Kapama tuşuna falan basarken telefon gıcırdıyor. Sizde de oluyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: Cradl3
arkadaşlar işaretlediğim yerde bende biraz bastırınca şık şık diye bir ses geliyor sizdede oluyormu bu ses.özellikle navigasyonun sağ tuşuna basarken çok rahatsız ediyor bu beni. http://img203.yukle.tc/image.php?id=2328N82Front.jpg
birde reis n gage için worms world party varmı elinde yada bulabilrmisin ben bulamadımda
WWP'nin G-gage olanı daha çıkmadı bildiğim kadarıyla. Ama sis biçiminde var başka.
quote:
Orjinalden alıntı: Cradl3
quote:
Orjinalden alıntı: Cradl3
arkadaşlar işaretlediğim yerde bende biraz bastırınca şık şık diye bir ses geliyor sizdede oluyormu bu ses.özellikle navigasyonun sağ tuşuna basarken çok rahatsız ediyor bu beni. http://img203.yukle.tc/image.php?id=2328N82Front.jpg
birde reis n gage için worms world party varmı elinde yada bulabilrmisin ben bulamadımda
n-gage için WWP oyunu daha çıkmadı ki
sevgili arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı N82'imi üzülerek satıyorum.Vatan Bilgisayardan almıştım 7 ay önce.Garantisi devam ediyor, faturası + kutusu +şarj cihazı+ cd+kulaklık, sadece ankara içi ve elden teslim,ilgilenenlere duyurulur.
Versiyon düşürmeye bu kadar uğraşılır mı yaw.. kolay gelsin yapacaklara ne diyim..
quote:
Orjinalden alıntı: arustamov71
quote:
Orjinalden alıntı: metalinca
bide sen nasıl yaptıgını bi anlatsan iyi olur aslında .. sonucta sendeki phoeix versiyonu farklı ama belki bi nokta yakalarız ... işlemleri nasıl yaptıgını bi anlatırsan iyi olur kardeş ....
Biraz karışk ama, yine de bir deneyin. Belki işe yarar.
<<<<<< DIKKAT! sAYFANIN EN ALTINDA YER ALAN UYARILARI OKUMADAN İŞLEMLERE BAŞLAMAYINIZ >>>>>>>
NOT: İşlemlere başlamadan önce bilgisayarınızda Winrar uygulamasının yüklü olduğundan emin olun.
Kurulum Aşamaları:
1-) Öncelikle, bilgisayarınızda bulunan PC Suite, Nokia Cable Driver gibi tüm yazılımları, "Denetim Masası" ndaki "Program Ekle-Kaldır" ile kaldırınız. Nokia ya ait herhangi bir yazılımı kaldırmayı unutursanız veya tam kaldırma yapmazsanız, aşagıdaki proğram veya proğramlar, çalışma hatası verecektir. Herşeye sil baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca daha önce "Diego" ve "Phoenix" yükleme denemeleriniz varsa bunları da en ince ayrıntısına kadar silmeniz gerekmektedir.
2-) "Diego307" klasöründeki "Nokia Diego 3.07 Sp2" İsimli Programı yükleyiniz. Normal bir yükleme olacak, yanlız yüklediğiniz programı kesinlikle çalıştırmayınız.
3-) Diego kurulumu bittikten sonra, yine "Diego307" klasöründe yer alan "Nokia Diego 3x Crack.exe" dosyasını çalıştırın ve İnstall/Yükle düğmesine basıp yüklemeyi tamamlayın.
4-) Kurulan Diego uygulamasını çalıştırıyoruz. (Masaüstünde kısayolu oluşacaktır.) Eğer program sorunsuz bir şekilde açılır ise işlemlere devam ediniz.
Eğer Failed.. gibi bir hata verir ise, daha önce denemeleriniz olmuş veya bilgisayarınızda Nokia ya ait sürücü kalıntısı var demektir.
Bu durumda; "Program Ekle Kaldır" dan "Diego" yu kaldırıyoruz. Ayrıca "c:\Proğram Files" klasörü ve "c:\Proğram Files\Common Files" klasörü içindeki nokia ya ait klasörleri elle siliyoruz. Ayrıca 3. işlem basa mağı ile "C:\Windows\System32" klasörü içine kopyaladığımız "DK2DRVS.isu", "DK2WIN32.DLL" ve "DK2WN95.386" dosyalarını siliyoruz. Ve işlemlere baştan başlayınız.
5-) Bilgisayarı yeniden başlatınız. (Bilgisayarın açılması duruma göre biraz zaman alabilir.)
6-) "Phoenix" klasörü içindeki "Phoenix Service 2006.34.2.156.exe" kurulumunu aşağıadaki işlem basamaklarını takip ederek yapınız.
6a-) "1-crack_dongle_phoenix_all_.exe" Dosyasına çift tıklayarak çalıştırın. (install/Yükle ye basmayın) ve bırakın.
6b-) "Phoenix Service 2006.34.2.156.exe" dosyasını çalıştırın ve yüklemeye başlayın. (Oyun yükler gibi basit bir yükleme)
6c-) "Dongle Not Found" penceresi çıktığı zaman hızlıca "Yeniden Dene/Retry" e ve hemen ardından gene hızlıca açık bıraktığınız Winrar penceresinde "install/Yükle butonuna basıyoruz." Kurulum devam ederse sorun yok. Ancak hata penceresi çıkamaya devam eder ise yüklemeyi sonlandırın ve ardından "C:\windows\system32" içindeki "DK2DRVS.isu", "DK2WIN32.DLL" ve "DK2WN95.386" dosyalarını silerek 6. işlem basamağına baştan başlayın.
6d-) Phoenix kurulumunda karşınıza çıkan Windows Logo Sınamalarında Devam Et/ Continue butonuna basın.
6e-) "Deskey Not Found" Uyarısı çıktığında Tamam/Ok Butonuna tıklayınız.(İki defa sorabilir)
6f-) Karşınıza "Son/Finish" penceresi geldiğinde "Add Phoenix İcon to Desktop" ögesini işaretli hale getirip son a tıklıyoruz. Bilgisayar yeniden başlatılacaktır. (Yeniden başlama biraz zaman alabilir. Merak etmeyin bilgisayarınız kilitlenmedi). Bilgisayar açılırken gelen ekrandaki "Open The Log File" ın yanındaki işareti kaldırınız ve Son/Finish butonuna basınız.(5 dakika kadar bekleyin, yeniden başlatma yapılmaya başlanmaz ise siz yeniden başlatın.)
6g-) Bilgisayar açıldıktan sonra "crack_dongle_phoenix_2006.exe" dosyasına çift tıklayarak çalıştırıyoruz ve install/Yükle Butonuna basıyoruz ve çıkan dosya değişimlerini onaylıyoruz.
7-) Versiyon dosyasını basitçe kurunuz.
8-) "Phoenix" uygulamasını çalıştırın. (Masaüstünde kısayolu var.). Versiyon yüklemek için aşağıdaki adımları takip edin.
8a-) "Phoenix" açılınca karşınıza gelen pencerede "Maintain" tuşuna basın. Gelen pencerede "User name:" ve "initials :" in karşısına "Admin" yazıp "Ok/Tamam" a tıklayın program açılacaktır.
8b-) "File" Menüsünde "Manage Connections" altındaki "New" i seçin.
8c-) Açılan menuden "USB" yi seçip "ileri/Next" e tıklayınız.
8d-) Tekrar "ileri/Next" e tıklayarak "Manuel Setup/Manuel Yükleme" a giriniz.
8e-) Üstteki menüden "USB" yi seçerek Apply ve ardından Close a tıklayın.
8f-) Telefonunuzu kapatın, sim kartı ve hafıza kartını çıkarın ve hatsız modda tekrar açın. Data kablosunun telefona ve bilgisara olan bağlantısını yapınız. Telefonda bağlantı seçeneği olarak "PC Suite/Varsayılan Mod" u seçiniz. (Biraz bekleyin, program kablo sürücülerini yükleyemeye başlayacaktır).
8g-) "File" Menüsünden "Scan Product" ü seçiniz. Program telefonunuzu bulacaktır ve pencerenin en altında (İnternet Explorerda sayfanın ne kadarının yüklendiğini ve bağlanılan internet sitesini gösteren yerde) telefon bilgilerini gösterecektir.
8h-) Pencerenin üst tarafında ki "Operating Mode" kısmında "Normal" i seçip "Read" butonuna tıklayınız.
8i-) Pencerenin üst tarafında "Flashing > Firmware Update" yolunu takip ederek, "Restore/user product" ü seçiniz.
8j-) Gelen pencerede "Product Code" satırının en sağında yer alan noktalı (...) butona tıklayarak dil seçeneğini Türkçe (Turkey) e ayarlıyorsunuz.
8k-) Eğer ikinci seçenek işaretli, "Product Code" ile "SW Version" içi dolu ve Start Butonu aktif ise; Start tuşu ile yüklemeye başlayınız. (Yükleme bazen durup bazen hızlanabilir , bu durum normal endişelenmeye gerek yok)
1. Bu işlem sonucunda telefonunuzda oluşacak hatalardan DigitalWorld ya da DonanımHaber sahipleri ya da üyeleri sorumlu değildir.
2. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzun şarjının tam dolu olması gerekmektedir.
3. Versiyon yükleme işlemi sırasında telefona dokunmayın olası bir temassızlık sonucu telefonunuz kullanılmaz hale gelebilir ve servise vermek zorunda kalırsınız.
4. Eğer elektrik kesintilerinin sık olduğu bir yerde yaşıyorsanız yüklemeyi mutlaka bilgisayarınızı 15dakika açık tutabilecek bir UPS kullanın. Ya da yüklemeyi batarya durumu iyi olan bir taşınabilir bilgisayar ile yapın.
5. Yükleme işlemi sonucunda telefon belleğindeki ajanda kayıtları ve rehber bilgileri gibi önemli bilgiler sinileceğinden işlemlere başlamadan önce bunları yüklemeyi unutmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: fcuksystem06
sevgili arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı N82'imi üzülerek satıyorum.Vatan Bilgisayardan almıştım 7 ay önce.Garantisi devam ediyor, faturası + kutusu +şarj cihazı+ cd+kulaklık, sadece ankara içi ve elden teslim,ilgilenenlere duyurulur.
Bende Teknosa'dan aldım, IPhone 3G Turkiye'ye gelince senin gibi düşünmüştüm sonra Iphone'u inceledim fotograf kalitesini beğenmedim, dokunmatik ekranda her ortamda uymaz bana, GPS desen Google Maps gibi navigasyon'un geliştirilmesi lazım yol tarifi filan yok, vazgeçtim açıkçası, şuan N82 ile devam edicem. Ilerde DVB-H standartı gelirse farklı düşüncelerim olabilir N96 gibi.
arkadaşlar telefona bir program kurdum bir kaç defa kur kaldır olayı yaşadım şimdi :seçenek / kaldır dediğimde "kaldırma başarısız !" diye bir uyarı geliyor yani programı kaldıramıyorum nasıl bir yol öneririsiniz
Arkadaşlar N82'ye uyumlu daha güçlü bir pil yok mu ?
v30 u yükledim bir sorun yok memnunum fakat en basitinden windows live messennger sis uygulamasını bile yüklemiyor sertifika hatası veriyor ne yapcam?
telefonu hacklemen lazım
garmin yukleniyomu v30a?
yuklü programlar çalışmaya devam ediyormu?
Bende sorun yok.Dediğim gibi karta format atmadım yada tekrardan programları yüklemedim.telefon ve kart hafızasındaki herşey korundu ve sorunsuz çalıştı
quote:
Orjinalden alıntı: avukatkemal
garmin yukleniyomu v30a?
yuklü programlar çalışmaya devam ediyormu?
Garmin yeni versiyon yükledim ben problem yok...
quote:
Orjinalden alıntı: avukatkemal
garmin yukleniyomu v30a?
yuklü programlar çalışmaya devam ediyormu?
eger telefona format atmadan v 30 yüklersen sorun cıkmıyor .. secman hariç bütün programlar sorunsuz calısıyor.. hatta imzaasız yüklemeye devam edeyor telefon ... yanlız herhangi bir sekilde v30 u yükledikten sonra da format atarsan bir daha imzasız yada craclı birsey yüklememiyorsun ....
şu anda bende v30 yüklü, sis uygulamaları garmin hariç kuramıyorum bana türkçe-ingilizce program lazım yükleebileceğim?
Merhaba N82'yi fotoğraf çekme moduna aldığımda ekranda bir kaç tane ölü piksel var bu değiştirme sebebi olabilir mi? Telefon KVK. Ayrıca full kasayı değiştirmek istiyorum siyah ile. KVK garantisi olduğu için daha önce değiştirmiş arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim (fiyat, yer konusunda) Teşekkür.
asil yahu asil
hacksiz ve sertifakasiz yukleyebilecegimiz soyle guzel bi kac symbian oyunu bilen?