Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pc suite kurdum ilk önce...

sonrada yukarıda werilen linklerden n82 tr software update yi indirdim kurdum...

kabloya taktım tanıdı çıkar kabloyu dedi pc kapadı açtı...

tekrar taktım kabloyu update programını açtım 100 küsür mb kotadan yedi...

tel.i kapadı açtı bişiiler etti... v30 oluwerdi... ilk denemede oldu...

işlem sıram buydu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

ahanda bitti :D oh beee sonunda Türkçe yapabildik...dediğim gibi önümüzdeki hafta çıkar dedim hafta bitmeden versiyon geldi :D

@Hemre_ , Hard formattan sonramı Update yapmalı yoksa direk telefonu takıp mı yapalım sen değişik konfigürasyonalrı denemişsin galiba performansta veya kurulumda bir değişiklik oluyormu sonuçta birsürü unsigned program kurulu, onları kaybetmek istemem!!

e oldu!!
    Kendim cevaplayayım Hack'lı telefon update olmuyor, hard formatan sonra tekrar deneyince update oldu!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

S60v3 Tema sitelerinde SVG ve QVGA Tema ayrımı var. Ne farkları var aralarında arkadaşlar.

SVG (Scalabel Vector Graphics - Ölçeklenebilir Vektör Grafikleri) çoğu çöz.e göre uygun olan tema

QVGA ise 320*240'tır. VGA 640*480dir.
  • @trkkrsy yardım için teşekkür ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-

@slayer517 aynı durum bende de oldu , acaba sorun nerde

tekrar denedim oldu.
  • @slayer517 telefona hard format atıp mı update ettin? yoksa direk tekrar deneyince update oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 19 Eylül 2008; 0:22:31 >
  • ben de güncelledim yeni versiyona
    ayrıca yeni versiyon da hacklenmiş
    hack işlemiş fakat yolu biraz farklı
    yine de 3-5 gün programsız kullanmayı tercih ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

ben de güncelledim yeni versiyona
    ayrıca yeni versiyon da hacklenmiş
    hack işlemiş fakat yolu biraz farklı
    yine de 3-5 gün programsız kullanmayı tercih ediyorum

dostum güncellemeden hard format attınmı telefona? bende de hata verdi telefonum hackli acaba hard format atıp mı denemek lazım?
  • thunderbolt
    ben garanti olsun diye soft format attım hafıza kartını da önceden biçimlendirip çıkarttım
    *#7370# sorununa çözüm olacaktır
    önce hafızayı yedekle bilgisayara, biçimlendir
    sonra çıkar kartı
    format at
    rahatça güncelle

bu arada accelerometre harika olmuş
    ayarını çok ii yapmışlar
    tam yan yatırınca dönüyor
    eskisi gibi kıl değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

thunderbolt
    ben garanti olsun diye soft format attım hafıza kartını da önceden biçimlendirip çıkarttım
    *#7370# sorununa çözüm olacaktır
    önce hafızayı yedekle bilgisayara, biçimlendir
    sonra çıkar kartı
    format at
    rahatça güncelle

bu arada accelerometre harika olmuş
    ayarını çok ii yapmışlar
    tam yan yatırınca dönüyor
    eskisi gibi kıl değil

Teşekkürler dostum bir formatta ben atıp deneyeyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

@slayer517 telefona hard format atıp mı update ettin? yoksa direk tekrar deneyince update oldumu?

yok bişey yapmadım.direkt tekrar denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer517 -- 19 Eylül 2008; 1:50:14 >
  • quote:

quote:

quote:

ahanda bitti :D oh beee sonunda Türkçe yapabildik...dediğim gibi önümüzdeki hafta çıkar dedim hafta bitmeden versiyon geldi :D

@Hemre_ , Hard formattan sonramı Update yapmalı yoksa direk telefonu takıp mı yapalım sen değişik konfigürasyonalrı denemişsin galiba performansta veya kurulumda bir değişiklik oluyormu sonuçta birsürü unsigned program kurulu, onları kaybetmek istemem!!

e oldu!!
    Kendim cevaplayayım Hack'lı telefon update olmuyor, hard formatan sonra tekrar deneyince update oldu!!

arkadaslar iyi geceler ..

1- benim telefonumda hackliydi .. ve versiyon güncellemesini yaptı ... yani hackli telefonlar güncelleme yapmıyor demeyelim .. yanlız bende güncelleme yaparken dediğiniz gibi 121 mb dosyayı indirip yüklemeye baslıyınca hata verdi .. telefon kurtarma diye bir bölüm cıktı .. bu bölüm cıkanlar panik yapmasın ... aynen yazanlar gibi önce sarjı daha sonra pili cıkarttım.. daha sonra sırası ile bunları geri taktım .. ve telefonu actım... arkadasın dediği gibi telefon acıldı ve v 20 devam ediyordu ... yazlım güncellme 15 dk kala hata vermişti. bu işlemleri yapınca yeniden deneye bastım ve 1-2 tane daha driver yükledi .. kalan 15 dk dan devam edip telefonu güncelledi arkadaslar... yani işlemi yarıda bırakmayın ..

2- ben kesinikle ne telefona nede hafıza kartına format atmadım ... eger önemli bilgileriniz varsa ve programları tekrar yüklemekle ugrasmak istemiyorsanız bu işleme gerek yok..

3- bütün yapılan hackler tabi secman hariç aynen duruyor ( ekran ısıgı, font ve en önemlilerinden biri n-gage ) ... daha önceden yüklenen imzasız programlardada bir sorun yasamadım ...

yani kısacası telefona format atmadan güncellerseniz herhangi bir işlem yapanıza gerek kalmadan telefon kaldıgı yerden devam ediyor ..

işlemden sonra yapılamayanlar :

1- eger bir sertifikanız yoksa bundan sonra yeni hack işlemi cıkana kadar imzasız bir program yükleyemessiniz

2- sistem dosyalarınada erişim mümkün olmuyor ..

burda yazılanlara göre yeni hack işlemide zaten cıkmış yada cıkmak üzereymiş .. o yüzden bence güncelleme yapıcak arkadaslar pek fazla düşünmesin derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalinca -- 19 Eylül 2008; 2:20:42 >

• sonunda yukledımj zor oldu bı ara tel gıttı dıye korktum pıl cıkar ups koptu cıkar..

ekran dondurme gercekten super olmus... hafıf dondurmelerde eskısı gıbı kafası karısmıyor yanmı duzmu cevırsem dıye...

kamera acılısı hızıda 3 kat artmıs. su an bunlar var gorebıldıgım...
  • teşekkürler metalinca çok faydalı oldu .
  • ben format atmadan direk kurdum...

şu an sorunsuz çalışıyor... signed programlarda çalışıyor sorunsuz...
  • merhaba arkadaşlar bişey sorcam;
    2-3 hün önce adliye ye girerken güvenlik üstümü aradı ve sağ cebimdeki N82 yi hissetti daha sonra pantolon un dışından eli ile ne olduğunu anlamak için telefonu sıkıştırdı daha sonra yan çevirip yani ekrana ve kamera tarafına eli ile bastırdı daha sonra geç dedi,
    eve geldim inceledim, ekranın orta kısımına bastırınca gıcır gucur ses geliyor
    bide ekranın olduğu dış kap aşşağı yukarı biraz oynuyor

bunlar önceden varmıydı yoksa güvenlikci yapıncamı oldu
    ne yapabilirim? ekranda falan sorun varmıdır acaba?
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

quote:

quote:

quote:

e oldu!!

arkadaslar iyi geceler ..

1- benim telefonumda hackliydi .. ve versiyon güncellemesini yaptı ... yani hackli telefonlar güncelleme yapmıyor demeyelim .. yanlız bende güncelleme yaparken dediğiniz gibi 121 mb dosyayı indirip yüklemeye baslıyınca hata verdi .. telefon kurtarma diye bir bölüm cıktı .. bu bölüm cıkanlar panik yapmasın ... aynen yazanlar gibi önce sarjı daha sonra pili cıkarttım.. daha sonra sırası ile bunları geri taktım .. ve telefonu actım... arkadasın dediği gibi telefon acıldı ve v 20 devam ediyordu ... yazlım güncellme 15 dk kala hata vermişti. bu işlemleri yapınca yeniden deneye bastım ve 1-2 tane daha driver yükledi .. kalan 15 dk dan devam edip telefonu güncelledi arkadaslar... yani işlemi yarıda bırakmayın ..

2- ben kesinikle ne telefona nede hafıza kartına format atmadım ... eger önemli bilgileriniz varsa ve programları tekrar yüklemekle ugrasmak istemiyorsanız bu işleme gerek yok..

3- bütün yapılan hackler tabi secman hariç aynen duruyor ( ekran ısıgı, font ve en önemlilerinden biri n-gage ) ... daha önceden yüklenen imzasız programlardada bir sorun yasamadım ...

yani kısacası telefona format atmadan güncellerseniz herhangi bir işlem yapanıza gerek kalmadan telefon kaldıgı yerden devam ediyor ..

işlemden sonra yapılamayanlar :

1- eger bir sertifikanız yoksa bundan sonra yeni hack işlemi cıkana kadar imzasız bir program yükleyemessiniz

2- sistem dosyalarınada erişim mümkün olmuyor ..

burda yazılanlara göre yeni hack işlemide zaten cıkmış yada cıkmak üzereymiş .. o yüzden bence güncelleme yapıcak arkadaslar pek fazla düşünmesin derim...

Senin dediğin gibi oldu 121 Mbyte ı yükledikten sonra sistem takıldı 3-4 kere denedim olmayınca hard formattan sonra tek seferde yüklendi. Riske almak istemeyen hard format atabilir.

• update yaptım bende ama şimdide unsigned leri yükleyemiyorum doğal olarak.hack yöntemi çıktımı acaba
  • Çin sitesinden iyi ki almışım sertifika zamanında.
  • Ben de aldım zamanında aslında bende yükleyebilirim.

Ama imzaylada uğraşılmaz yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Çin sitesinden iyi ki almışım sertifika zamanında.

Süresi geçmis sertifika diyenlerede çözüm oluyormu?
  • 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.