Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Dolar kuru yükseliyor.

ya ben 900 e aldım 300 ytl artmış şimdi az kullanılmış garantili çiziksiz falan diye satışa çıkarsam 950 ye falan satsam çok komik olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DSGNRY

niye nokia başka gerçek flashlı telefon çıkarmıyor??
    ve niye bu telefonun fiyatı düşmüyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

Dolar kuru yükseliyor.

ya ben 900 e aldım 300 ytl artmış şimdi az kullanılmış garantili çiziksiz falan diye satışa çıkarsam 950 ye falan satsam çok komik olur

telefonu 650 ye bile satamazsın çok zor
    istersen bi dene gör
  • hadi artık hack gelsin şu son versiyona.hala cıkmadı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

Dolar kuru yükseliyor.

telefonu 650 ye bile satamazsın çok zor
    istersen bi dene gör

arkadaşlar ben n82 yi 470 tl +10 tl kargo :480 e aldım kayıtlı tertemiz (sahibinden .com )
    eğer nedeni sorarsanız telefon değiştirme hastalığı olan bir sürü insan var

• Sonunda sertifikamı aldım.Hack olayına gerek kalmadı.İmzasız dosya yükleyebileceğime göre ve ngage sorunu da repacklerle çözüldüğüne göre v20 den v30 a çıkma zamanı geldi benim için.Aylar sonra versiyon yükselticez hadi hayırlısı
  • merhaba arkadaşlar.
    telefonumdan çok menunum ama bir özelliği feci canımı sıkıyor.
    müzik playerın sesi %10 luk kademeler halinde artırılıp azalıtıyor biliyorusunuz.
    benim kulaklar hassas. Sony MDR-E805 kulaklıklarla süper ses alıyorum ama ses seviyesi 70 de iken gürültülü bir ortamda (serviste yada bir toplu taşıma aracında) az geliyor. doğal olarak 80 e çıkarıyorum yav bu seferde fazla geliyor.
    bu artırma katsayısını bir sekilde 5 e yada istediğimiz bir rakama çekmek mümkün değilmidir. mesela yazılımda bir adres olsada oradaki değeri bir değiştirebilsek ne iyi olur. bu arada belirteyim telefonum v20 ve hackli.
    Varmı bir çözüm bilen?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: zogg

Sonunda sertifikamı aldım.Hack olayına gerek kalmadı.İmzasız dosya yükleyebileceğime göre ve ngage sorunu da repacklerle çözüldüğüne göre v20 den v30 a çıkma zamanı geldi benim için.Aylar sonra versiyon yükselticez hadi hayırlısı

nasıl aldın sertifikayı
  • spectrumalfa istediğin şekilde bir çözüm yok, ama ihtiyacını görmesi için Sony MDR-E829 almanı öneririm, üzerinde ses kontrolü de var ve Sony MDR-E805 ile aynı kalitede ses verir; gerçi kulaklık alacaksan Creative EP-630 daha mantıklı bir seçim, yine sen bilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: assault79

nasıl aldın sertifikayı

http://forum.donanimhaber.com/m_22540038/tm.htm
  • quote:

quote:

Sonunda sertifikamı aldım.Hack olayına gerek kalmadı.İmzasız dosya yükleyebileceğime göre ve ngage sorunu da repacklerle çözüldüğüne göre v20 den v30 a çıkma zamanı geldi benim için.Aylar sonra versiyon yükselticez hadi hayırlısı

nasıl aldın sertifikayı

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=268715
    Üye olduktan sonra elemana IMEI nonu Pm ile yolluyorsun.1-2 gün içinde çıkarıyor.
    Güzel tarafı diğer sitelerdeki gibi IMEI nonu formlarda açık olarak belirtmene gerek kalmıyor.

• quote:

quote:

quote:

nasıl aldın sertifikayı

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=268715
    Üye olduktan sonra elemana IMEI nonu Pm ile yolluyorsun.1-2 gün içinde çıkarıyor.
    Güzel tarafı diğer sitelerdeki gibi IMEI nonu formlarda açık olarak belirtmene gerek kalmıyor.

hocam verdigin sayfa acılmıyor.ayrıca zogg hocam ngage lere son versiyonda repack olayı diye bişi yok sanırım yani hiç bi şekilde hack olmadan repack olmuyo patch kurulmuyo ki.walla biliyosanız bana ögretirseniz cok makbule gecer.
    Türkiyede de bir sitede site admini sertifika veriyor pm yoluyla.cep üzerine calışan bi site.denemedim ama denicem.işe yararsa ve site ismi verebiliyosak yazarım siteyi bulamayan arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViRüS84 -- 19 Ocak 2009; 18:45:13 >

• arkadaşlar 2.el siyah n82 arıyorum garantili ve kutulu eğer satan varsa istanbul içinden elden görüp cihazı almak istiyorum..pm ile bana ulaşınız..teşekkürler..
  • microSDHC kart almayı düşünen arkadaşların dikkatine..

Yakın zamanda 45 YTL'ye Sandisk 8GB microSDHC kart aldım, Class 2 bir kart geldi; yani en az 2 MB/s hızda aktarım yapması gereken bir karttı. Sağda solda insanların daha hızlı olacağını düşündüklerinden yana döne Class 6 kart aradığını, Ultra kartların oldukça pahalı olduğunu görünce bi deneme yapayım dedim.

Okuma hızı testi için HD_Speed kullandım, yazma hızı testi için ise bir çok program kartın içindeki verileri silmekle tehdit ettiğinden evdeki kablolu ağ üzerinden bir dosya kopyaladım.

Kart okuyucu olarak Bien marka bir microSD kart okuyucu kullandım. (Gold PC'den 4$'a almıştım bir ara, çok faydalı birşey. Gerçi microSDHC uyumlu olduğu yazmıyordu herhangi bir tarafında..)

İşte sonuçlar:

Ortalama 18.7 MB/s.

Ortalama 5.16 MB/s.

Okuma konusunda vaad edilenin 9, yazma konusunda 2.5 mislinden fazla bir hız elde ettim. Yani..

Adam akıllı bir markaya sahip bir kart aldığımızda, Class 2 olsa bile Class 6'yı aratmayacak performans alabiliyormuşuz; boşuna Class 4 / Class 6 / Ultra kart aranmaya gerek yokmuş

microSDHC kart almayı düşünen arkadaşların dikkatine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 19 Ocak 2009; 21:29:27 >

• gecebekçisi hll olsun valla ya.bilmediğin bişi yok bu konularda.profesör olmuşsun desem abartmış olmam yani
  • öğrenmenin en güzel yolu sürekli araştırmak şugar_klavyeci

gün içerisinde belki de 100 defa google a uğruyorum

belki inanmazsın ama altı üstü sadece 11 aydır Symbian işletim sistemli bir telefon kullanıyorum...
    (daha önce Symbian'lı modeller elimden geçti ama kısa süreliğine olduğu için uğraşmamıştım öğrenmeye)
  • Gecebekçisi hocam teşekkür ederim verdiğin bilgi için ama o tip kulaklıkların varlığından bayağı uzun zamandır haberdarım.
    benim aradağım yazılım tarafından bir çözüm üretebilmek.
    bir ara bu forumda bazı arkadaşlerın cpu hızını bazı adreslerdeki değerleri değiştirerek yükseltebileceği yönünde yazılarını gördüm. bunu ben de denedim ama girelen değer ne olursa olsun bir değişme olmamıştı.
    yani merak ediyorum yazılım tarafında bu tür değişiklikler yapabilirmiyiz diye.
    yine de ilgin için sağol..
  • O arkadaşların overclock ihtimali olarak değerlendirdiği dosya, n-gage uygulamasına işlemci hızını bildirmek için yazılmış bir veri parçasından ibaret; boşuna heveslendi bi alay insan :)

Yazılımsal çözüm için müzik çalar yerine CorePlayer kullan, yanılmıyorsam onda ses miktarı daha hassas ayarlanabiliniyordu.

Gerçi ben mobbler desteklemediği için CorePlayer taraftarı değilim
  • core player var o daha beter
  • ya OggPlay? Hatırlamıyorum bunda nasıldı ama güzel bir program, mobbler desteği olsa kaldırmayacaktım telefondan

http://symbianoggplay.sourceforge.net/S60V3.html
  • 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.