Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapama tuşuna falan basarken telefon gıcırdıyor. Sizde de oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradl3

arkadaşlar işaretlediğim yerde bende biraz bastırınca şık şık diye bir ses geliyor sizdede oluyormu bu ses.özellikle navigasyonun sağ tuşuna basarken çok rahatsız ediyor bu beni.
    http://img203.yukle.tc/image.php?id=2328N82Front.jpg

birde reis n gage için worms world party varmı elinde yada bulabilrmisin ben bulamadımda

• WWP'nin G-gage olanı daha çıkmadı bildiğim kadarıyla. Ama sis biçiminde var başka.
  • quote:

quote:

arkadaşlar işaretlediğim yerde bende biraz bastırınca şık şık diye bir ses geliyor sizdede oluyormu bu ses.özellikle navigasyonun sağ tuşuna basarken çok rahatsız ediyor bu beni.
    http://img203.yukle.tc/image.php?id=2328N82Front.jpg

birde reis n gage için worms world party varmı elinde yada bulabilrmisin ben bulamadımda

n-gage için WWP oyunu daha çıkmadı ki

• sevgili arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı N82'imi üzülerek satıyorum.Vatan Bilgisayardan almıştım 7 ay önce.Garantisi devam ediyor, faturası + kutusu +şarj cihazı+ cd+kulaklık, sadece ankara içi ve elden teslim,ilgilenenlere duyurulur.
  • Versiyon düşürmeye bu kadar uğraşılır mı yaw.. kolay gelsin yapacaklara ne diyim..

quote:

Orjinalden alıntı: arustamov71

quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

bide sen nasıl yaptıgını bi anlatsan iyi olur aslında .. sonucta sendeki phoeix versiyonu farklı ama belki bi nokta yakalarız ... işlemleri nasıl yaptıgını bi anlatırsan iyi olur kardeş ....

Biraz karışk ama, yine de bir deneyin. Belki işe yarar.

<<<<<< DIKKAT! sAYFANIN EN ALTINDA YER ALAN UYARILARI OKUMADAN İŞLEMLERE BAŞLAMAYINIZ >>>>>>>

NOT: İşlemlere başlamadan önce bilgisayarınızda Winrar uygulamasının yüklü olduğundan emin olun.

Kurulum Aşamaları:

1-) Öncelikle, bilgisayarınızda bulunan PC Suite, Nokia Cable Driver gibi tüm
    yazılımları, "Denetim Masası" ndaki "Program Ekle-Kaldır" ile kaldırınız.
    Nokia ya ait herhangi bir yazılımı kaldırmayı unutursanız veya tam kaldırma
    yapmazsanız, aşagıdaki proğram veya proğramlar, çalışma hatası verecektir.
    Herşeye sil baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca daha önce "Diego"
    ve "Phoenix" yükleme denemeleriniz varsa bunları da en ince ayrıntısına kadar
    silmeniz gerekmektedir.

2-) "Diego307" klasöründeki "Nokia Diego 3.07 Sp2" İsimli Programı yükleyiniz.
    Normal bir yükleme olacak, yanlız yüklediğiniz programı kesinlikle çalıştırmayınız.

3-) Diego kurulumu bittikten sonra, yine "Diego307" klasöründe yer alan
    "Nokia Diego 3x Crack.exe" dosyasını çalıştırın ve İnstall/Yükle düğmesine basıp
    yüklemeyi tamamlayın.

4-) Kurulan Diego uygulamasını çalıştırıyoruz. (Masaüstünde kısayolu oluşacaktır.)
    Eğer program sorunsuz bir şekilde açılır ise işlemlere devam ediniz.

Eğer Failed.. gibi bir hata verir ise, daha önce denemeleriniz olmuş veya
    bilgisayarınızda Nokia ya ait sürücü kalıntısı var demektir.

Bu durumda; "Program Ekle Kaldır" dan "Diego" yu kaldırıyoruz. Ayrıca
    "c:\Proğram Files" klasörü ve "c:\Proğram Files\Common Files" klasörü
    içindeki nokia ya ait klasörleri elle siliyoruz. Ayrıca 3. işlem basa
    mağı ile "C:\Windows\System32" klasörü içine kopyaladığımız
    "DK2DRVS.isu", "DK2WIN32.DLL" ve "DK2WN95.386" dosyalarını siliyoruz.
    Ve işlemlere baştan başlayınız.

5-) Bilgisayarı yeniden başlatınız. (Bilgisayarın açılması duruma göre biraz zaman
    alabilir.)

6-) "Phoenix" klasörü içindeki "Phoenix Service 2006.34.2.156.exe" kurulumunu aşağıadaki
    işlem basamaklarını takip ederek yapınız.

6a-) "1-crack_dongle_phoenix_all_.exe" Dosyasına çift tıklayarak çalıştırın.
    (install/Yükle ye basmayın) ve bırakın.

6b-) "Phoenix Service 2006.34.2.156.exe" dosyasını çalıştırın ve yüklemeye
    başlayın. (Oyun yükler gibi basit bir yükleme)

6c-) "Dongle Not Found" penceresi çıktığı zaman hızlıca "Yeniden Dene/Retry"
    e ve hemen ardından gene hızlıca açık bıraktığınız Winrar penceresinde
    "install/Yükle butonuna basıyoruz." Kurulum devam ederse sorun yok.
    Ancak hata penceresi çıkamaya devam eder ise yüklemeyi sonlandırın ve
    ardından "C:\windows\system32" içindeki "DK2DRVS.isu", "DK2WIN32.DLL"
    ve "DK2WN95.386" dosyalarını silerek 6. işlem basamağına baştan başlayın.

6d-) Phoenix kurulumunda karşınıza çıkan Windows Logo Sınamalarında Devam Et/
    Continue butonuna basın.

6e-) "Deskey Not Found" Uyarısı çıktığında Tamam/Ok Butonuna tıklayınız.(İki defa sorabilir)

6f-) Karşınıza "Son/Finish" penceresi geldiğinde "Add Phoenix İcon to Desktop"
    ögesini işaretli hale getirip son a tıklıyoruz. Bilgisayar yeniden
    başlatılacaktır. (Yeniden başlama biraz zaman alabilir. Merak etmeyin
    bilgisayarınız kilitlenmedi). Bilgisayar açılırken gelen ekrandaki
    "Open The Log File" ın yanındaki işareti kaldırınız ve Son/Finish butonuna
    basınız.(5 dakika kadar bekleyin, yeniden başlatma yapılmaya başlanmaz ise siz
    yeniden başlatın.)

6g-) Bilgisayar açıldıktan sonra "crack_dongle_phoenix_2006.exe" dosyasına çift
    tıklayarak çalıştırıyoruz ve install/Yükle Butonuna basıyoruz ve çıkan dosya
    değişimlerini onaylıyoruz.

7-) Versiyon dosyasını basitçe kurunuz.

8-) "Phoenix" uygulamasını çalıştırın. (Masaüstünde kısayolu var.). Versiyon yüklemek
    için aşağıdaki adımları takip edin.

8a-) "Phoenix" açılınca karşınıza gelen pencerede "Maintain" tuşuna basın.
    Gelen pencerede "User name:" ve "initials :" in karşısına "Admin" yazıp
    "Ok/Tamam" a tıklayın program açılacaktır.

8b-) "File" Menüsünde "Manage Connections" altındaki "New" i seçin.

8c-) Açılan menuden "USB" yi seçip "ileri/Next" e tıklayınız.

8d-) Tekrar "ileri/Next" e tıklayarak "Manuel Setup/Manuel Yükleme" a giriniz.

8e-) Üstteki menüden "USB" yi seçerek Apply ve ardından Close a tıklayın.

8f-) Telefonunuzu kapatın, sim kartı ve hafıza kartını çıkarın ve hatsız modda
    tekrar açın. Data kablosunun telefona ve bilgisara olan bağlantısını yapınız.
    Telefonda bağlantı seçeneği olarak "PC Suite/Varsayılan Mod" u seçiniz.
    (Biraz bekleyin, program kablo sürücülerini yükleyemeye başlayacaktır).

8g-) "File" Menüsünden "Scan Product" ü seçiniz. Program telefonunuzu bulacaktır
    ve pencerenin en altında (İnternet Explorerda sayfanın ne kadarının
    yüklendiğini ve bağlanılan internet sitesini gösteren yerde) telefon
    bilgilerini gösterecektir.

8h-) Pencerenin üst tarafında ki "Operating Mode" kısmında "Normal" i seçip
    "Read" butonuna tıklayınız.

8i-) Pencerenin üst tarafında "Flashing > Firmware Update" yolunu takip ederek,
    "Restore/user product" ü seçiniz.

8j-) Gelen pencerede "Product Code" satırının en sağında yer alan noktalı (...)
    butona tıklayarak dil seçeneğini Türkçe (Turkey) e ayarlıyorsunuz.

8k-) Eğer ikinci seçenek işaretli, "Product Code" ile "SW Version" içi dolu ve
    Start Butonu aktif ise;
    Start tuşu ile yüklemeye başlayınız. (Yükleme bazen durup bazen hızlanabilir
    , bu durum normal endişelenmeye gerek yok)

____________________________________________________________________________________________
    ____________________________________________________________________________________________

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< UYARI! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1. Bu işlem sonucunda telefonunuzda oluşacak hatalardan DigitalWorld ya da DonanımHaber
    sahipleri ya da üyeleri sorumlu değildir.

2. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzun şarjının tam dolu olması gerekmektedir.

3. Versiyon yükleme işlemi sırasında telefona dokunmayın olası bir temassızlık sonucu
    telefonunuz kullanılmaz hale gelebilir ve servise vermek zorunda kalırsınız.

4. Eğer elektrik kesintilerinin sık olduğu bir yerde yaşıyorsanız yüklemeyi mutlaka
    bilgisayarınızı 15dakika açık tutabilecek bir UPS kullanın. Ya da yüklemeyi batarya
    durumu iyi olan bir taşınabilir bilgisayar ile yapın.

5. Yükleme işlemi sonucunda telefon belleğindeki ajanda kayıtları ve rehber bilgileri
    gibi önemli bilgiler sinileceğinden işlemlere başlamadan önce bunları yüklemeyi
    unutmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: fcuksystem06

sevgili arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı N82'imi üzülerek satıyorum.Vatan Bilgisayardan almıştım 7 ay önce.Garantisi devam ediyor, faturası + kutusu +şarj cihazı+ cd+kulaklık, sadece ankara içi ve elden teslim,ilgilenenlere duyurulur.

Bende Teknosa'dan aldım, IPhone 3G Turkiye'ye gelince senin gibi düşünmüştüm sonra Iphone'u inceledim fotograf kalitesini beğenmedim, dokunmatik ekranda her ortamda uymaz bana, GPS desen Google Maps gibi navigasyon'un geliştirilmesi lazım yol tarifi filan yok, vazgeçtim açıkçası, şuan N82 ile devam edicem. Ilerde DVB-H standartı gelirse farklı düşüncelerim olabilir N96 gibi.
  • arkadaşlar telefona bir program kurdum
    bir kaç defa kur kaldır olayı yaşadım
    şimdi :seçenek / kaldır dediğimde
    "kaldırma başarısız !"
    diye bir uyarı geliyor yani programı kaldıramıyorum
    nasıl bir yol öneririsiniz
  • Arkadaşlar N82'ye uyumlu daha güçlü bir pil yok mu ?
  • v30 u yükledim bir sorun yok memnunum fakat en basitinden windows live messennger sis uygulamasını bile yüklemiyor sertifika hatası veriyor ne yapcam?
  • telefonu hacklemen lazım
  • garmin yukleniyomu v30a?

yuklü programlar çalışmaya devam ediyormu?
  • Bende sorun yok.Dediğim gibi karta format atmadım yada tekrardan programları yüklemedim.telefon ve kart hafızasındaki herşey korundu ve sorunsuz çalıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

garmin yukleniyomu v30a?

Garmin yeni versiyon yükledim ben problem yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

garmin yukleniyomu v30a?

eger telefona format atmadan v 30 yüklersen sorun cıkmıyor .. secman hariç bütün programlar sorunsuz calısıyor.. hatta imzaasız yüklemeye devam edeyor telefon ... yanlız herhangi bir sekilde v30 u yükledikten sonra da format atarsan bir daha imzasız yada craclı birsey yüklememiyorsun ....
  • şu anda bende v30 yüklü,
    sis uygulamaları garmin hariç kuramıyorum
    bana türkçe-ingilizce program lazım yükleebileceğim?
  • Merhaba N82'yi fotoğraf çekme moduna aldığımda ekranda bir kaç tane ölü piksel var bu değiştirme sebebi olabilir mi? Telefon KVK. Ayrıca full kasayı değiştirmek istiyorum siyah ile. KVK garantisi olduğu için daha önce değiştirmiş arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim (fiyat, yer konusunda) Teşekkür.
  • asil yahu asil
  • hacksiz ve sertifakasiz yukleyebilecegimiz soyle guzel bi kac symbian oyunu bilen?
  • 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.