Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slmlar arkadaşlar inş p.tesi günü aranıza katılcam... Bişey sormak istiyorum şimdi versionu v30 a yükseltmeyim mi? Bi kaç yerde de nokia v30 yazılımını geri çekti falan diyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdien çok teşekkürler...

Edit: Bişey daha sorcam 2.el alırken nelerini incelemem gerekiyor acaba??*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan333 -- 11 Ekim 2008; 19:00:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

slmlar arkadaşlar inş p.tesi günü aranıza katılcam... Bişey sormak istiyorum şimdi versionu v30 a yükseltmeyim mi? Bi kaç yerde de nokia v30 yazılımını geri çekti falan diyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdien çok teşekkürler...

Edit: Bişey daha sorcam 2.el alırken nelerini incelemem gerekiyor acaba??*

cwp werecek olan yokmu

• yazılım geri çekilmedi bence aldığın versiyonda bırak telefonu yeni versiyon atarsan telefonunu hackleyip sertifikasız yazılımları yüklemen çok zorlaşıyor ve buda telefonu işlevsiz hale getiriyor.

2. el alırken iki hoparlordende ses geliyormu diye bak tuşların hepsini kontrol et ve ekranda ölü piksel varmı diye bak ayrıca kamerayı kontrol etmek için deneme çekimi yap. benim aklıma gelen bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradl3

yazılım geri çekilmedi bence aldığın versiyonda bırak telefonu yeni versiyon atarsan telefonunu hackleyip sertifikasız yazılımları yüklemen çok zorlaşıyor ve buda telefonu işlevsiz hale getiriyor.

2. el alırken iki hoparlordende ses geliyormu diye bak tuşların hepsini kontrol et ve ekranda ölü piksel varmı diye bak ayrıca kamerayı kontrol etmek için deneme çekimi yap. benim aklıma gelen bunlar.

eyw çok teşekkürler peki bu ölü piksel varmı yokmu nası anlıcam

• İlla görürsün kardeş telefonu kapat aç beyaz ekranda gözüne çarpar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizilsultan

İlla görürsün kardeş telefonu kapat aç beyaz ekranda gözüne çarpar.

tamamdır çok saol çok teşekkürlerr
  • ewet telefonda dikkatini çeker zaten hemen ekranda sinir bozucu bir nokta vardır minicik.birden çokda olabilir.
  • ..merhabalar forumu takip ederek nokmate yi cihaza kurdum pen(yok)+c uyarısı geliyo nasıl aktif hale getirebilirim son versiyon yüklü bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: seralim

..merhabalar forumu takip ederek nokmate yi cihaza kurdum pen(yok)+c uyarısı geliyo nasıl aktif hale getirebilirim son versiyon yüklü bu arada

yanlıs hatırlamıyorsam pen+c diye ufak bir eklenti olacak .. forumdan arratır yada reisin siteten uygulamaları indir .. içinde olacaktı ...
  • quote:

ewet telefonda dikkatini çeker zaten hemen ekranda sinir bozucu bir nokta vardır minicik.birden çokda olabilir.

saolasınnnn çok heycanlıım bu telefonu almak için geçmi kaldım diodum ama kolay kolay eskiiyecek bi telefon deil gibime geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

quote:

..merhabalar forumu takip ederek nokmate yi cihaza kurdum pen(yok)+c uyarısı geliyo nasıl aktif hale getirebilirim son versiyon yüklü bu arada

yanlıs hatırlamıyorsam pen+c diye ufak bir eklenti olacak .. forumdan arratır yada reisin siteten uygulamaları indir .. içinde olacaktı ...

...baktım bu gün reisin sitesine fakat bulamadım acaba ek bi programa daha mı ihtiyaç var python da kurulu ....reis bir yardım linki verirsin artık

• Hemre ben o programı kullanıyorum hiçbir problem yok. Yalnız bendeki bluetooth ile haberleşiyo. MSN de bile webcam olarak kullanıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

Yaf arkadaşlar bir program arıyorum. Cep telefonu kamerasını WLan üzerinden Pc'de izleyebileceğim birşey olsun. Ama program çalışır durumda olsun. Mobiola Webcam die birşey vardı bir türlü çalıştıramadım. bilgisayara kurulan programı hata verip duruyordu.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

quote:

...baktım bu gün reisin sitesine fakat bulamadım acaba ek bi programa daha mı ihtiyaç var python da kurulu ....reis bir yardım linki verirsin artık

vardı silmiştim

• Arkadaşlar bişi sorucam dün bana arkadaşım istanbulda bi nokia shop'ta n82 siyahın satışta olduğunu söyledi sizce bu doğrumudur? Ben Ankara'dayım ama satışa başlandımı bilmiyorum ? Telefon geldiyse hemen almak istiyorum beklemekten bittim
  • evet ankaradaki nokia shoplarda da var ben bir çoğunda gördüm siyahını.git bi bak istersen gelmiş çünkü.
  • quote:

evet ankaradaki nokia shoplarda da var ben bir çoğunda gördüm siyahını.git bi bak istersen gelmiş çünkü.

n78 le karıştırıyo olmayasın
    ankarada pek fazla nokia shop yok benim bildiğim
    1 veya 2 tanedir en fazla
    var olan nokia shopda bp 6mt batarya bile yok nasıl işse
    adamlara sövdüm zaten
    sizde yoksa nerden alacam yedek batarya diye
    gittim orjinal diye necatibeyden aldım avea şubesi vardı telefoncu
    herşey orjinal gibi gözüküyo fakat sahte.o kadar güzel yapmışlar ki anlama şansınız ancak kullandıktan sonra oluyor.hatta kabında falan be safe be orfinal yazıyo.isteyene resimlerini yollayabilirim.hologram falan normal ama telefonun kendisindeki kadar parlak değil.parlaklık normal.başta aldıktan sonra orjinal dedim ama
    orjinalin 5 te biri anca gidiyo
    tavsiyem batarya işine hiç girmeyin
    satan adam da orjinal olduğunu zannediyo işin garibi
    3 kez değiştirdim fakat hepsi aynı çıktı
    gitti paracıklarım

• merhaba arkadaslar.
    n95 8b topigindede bi kac sey yazdım birde buraya cizittireyim dedim.
    n82 yada n95 8b dan birini almayı dusunuyorum.sizin yorumunuz nedir?

ayrıca gps iki telefondada aynı sekildemi calısıyor.
    n95 8b da bedava n82 dede hat bazlı (ucretli) calıstıgını okudum bi yerde ama dogrumu bilmiyorum.eger biliyorsanız bide bunu cevabını rica ediyorum.
  • İHTİYACI OLAN VARSA
    http://forum.donanimhaber.com/m_26700922/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 13 Ekim 2008; 11:59:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

quote:

evet ankaradaki nokia shoplarda da var ben bir çoğunda gördüm siyahını.git bi bak istersen gelmiş çünkü.

n78 le karıştırıyo olmayasın
    ankarada pek fazla nokia shop yok benim bildiğim
    1 veya 2 tanedir en fazla
    var olan nokia shopda bp 6mt batarya bile yok nasıl işse
    adamlara sövdüm zaten
    sizde yoksa nerden alacam yedek batarya diye
    gittim orjinal diye necatibeyden aldım avea şubesi vardı telefoncu
    herşey orjinal gibi gözüküyo fakat sahte.o kadar güzel yapmışlar ki anlama şansınız ancak kullandıktan sonra oluyor.hatta kabında falan be safe be orfinal yazıyo.isteyene resimlerini yollayabilirim.hologram falan normal ama telefonun kendisindeki kadar parlak değil.parlaklık normal.başta aldıktan sonra orjinal dedim ama
    orjinalin 5 te biri anca gidiyo
    tavsiyem batarya işine hiç girmeyin
    satan adam da orjinal olduğunu zannediyo işin garibi
    3 kez değiştirdim fakat hepsi aynı çıktı
    gitti paracıklarım

Ryan Giggs'e saygımı belirtiyorum öncelikle sanırım dünyadaki en sevdiğim futbolcudur yorum için teşekkürler tekrardan..onun dışında bi sorum olucak geldiğinden emin değiliz sanırım ama ben araştırmaya ve shopları dolanmaya başlıcam bu hafta ve artık kesinlikle almak istiyorum...Dolayısıyla siz usta kalemlerden ricam bana alırken dikkat etmem gereken hususları sıralayabilirmisiniz? ölü pixel kontrolü telefon orjinalliği ya da kamera sorunsuzluğu gibi maddeler koyarsanız alırken bu ölçütleri kaale almak istiyorum...lütfen doğru bir şekilde alışveriş yapmam için bana yol gösterirseniz minnettar olurum...

Tekrar teşekkür ederim..

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.