Açıkçası gündüz fotoğraf çekimi büyük hayal kırıklığı yarattı bende. Renkler gerçekçi değil gündüz çekimlerinde ve mat çıkıyor. Ancak gece çekimleri güzel xenon flaş sayesinde ama genelde gündüz foto çektiğim için pişman oldum. SE w810i kullanıyordum onda dahi renkler daha gerçekçiydi sanki=(
SE den sonra banada öyle geldi maalesef!! Halada öyle, inşallah yeni FW ile değişir bişeyler. İçindeki Chip 7 Mpix'e kadar destek veriyor ama görüntü kalitesi SE den düşük maalesef, ilerde tam performansını göstereceğini umuyorum bu telefonda ana temalardan biri zaten 5 Mpix olması ve Xenon Flash!!
quote:
Orjinalden alıntı: stranger07
quote:
Orjinalden alıntı: Starforces
quote:
Orjinalden alıntı: stranger07
Arkadaşlar bende N82 almayı düşünüyorum.Fakat siyah olanını.Oda internette hizlialda var sanırım.Oradan hiç alışveriş yapmadım,sorunsuz bir alışveriş istiyorum.Düşüncelerinizi bekliyorum.Hatta bu akşam verebilirim siparişi,bilgisi olan arkadaşlar lütfen payaşsın.
Alan olsaydı buraya damlardı bende aldım bende aldım siyahını aldım diye , daha alanı duymadın, duyan varsa söylesin
Ben oradan telefonu alan varmı diye sormadım zaten,sadece siteden alışveriş yapmış olanlar olabilir,onların düşüncesini duymak istedim.
Okuduğunu anlamıyomusun , Mevzu N82 Black iken siteden başka bir mal almış adam neden gelipte N82 forumunda anlatsın Daha alan yokki cevapta yok!!! Ben cevap yazdım uzun zamandır takip ettiğim için yazmasaydım alan olmadığınıda bilemeyecektin!!
Tipini beğenmedim.
Radikal 1 değişim yok değil mi v30'da?
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
Radikal 1 değişim yok değil mi v30'da?
Daha stabil, açılışta 94.5 Mbyte ram, sistem hızlı çalışıyor diyorlar, sensör düzeltilmiş birde camera hızı artmış, çıktımı hemen yükleyeceğim.
Hack çıkana kadar beklerim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: musyun
V30 çıksın artık türkçe olarak...
Evet artık çıksın yanlız Türkçe çıkmadan hemen öncede Firewall hacklensin , bizde update den sonra diğer işlemlere geçelim hemen
Firewall mu ?
güvenlik duvarını demek istiyo heralde
quote:
Orjinalden alıntı: Hemre_
yaw bizim sarsak arkadaş beni 6 saat uğraştıdı şifreyi kıramadım :)) iftara yarım saat kala aklıma güvenlik kodunun max. 5 karakter olduğu aklıma geldi şifresinin ilk 5 karakterini girdim şifre oldu :D bende şifre kırmaktan kurtuldum...
Bugün chip.com.tr n82 için v30 çıktı uyarısı yaptı merakla hemen güncelleme yapım dedim ama adamlar açıklamalarını öyle bir yapmışlarki duyanda Türkçe çıktı sanacak bende öylece bir kontrol ettim halen TR versiyonu yok...
Hızlıasl.com güvenilir bir alışveriş sitesidir. ****ın ikinci sitesidir. Gold.com.tr ve hizlial.coım aynı kuruluşa aittir daha önceden bilgisayar malzemesi siparişi vermiştim. yani güvenebilirsiniz...
Şimdilik halen hack işlemleri için arayışlarım sürüyor. Ama yanılmıyorsam v30 sürümünün bize 20 yada 22 civarı edit hali sunulur gibime geliyor çünkü bir süre sonra sistemde bir yavaşlamaya neden oluyor. Yarın cihaza bir hard format atıp versiyon güncellemesini yenileyeceğim. Size daha detaylı bilgiler veririm... çünkü cihaza program yüklemediğim halde bir yavaşlamaya tanık oldum bugün ilk gün biliyorsunuz gayet hızlı ve son derece memnun edici bir performans sergilemişti. Resim konusunda halen beni mutlu edici sonuçlar vermesine karşın sanki sisteme bir ton ağırlık konulşmuş gibi işlem yapıyor...
V30 konusunda merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.
Not: Müzik dinlerken kulaklık takılıyken dışarıya ses verme v20de varmıydı unuttum bir bakın haber verin çünkü v30da öyle bir secenek yoktur. Müzik dinlerken kulaklık takılı ise dışarı ses verilmiyor illa kulaklığı çıkartmak zorundasınız... Radyoda değil mp3 dinlerken kontrol ediniz.
hayır kulaklık takılıyken seçeneklere baktım yok öyle bir seçenek.bu her nokia da böyle değilmi zaten
Changes/improvements made from MCU SW version 20.0.062 to version 30.0.019:
Alarm : Updates to Calender for Alarm related Issues
Audio : Enhancement to Radio Apps
Barcode reader: Decoded data view, Unsaved barcode with no links, optios list is in wrong order
Bluetooth Enhancements
Browser Enhancements
Core Telephony: Security, USIM, PCP, TTY related fixes, E.g.
From PCP: Aino: WCDMA OTC USIM Freeze GSM Access and Security disabled
CommonTsy copyerror: From PCP: Aino: WCDMA OTC USIM Freeze GSM Access and Security disabled
From PCP: Cert Nonpass : TC 31.9.2.1 (51.0101) PCS1900
TTY doesn't work (QC defect ID 188)
Video Editors fix & Enhancements
Email fixes and enhancements
Music Player enhancement & Fixes, for e.g.
Orange XML GSM/WCDMA OTC Refreshing Music Library Looks like app has locked up
Phone hangs while playing the video "Batman Begins"
Java Core Runtime and Java Extension Fixes and Enhancements, e.g.
SFR GSM/WCDMA OTC Misc : Applications stored on the mass memory are very slow
When playing OMA1 protected files in a J2ME app using JSR135 throws an exception in S60 3.1 devices
Lifeblog Enhancement wrt DB file
Maps2.0 related Fixes and Enhancement need to maturize the same
NGage related Error Fixes and Enhancements
Camera Related Enhancements and fixes
Security Fixes
ASR enhancement
Share Online Related Fixes needed for Maturization of application.
SIP enhancements and Fixes
SMS Related Fixes and Enhancements
Telephony adaptation Related Fixes and Enhancements
UPnP Enhancements
Video Center Enhancements
VoIP Related Error Fixes and Enhancements
Flash Lite3 Related Enhancements and Fixes
WLAN related Fixes and Enhancements
Sharaku Restore Factory Settings Misses Data for NGage in UDA
New features/functionalities:
Full NGI (Ngage Application)
Settings Wizard Update
Maps 2.0
Online Share 3.0
Mosh & Ovi Bookmark
Startup Setting Update
One Way Refresh over PIM
Default Calender Year to be 2008
ASR Improvements
Mobile Search 4.0 with Google Plugin
VMBX call divert Indicator Removal for Orange variant
Download Client Version Update to 3150
Ngage Trial Games on UDA: Snakes Subsonic and Block Breaker.
Snakes Only in MEA Region
Block Breaker Game in Indonesia & Philipines Region
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _KilleR_
quote:
quote:
Evet artık çıksın yanlız Türkçe çıkmadan hemen öncede Firewall hacklensin , bizde update den sonra diğer işlemlere geçelim hemen
Firewall mu ?
Firmware demek istemiş
Firewall : Güvenlik duvarı (Ateş duvarı) Firmware: Yazılım (Güncel yazılım)
Anladım zaten ne demek istediğini, ben orada şaşkınlığımı dile getirdim sadece.
sakinleş sakinleş hek yöntemi ara
Şebeke ararken zaman geçiyordur normaldir o
quote:
Orjinalden alıntı: _KilleR_
quote:
quote:
Firewall mu ?
Firewall, platform security, gizli dosyalara erişim, sistem doyalarını değiştirebilme,hackleme, Güvenliğin iptali, vb. herşey denebilir!!!
Bekliyoruz bakalım çıksın görelim neymiş şu v30
bende 489 dene var
neyse beklicez artık
quote:
174 adet mp3 formatındaki dosyayı Müzik playere yüklemesi 3dk 17sn sürdü... Eskiye oranla biraz daha hızlı gibi... Eskiden daha uzun süre bekletiyordu çünkü... Hemde daha az mp3'e...
Hemre_, V30 a yükseltmeden önce telefona format çekmediysen, eski programlar uçtumu yani imzasız yüklenenler birde karttakiler tabiki yoksa aynen çalışıyormu hepsi?
S60v3 Tema sitelerinde SVG ve QVGA Tema ayrımı var. Ne farkları var aralarında arkadaşlar.
Yeni versiyonda ne kadar çok yenilik var.Özellikle şebeke iletişimi konusunda (3g gelince işe yarayabilir).İnşallah çabuk gelir...Baya hata giderilmiş...