamadım o ayar elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • Revolver vermişti. Başlarda idi.

QuickOffice Premier Upgrade v6.0.263 | Son Sürüm

http://rapidshare.com/files/193051419/QuickOffice.Premier.Upgrade.v6.0.263.Unsigned-illusion.rar

MobiTubia v1.85 build 1 beta 3
    http://rapidshare.com/files/193050306/MobiTubia.v1.85.build1.beta3.rar

Youtube kapalı olduğu için henüz kullanımda değil. Açılınca kullanırsınız.

• quote:

Bir şey sormak istiyorum reisin anlatımındaki hack yönteminde Y:\sys\bin\ dizinine de gecebekcisinin anlatımındaki gibi installserver.exe dosyası kopyalanıyor mu ?

up
  • quote:

Bir şey sormak istiyorum reisin anlatımındaki hack yönteminde Y:\sys\bin\ dizinine de gecebekcisinin anlatımındaki gibi installserver.exe dosyası kopyalanıyor mu ?

Tabii ki

quote:

Orjinalden alıntı: assault79

GeceBekcisi arkadaşım az çok tanışıyoruz bu fikrin mantıklı geldi dediğin gibi aramızda 200 dolar veremeyecek kadar acizmiyiz.şimdi tüm arkadaşlarda yardım bekliyoruz. ilk olarak ben 10 dolar vermeye razıyım.paraları GeceBekcisi arkadaşımıza verelim kendisi işleri kordine etsin saygılarımla

Bunu yapmak yardımcı olmak isterdim ancak işin içine para girince insan ilişkileri çok farklı bir boyut alıyor; art niyetim olmadığını işimi hakkıyla yapacağımı biliyorum ama yine de ne kimseyle bozuşayım ne kimse benimle bozuşsun...

quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

Adamların babalarının hayrına sertifika dağıtacağını düşünmek biraz fazla iyi niyetlilik değil mi

Ayrıca yeniliyorum, elinizde stabil bir şekilde çalışan bir v20 varsa ve/veya henüz IMEI'nizi vermediyseniz herhangi bir yere;
    sırf v31'e geçmek için bunu yapmayın; v31 buna değer değil.

• Arkadaşlar yuklenmiş ancak kurulmamış programlar hangi klasördedir, silmek istiyorum da bulamadım..
  • Hehehe ...
    Bakıyorum da hackden sora bizim konu çoştu

Uzun süre v20 de inat ettik.V30 olmadık.Tam sertifika aldık hack i sallarım dedik.İmzaladık kurduk.

V31 de hack çıktı dayanamadık yine hackledik.

İşe bak ki aldığımız sertifikayı hacklemek için kullandık.
  • quote:

quote:

up

evet

map drive işlemlerini otomatik yapıyor klasörleri o açıyor o siliyor

Garmin 2008.10 Haritası | Yeni!! - 138.4mb

http://rapidshare.com/files/193087184/gmapsupp.img

Eskisini silip bunu kopyalamanız yeterli.

Harita bilgisi için nejaterol'a teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 2 Şubat 2009; 23:46:01 >

• Teşekkürler harita için
  • 
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.