Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.
    ben kullanıyorum zaten.sorun yok.sandisk öneririm.bu arada teknosa herzamanki gibi pahalı satıyor ben kargo dahil 53ytl ye aldım.kapıda ödeme ile.

53 YTL'ye nerden almıştın kardeş ? Yada böyle uygun satan güvenilir site bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizilsultan

quote:

ben kullanıyorum zaten.sorun yok.sandisk öneririm.bu arada teknosa herzamanki gibi pahalı satıyor ben kargo dahil 53ytl ye aldım.kapıda ödeme ile.

53 YTL'ye nerden almıştın kardeş ? Yada böyle uygun satan güvenilir site bilen varsa yazarsa sevinirim.

maximumseçenek.com dan.
  • Teşekkür ederim X :)
  • yok yok yok.format attım.phoenixi yükledim.anlatımı uyguladım ama start çıkmadı bir türlü.ya programda var bi eksiklik yada firmwarede.ben yükledim diyen arkadaş nerde acaba 15 dkda yüklemiş.ama neden se birden bire yok oldu.
    üstelik anlatım da ona ait değil.networkkillerden alıntı.(en azından alıntı olduğunu belirtmeliydi)hayır ortada bir yanlış anlaşılma varsa çıksın ortaya yol göstersin..

quote:

kizilsultan

Teşekkür ederim X :)

bişey değil kiz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 7 Ekim 2008; 0:54:14 >
  • quote:

yok yok yok.format attım.phoenixi yükledim.anlatımı uyguladım ama start çıkmadı bir türlü.ya programda var bi eksiklik yada firmwarede.ben yükledim diyen arkadaş nerde acaba 15 dkda yüklemiş.ama neden se birden bire yok oldu.
    üstelik anlatım da ona ait değil.networkkillerden alıntı.(en azından alıntı olduğunu belirtmeliydi)hayır ortada bir yanlış anlaşılma varsa çıksın ortaya yol göstersin..

quote:

kizilsultan

start dderken Restore User Product denen butonu kastediyorun galiba?bi ss koyabilirmisin?Ha birde orda en son gelen ekranda altta options sekmesi var.ona tiklayinca hata veriyormu sende?

• quote:

yok yok yok.format attım.phoenixi yükledim.anlatımı uyguladım ama start çıkmadı bir türlü.ya programda var bi eksiklik yada firmwarede.ben yükledim diyen arkadaş nerde acaba 15 dkda yüklemiş.ama neden se birden bire yok oldu.

quote:

kizilsultan

evet haklısın x .. bende baya ugrastım .. tam 3 sürüm birlestirdim ama nasıl anlatıcamı bilmiyorum ..

deneyim bi ..

ilk olarak donanım haberden 2006 sürümünü yükedim .. forum baslıgı evinizdede firmwere yükleyebilirsiniz ... bunu aynen yaptım önce .. ama 2007 pachini yüklemeyin .. 2006 full sürümü

oldugu gibi kurun ordaki

anlatımdan ..daha sonra ( ben torrent indirdim ) sizde internetten bulabilirsiniz 2008 normalini kurdum ... pachli olamadan .. bunu kumassanız sürekli eksik dosya uyarısı alıyorsunuz .. 2006

pachi kurmassanız da bu sefer

dongle hatası veriyor yani 2008 full yapmak için bu 2 sürümün bilgisayarda olması gerekiyor ....

en sondahttp://phoenixslayer.blogspot.com/ linkinden burda hem fatih arkadasın hemde onun verdiği sürümün bi üstü mevcut istediğinizi secip kurun ...

ben böyle yükledim phoenixi ...

• ya arkadaşlar bişey sorucam bende hiç memnun kalmadım bu v30 dan bu phoenix le yeni yazılım yüklerken şarj nasıl olmalı hafıza kartını çıkarıcakmıyız ve pc den tüm nokia prolarını kaldırıcakmıyız...
  • Galiba versiyon düşürmek için milelt bu progla uğraşıyor.. ben versiyonumdan memnunum en azından şikayetim yok..özellikle hackle uğraşmayan biri olarak..garmin yetiyor bana

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Phoenix nedir yaw..kaçırdım başından anlamadım gitti

Teknik Servislerin kullanmış olduğunu bildiğimiz uygulama.

• Arkadaşlar bakıyorum herkes phoenix ile uğraşıyor. Bende bu programın eski versiyonu var, zamanında 6233'ü update için kullanmıştım ve olmuştu. Ama kurulumu burada anlatılandan biraz farklıydı ve Diego diye bir program daha lazımdı. Ama söylediğim gibi eski versiyon olabilir. Bilmiyorum işe yarar mı, N82'de çalışır mı? Açıkcası tekrar kurup kontorol etmem için zamanım yok. Ama isterseniz upload edebilirim, 6233'de çok işe yaramıştı, hatta arkadaşları telefonlarını bile update etmiştim.

Programlar: Phoenix 2006+crack, Diego 3.06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arustamov71 -- 7 Ekim 2008; 13:14:13 >
  • bence v30 da sorun yok bi sürü program yükledim yüklenmeyen de var tabi ngace yükleyemiyorum bi de bunu düzeltseler sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: arustamov71

Arkadaşlar bakıyorum herkes phoenix ile uğraşıyor. Bende bu programın eski versiyonu var, zamanında 6233'ü update için kullanmıştım ve olmuştu. Ama kurulumu burada anlatılandan biraz farklıydı ve Diego diye bir program daha lazımdı. Ama söylediğim gibi eski versiyon olabilir. Bilmiyorum işe yarar mı, N82'de çalışır mı? Açıkcası tekrar kurup kontorol etmem için zamanım yok. Ama isterseniz upload edebilirim, 6233'de çok işe yaramıştı, hatta arkadaşları telefonlarını bile update etmiştim.

zaten benim yukarda söylediğim kurulumun içinde var diego .. 2006 yı kurarken yüklüyorsun onu ama ben sunu merak ediyorum versiyon yükselten değilde düşürebilen varmı acaba ?? çünkü yukarıda yazdıgım gibi

sürekli düşük versiyon yüklenmez uyarısı veriyor program .. uyarıyı göz ardı edincede ilerde işlemi bitiriyor ..

• quote:

Galiba versiyon düşürmek için milelt bu progla uğraşıyor.. ben versiyonumdan memnunum en azından şikayetim yok..özellikle hackle uğraşmayan biri olarak..garmin yetiyor bana

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Phoenix nedir yaw..kaçırdım başından anlamadım gitti

Teknik Servislerin kullanmış olduğunu bildiğimiz uygulama.

doğrudur dostum .. düşürmek için ugrasıyoruz .. ama ben v30 dan pek şikayetçi değilim .. benim amacım önce düşürüp n-gage gibi bazı crackli işlemleri yapmak sonra tekrar v30 yapmak ... telefonu v30

yaptıktan sonra format atmak zorunda kaldım .... tabi craklı işlemler gitti :(( .. o yüzden eger düşürebilirsem hacklı işlemleri yapıp tekrar v30 a cıkaracam :)) ...

• quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

quote:

Arkadaşlar bakıyorum herkes phoenix ile uğraşıyor. Bende bu programın eski versiyonu var, zamanında 6233'ü update için kullanmıştım ve olmuştu. Ama kurulumu burada anlatılandan biraz farklıydı ve Diego diye bir program daha lazımdı. Ama söylediğim gibi eski versiyon olabilir. Bilmiyorum işe yarar mı, N82'de çalışır mı? Açıkcası tekrar kurup kontorol etmem için zamanım yok. Ama isterseniz upload edebilirim, 6233'de çok işe yaramıştı, hatta arkadaşları telefonlarını bile update etmiştim.

zaten benim yukarda söylediğim kurulumun içinde var diego .. 2006 yı kurarken yüklüyorsun onu ama ben sunu merak ediyorum versiyon yükselten değilde düşürebilen varmı acaba ?? çünkü yukarıda yazdıgım gibi

sürekli düşük versiyon yüklenmez uyarısı veriyor program .. uyarıyı göz ardı edincede ilerde işlemi bitiriyor ..

Tabi ki düşerebiliyorsun, elinde var olan dosyaya göre değiştirebiliyorsun versiyonu. Ama burada verilen kurulum ile bendeki anlatım biraz farklı.

• quote:

quote:

quote:

Tabi ki düşerebiliyorsun, elinde var olan dosyaya göre değiştirebiliyorsun versiyonu. Ama burada verilen kurulum ile bendeki anlatım biraz farklı.

işte benim elimde olan v20 ama baslıyor ve düşük versiyon uyarısı veriyor ... yüklemeye baslıyor yarısında kesiyor yüklemeyi .. 1 tane değil 2 3 tane v20 dosyası ile denedim .. belki bi püf noktası vadır .. işte

bilen ,yapan varsa burda paylassın cok makbule gecer valla ...

• quote:

quote:

quote:

bide sen nasıl yaptıgını bi anlatsan iyi olur aslında .. sonucta sendeki phoeix versiyonu farklı ama belki bi nokta yakalarız ... işlemleri nasıl yaptıgını bi anlatırsan iyi olur kardeş ....

• quote:

bide sen nasıl yaptıgını bi anlatsan iyi olur aslında .. sonucta sendeki phoeix versiyonu farklı ama belki bi nokta yakalarız ... işlemleri nasıl yaptıgını bi anlatırsan iyi olur kardeş ....

Biraz karışk ama, yine de bir deneyin. Belki işe yarar.

<<<<<< DIKKAT! sAYFANIN EN ALTINDA YER ALAN UYARILARI OKUMADAN İŞLEMLERE BAŞLAMAYINIZ >>>>>>>

NOT: İşlemlere başlamadan önce bilgisayarınızda Winrar uygulamasının yüklü olduğundan emin olun.

Kurulum Aşamaları:

1-) Öncelikle, bilgisayarınızda bulunan PC Suite, Nokia Cable Driver gibi tüm
    yazılımları, "Denetim Masası" ndaki "Program Ekle-Kaldır" ile kaldırınız.
    Nokia ya ait herhangi bir yazılımı kaldırmayı unutursanız veya tam kaldırma
    yapmazsanız, aşagıdaki proğram veya proğramlar, çalışma hatası verecektir.
    Herşeye sil baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca daha önce "Diego"
    ve "Phoenix" yükleme denemeleriniz varsa bunları da en ince ayrıntısına kadar
    silmeniz gerekmektedir.

2-) "Diego307" klasöründeki "Nokia Diego 3.07 Sp2" İsimli Programı yükleyiniz.
    Normal bir yükleme olacak, yanlız yüklediğiniz programı kesinlikle çalıştırmayınız.

3-) Diego kurulumu bittikten sonra, yine "Diego307" klasöründe yer alan
    "Nokia Diego 3x Crack.exe" dosyasını çalıştırın ve İnstall/Yükle düğmesine basıp
    yüklemeyi tamamlayın.

4-) Kurulan Diego uygulamasını çalıştırıyoruz. (Masaüstünde kısayolu oluşacaktır.)
    Eğer program sorunsuz bir şekilde açılır ise işlemlere devam ediniz.

Eğer Failed.. gibi bir hata verir ise, daha önce denemeleriniz olmuş veya
    bilgisayarınızda Nokia ya ait sürücü kalıntısı var demektir.

Bu durumda; "Program Ekle Kaldır" dan "Diego" yu kaldırıyoruz. Ayrıca
    "c:\Proğram Files" klasörü ve "c:\Proğram Files\Common Files" klasörü
    içindeki nokia ya ait klasörleri elle siliyoruz. Ayrıca 3. işlem basa
    mağı ile "C:\Windows\System32" klasörü içine kopyaladığımız
    "DK2DRVS.isu", "DK2WIN32.DLL" ve "DK2WN95.386" dosyalarını siliyoruz.
    Ve işlemlere baştan başlayınız.

5-) Bilgisayarı yeniden başlatınız. (Bilgisayarın açılması duruma göre biraz zaman
    alabilir.)

6-) "Phoenix" klasörü içindeki "Phoenix Service 2006.34.2.156.exe" kurulumunu aşağıadaki
    işlem basamaklarını takip ederek yapınız.

6a-) "1-crack_dongle_phoenix_all_.exe" Dosyasına çift tıklayarak çalıştırın.
    (install/Yükle ye basmayın) ve bırakın.

6b-) "Phoenix Service 2006.34.2.156.exe" dosyasını çalıştırın ve yüklemeye
    başlayın. (Oyun yükler gibi basit bir yükleme)

6c-) "Dongle Not Found" penceresi çıktığı zaman hızlıca "Yeniden Dene/Retry"
    e ve hemen ardından gene hızlıca açık bıraktığınız Winrar penceresinde
    "install/Yükle butonuna basıyoruz." Kurulum devam ederse sorun yok.
    Ancak hata penceresi çıkamaya devam eder ise yüklemeyi sonlandırın ve
    ardından "C:\windows\system32" içindeki "DK2DRVS.isu", "DK2WIN32.DLL"
    ve "DK2WN95.386" dosyalarını silerek 6. işlem basamağına baştan başlayın.

6d-) Phoenix kurulumunda karşınıza çıkan Windows Logo Sınamalarında Devam Et/
    Continue butonuna basın.

6e-) "Deskey Not Found" Uyarısı çıktığında Tamam/Ok Butonuna tıklayınız.(İki defa sorabilir)

6f-) Karşınıza "Son/Finish" penceresi geldiğinde "Add Phoenix İcon to Desktop"
    ögesini işaretli hale getirip son a tıklıyoruz. Bilgisayar yeniden
    başlatılacaktır. (Yeniden başlama biraz zaman alabilir. Merak etmeyin
    bilgisayarınız kilitlenmedi). Bilgisayar açılırken gelen ekrandaki
    "Open The Log File" ın yanındaki işareti kaldırınız ve Son/Finish butonuna
    basınız.(5 dakika kadar bekleyin, yeniden başlatma yapılmaya başlanmaz ise siz
    yeniden başlatın.)

6g-) Bilgisayar açıldıktan sonra "crack_dongle_phoenix_2006.exe" dosyasına çift
    tıklayarak çalıştırıyoruz ve install/Yükle Butonuna basıyoruz ve çıkan dosya
    değişimlerini onaylıyoruz.

7-) Versiyon dosyasını basitçe kurunuz.

8-) "Phoenix" uygulamasını çalıştırın. (Masaüstünde kısayolu var.). Versiyon yüklemek
    için aşağıdaki adımları takip edin.

8a-) "Phoenix" açılınca karşınıza gelen pencerede "Maintain" tuşuna basın.
    Gelen pencerede "User name:" ve "initials :" in karşısına "Admin" yazıp
    "Ok/Tamam" a tıklayın program açılacaktır.

8b-) "File" Menüsünde "Manage Connections" altındaki "New" i seçin.

8c-) Açılan menuden "USB" yi seçip "ileri/Next" e tıklayınız.

8d-) Tekrar "ileri/Next" e tıklayarak "Manuel Setup/Manuel Yükleme" a giriniz.

8e-) Üstteki menüden "USB" yi seçerek Apply ve ardından Close a tıklayın.

8f-) Telefonunuzu kapatın, sim kartı ve hafıza kartını çıkarın ve hatsız modda
    tekrar açın. Data kablosunun telefona ve bilgisara olan bağlantısını yapınız.
    Telefonda bağlantı seçeneği olarak "PC Suite/Varsayılan Mod" u seçiniz.
    (Biraz bekleyin, program kablo sürücülerini yükleyemeye başlayacaktır).

8g-) "File" Menüsünden "Scan Product" ü seçiniz. Program telefonunuzu bulacaktır
    ve pencerenin en altında (İnternet Explorerda sayfanın ne kadarının
    yüklendiğini ve bağlanılan internet sitesini gösteren yerde) telefon
    bilgilerini gösterecektir.

8h-) Pencerenin üst tarafında ki "Operating Mode" kısmında "Normal" i seçip
    "Read" butonuna tıklayınız.

8i-) Pencerenin üst tarafında "Flashing > Firmware Update" yolunu takip ederek,
    "Restore/user product" ü seçiniz.

8j-) Gelen pencerede "Product Code" satırının en sağında yer alan noktalı (...)
    butona tıklayarak dil seçeneğini Türkçe (Turkey) e ayarlıyorsunuz.

8k-) Eğer ikinci seçenek işaretli, "Product Code" ile "SW Version" içi dolu ve
    Start Butonu aktif ise;
    Start tuşu ile yüklemeye başlayınız. (Yükleme bazen durup bazen hızlanabilir
    , bu durum normal endişelenmeye gerek yok)

____________________________________________________________________________________________
    ____________________________________________________________________________________________

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< UYARI! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1. Bu işlem sonucunda telefonunuzda oluşacak hatalardan DigitalWorld ya da DonanımHaber
    sahipleri ya da üyeleri sorumlu değildir.

2. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzun şarjının tam dolu olması gerekmektedir.

3. Versiyon yükleme işlemi sırasında telefona dokunmayın olası bir temassızlık sonucu
    telefonunuz kullanılmaz hale gelebilir ve servise vermek zorunda kalırsınız.

4. Eğer elektrik kesintilerinin sık olduğu bir yerde yaşıyorsanız yüklemeyi mutlaka
    bilgisayarınızı 15dakika açık tutabilecek bir UPS kullanın. Ya da yüklemeyi batarya
    durumu iyi olan bir taşınabilir bilgisayar ile yapın.

5. Yükleme işlemi sonucunda telefon belleğindeki ajanda kayıtları ve rehber bilgileri
    gibi önemli bilgiler sinileceğinden işlemlere başlamadan önce bunları yüklemeyi
    unutmayın.

• Elinizdeki dononımlarla Phoenix yardımıyla versiyon düşürme yapmayınız. IMEI numaranızın silinme ihtimali de var.
    Versiyon düşürmek için jaf programı kullanılıyor. onun için de özel aparatlar var. Gidin bi telefoncuya düşürsün versiyonunuzu. Kendiniz uğraşırsanız yine en sonunda telefoncuya gitmek zorunda kalırsınız. Bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: realceday

Elinizdeki dononımlarla Phoenix yardımıyla versiyon düşürme yapmayınız. IMEI numaranızın silinme ihtimali de var.
    Versiyon düşürmek için jaf programı kullanılıyor. onun için de özel aparatlar var. Gidin bi telefoncuya düşürsün versiyonunuzu. Kendiniz uğraşırsanız yine en sonunda telefoncuya gitmek zorunda kalırsınız. Bilginize...

sana katılıyorum .. versiyon düşürme baya sakat gibi .. artık ugrasmıcam .. bakalım v30 hack olursa bakacaz artık ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeSuR_MaNYaK

quote:

quote:

kizilsultan

start dderken Restore User Product denen butonu kastediyorun galiba?bi ss koyabilirmisin?Ha birde orda en son gelen ekranda altta options sekmesi var.ona tiklayinca hata veriyormu sende?

biraz geç oldu ama anlatımda bahsedilen ikinci seçenek işaretli olmalı diyor ama bende işaretli değil.options a bastığımdada o bahsettiğin hatayı verdi.zeten phoenix i yüklerken bir kaç dosya bulunamadı diye başlıyor.ben zaten vazgeçtim.bıraktım daha uğraşmıyacam.taki bi yerde gerçekten şöyle sağlam bir anlatım felan görürüm o zaman fikrim değişebilir.

• arkadaşlar işaretlediğim yerde bende biraz bastırınca şık şık diye bir ses geliyor sizdede oluyormu bu ses.özellikle navigasyonun sağ tuşuna basarken çok rahatsız ediyor bu beni.
    http://img203.yukle.tc/image.php?id=2328N82Front.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradl3 -- 7 Ekim 2008; 22:46:38 >
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.