Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır arıyorum hiçbiryerde bulamadım. N82 nin siyah modeli çıktımı, çıktıysa nerde satılıyor? Bilgisi olan varmı. Mutlaka alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @evren

n82 alırken 8 gb hafıza kartı almıstım.6 aydır kullanıyorum telefonda bır sorun yok.dun hafıza kartındakı resımlerı bilgisayara atayım dedım. kartı gormuyor bır kac bılgısayarada da denedım fotografcıya gıttım hıc bırınde gormedı.telefonda kullanırken goruyor bır sorun yok.
    ne yapmalıyım.telefonda formatta attım yıne degısen bır sey yok.

Elindeki kart microSD değil, microSDHC; bu nedenle yalnızca SDHC uyumlu okuyucular kartın içeriğine erişebilir. Buna dikkat et.

quote:

Orjinalden alıntı: asavas

Arkadaşlar 1 aydır arıyorum hiçbiryerde bulamadım. N82 nin siyah modeli çıktımı, çıktıysa nerde satılıyor? Bilgisi olan varmı. Mutlaka alacağım.

Siyah modelini Nokia yetkili distribütörleri aracılığı ile getirmiyor, bulacakların ise paralel ithalat, sonradan değiştirilmiş kasalı veya pasaportla kaydedilmiş cihazlar olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: assault79

tamamda nedir bu sertifika işi anlamadım nasıl yapmalıyım.

Bugün bir iki şey deneyeceğim, eğer olursa belki bundan sonra sertifikaları ben dağıtmaya başlarım, olmazsa IPmart veya OPDA forumlarına yönlenmen gerekecek.

quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

video bilgileri için tşk starforces.gecebekçisi senin fm vericisi olarak verdiğin bilgi baya güzelmiş.mesela fm vericisini çalıştırdın diyelim.evdeki radyo onu radyo istasyonu olarak görüp telefondaki parçlarımı çalıcak yani?bide bu sadece radyolardamı mesela dijital uydu alıcısındada radyo kanalı aratıp televizyondan dinleyemezmiyiz?

Evdeki radyo telefonunu radyo istasyonu olarak görüp o sırada telefonda ne dinliyorsan onu çalacak, evet.

Ama dijital uydu alıcısı dediğinde dur. Radyo ile ikisi çok ayrı şey, ayrıca televizyonda dinlemek istiyorsan zaten N82'nin de N85'in de TV çıkışı var, onu kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 14 Ocak 2009; 23:32:57 >

• açıkcası çok adil bi karşılaştrma olmamış ama n82 lider lider lider =D ama şu dikkatimi çekti n85 te makroda hiç fena deil
  • Artık garmin de mi sertifikalı olduu

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

arkadaşlar biri bana yardımcı olursa sevinirim.ayrıca telefonum versiyonu 3,0,019 saygılarımla

sertifikasız olmaz bu iş sertifika şart
  • n85 fotoları tam bi hayal kırıklığı bence.tabi xenon flash olması büyük avantaj.bu yüzden n82 çok net çekiyor.fakat n85 bulanık fotolar için bişi söylicem.adam onu çekerken kesin kamerayı hareket ettirdi.bu kadar bulanık olması imkansız.o zaman diğerleride bulanık olurdu değilmi?

benim istediğim karşılaştırma n85'i xenon flash kullanmayanlarla karşılaştırmak.mesela n96, n95, n79 vs. gibi

en çok merak ettiğim ise 6220 cl. ile n82 karşılaştırması her ikiside xenon flash kullandığı için hangisi daha iyi gerçekten çok merak ediyorum
  • Garminde sertifikaya gerenk yok ki...
  • quote:

n85 fotoları tam bi hayal kırıklığı bence.tabi xenon flash olması büyük avantaj.bu yüzden n82 çok net çekiyor.fakat n85 bulanık fotolar için bişi söylicem.adam onu çekerken kesin kamerayı hareket ettirdi.bu kadar bulanık olması imkansız.o zaman diğerleride bulanık olurdu değilmi?

N82'de Xenon flaş kullanıldığı için yazılımında daha yüksek perde hızına izin verecek düzenlemeler mevcuttur, bu da eliniz o sırada hareket etse bile diğer telefonlarda olacak bulanıklaşmanın, N82'de en az miktarda görülmesine neden olur.

Yani bulanıklık adamın suçu olmak zorunda değil, asıl N82'nin bulanık olmaması Xenon flaşa uygun yazılımından kaynaklanan bir marifet.

quote:

en çok merak ettiğim ise 6220 cl. ile n82 karşılaştırması her ikiside xenon flash kullandığı için hangisi daha iyi gerçekten çok merak ediyorum

Bir konuda kişisel fikrimi belirtmeden geçemeyeceğim. Bazen cidden telefon almayı düşünmediğini, aksine sadece kafanda telefonları kapıştırdığını düşünüyorum. Gerçekten de 6220 Classic N82'den daha güçlü bir flaşa sahip olsa alır mısın acaba?

Ayrıca merak senin merakın, senin araştırman gerekir; ne de olsa Google'a hepimizin olduğu gibi senin de erişimin var.
    Ama bir kez daha senin yerine ben araştırdım ve aşağıdaki sonucu aldım:

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Adam iki telefona birden sahip olduğunu, ikisinin de aynı özelliklere sahip olmasına rağmen N82'nin daha iyi çektiğini söylüyor...

• yok hocam kesin alıcam ama bu konularda çok pimpirik bi kişiyim.herşeyine dikkat ederim.n70 imi satmak üzereyim.adam 150 veririm dedi sence iyimi bu fiyat?

• fiyatları gördükten sonra telefoncu benimkine iyi fiyat biçmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

fiyatları gördükten sonra telefoncu benimkine iyi fiyat biçmiş

Aslında Garantili siyahı olsa Turkiye'de çok satılacaktı, millet bekledi bekledi gelmeyince başka telefon aldı, bu tarihten sonrada siyahı gelmez sanırım,
  • arkadaşlar bağışlayın beni ama yeni n 82 ci olarak bir şey soracam garmini yükledim ama ne işe yara bu garmin neyin nesi
  • bide garmini açınca buluthot bağlı olsun mu diyor sonra hata veriyor
  • Görüntü kalitesi gerçekten süper ama wifi yok herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drummFunk

Görüntü kalitesi gerçekten süper ama wifi yok herhalde...

olmazmı kardeşim ya.naaptın sen?n82 gibi telefonda olmıcakta hangi telefonda olacak
  • wifi var cihazda.
  • quote:

arkadaşlar bağışlayın beni ama yeni n 82 ci olarak bir şey soracam garmini yükledim ama ne işe yara bu garmin neyin nesi

hocam bilmediğin şeyleri telefona niye yüklüyorsun önceden bi araştır yavgarmin navigasyon programıdır gpsi kullanarak senin harita üzerinde nerede olduğunu gösterir gitmek istediğin yerin adresini yazarsın o seni sesi olarak yönlendirir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradl3

wifi var cihazda.

:)) tamam kardeşim özelliklerini tam olarak okumamışım :)
  • Benim telde kullandığım tek program.. çok işime yarıyor valla.. navigasyon programı.. gideceğin adresi tarif ediyor özetle..

quote:

arkadaşlar bağışlayın beni ama yeni n 82 ci olarak bir şey soracam garmini yükledim ama ne işe yara bu garmin neyin nesi
  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.