Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Starforces

quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Çin sitesinden iyi ki almışım sertifika zamanında.

Süresi geçmis sertifika diyenlerede çözüm oluyormu?

Evet tekrar imzalayınca hiç problem olmuyor.
  • "only one improvement in v30 - no hack possibilities"

"V30 daki tek gelişme - hacklemenin imkansızlığı"

Yabancı bir formda v30 a yükselten bir eleman yazmış koptum
    Aynı eleman servise yaklaşık 13$ verip bir önceki versiyona indirgemiş.

Şu mübarek günlerde biri hacklese artık şunu ya....
  • Sabahtan beri değişik yeni hack yöntemleri denedim ama hiçbirinde c:\sys\bin aktive olmuyor...Belki ileride yeni yöntemler çıkar
  • Emre demişti zaten olmuyor diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Emre demişti zaten olmuyor diye.

Evet reis takip ediyordum zaten ama çeşitli yeni yöntemler çıkmış birsürü,yakında bunada çıkar
  • arkadaslar basıma söyle bişi geldi .. biliyorsunuz versiyonu yeni güncelledim .. secmanda install root certificate dedim ve basarılı dedi.. ve sonra daha önce imzalamadıgım bi unsigned programı yükledi .. anlamadım bişi .. ama turn plat off calısmıyor secmanda .. bu zaten normal ama imzasız program yükledim yeni versiyona .. bir kac arkadas daha deneyebilirmi acaba bunu... secmanın imzasız uygulama yüklemesi calısıyor olabilirmi acaba ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalinca -- 19 Eylül 2008; 14:12:52 >
  • evet arkadaslar secmandan mı bilmiyorum ama çünkü secmanda da ayarları default yapınca bile benim telefon imzasız programları yüklüyor .. sebebini bende bilmiyorum ... :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

evet arkadaslar secmandan mı bilmiyorum ama çünkü secmanda da ayarları default yapınca bile benim telefon imzasız programları yüklüyor .. sebebini bende bilmiyorum ... :))

Secman version 1.1 çıkartır hackler merak etmeyin, hatta 1.01
    Iphone da kırılmaz diyolardı 10 günde hüplettiler, mutlaka buda kırılacaktır daha 1. hafta olmadıki
  • Orjinalden alıntı: Starforces

evet arkadaslar secmandan mı bilmiyorum ama çünkü secmanda da ayarları default yapınca bile benim telefon imzasız programları yüklüyor .. sebebini bende bilmiyorum ... :))

Secman version 1.1 çıkartır hackler merak etmeyin, hatta 1.01
    Iphone da kırılmaz diyolardı 10 günde hüplettiler, mutlaka buda kırılacaktır daha 1. hafta olmadıki

[/quote

haklısın tabiki ,daha erken .. mutlaka kırılacaktır ama .. benim tel su anda imzasız programları yüklüyor yeni versiyona .. ben bunu anlamadım sadece...

• ryann hemre arkadasımız bunu denemişti galiba ... çalısmıyor demişti .. 190. sayfada olması lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orjinalden alıntı: madmax50

Şimdi yeni sürüm hacklenmiyormu yani?

HACKLENMEZ Mİ HEMDE ACAYİP HACKLENİYOR :D

bugün dolaşırken bir hack yönetmi gördüm sanki daha yeni çıkmış gibi millete lanse ediyorlardı bende meraklı meraklı indirdim kurdum oda ne... :D tek kurulum ile caps on of ve x-plore kuruluyor... hellocaribeye tıklayıp sistem dosyalarını göster filan diyor v30 ilede çalışıyormuş muş :D

bende direkt yazdım eski tüm versiyonlarda geçerlidir v30da kesinlikle çalışmıyor kullanacakların dikkatine diye

işte burda .. zannerdersem senin verdiğinde bu..

• quote:

arkadaslar basıma söyle bişi geldi .. biliyorsunuz versiyonu yeni güncelledim .. secmanda install root certificate dedim ve basarılı dedi.. ve sonra daha önce imzalamadıgım bi unsigned programı yükledi .. anlamadım bişi .. ama turn plat off calısmıyor secmanda .. bu zaten normal ama imzasız program yükledim yeni versiyona .. bir kac arkadas daha deneyebilirmi acaba bunu... secmanın imzasız uygulama yüklemesi calısıyor olabilirmi acaba ???

çünkü zaten installserver.exe'yi önceden göndermiştin

N82de fw sonrası sistem dosyaları kalıyor ya

• benim anlatımımı uygula hellocarbide olan imzamda mevcut
  • metalinca
    2 kişi n82 de oldu diye yazmış
    bilemiyorum...
  • telefonda en gıcık gittiğim şeylerden biri kamerada zamanlayıcı olmasına rağmen telefonu bi yere sabitleyip otomatik çekim özelliğini kullanamamaktı...ama bugün birşey denedim ve artık telefonum düz zeminde yatay durabiliyorhafıza kartının kapağını açıp telefonu masanın üzerine yan koyarsanız düşmeden duruyor oh beee
  • değişik 1 icat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

benim anlatımımı uygula hellocarbide olan imzamda mevcut

reis banamı yazdın bunuda.. helloyu benmi uygulayım..

evet anladım format atmadan yüklediğim için imzasızları yükleyebiliyorum halen... ok... :))
  • şimdi ben de denedim sys kısmını açmıyor
    yani yemedi hack olayını
  • quote:

Orjinalden alıntı: efee09

telefonda en gıcık gittiğim şeylerden biri kamerada zamanlayıcı olmasına rağmen telefonu bi yere sabitleyip otomatik çekim özelliğini kullanamamaktı...ama bugün birşey denedim ve artık telefonum düz zeminde yatay durabiliyorhafıza kartının kapağını açıp telefonu masanın üzerine yan koyarsanız düşmeden duruyor oh beee

nokia belkide onu düşüneceğinizi göze alarak koymuştur

• arkadaşlar bu n82 nin ön kamerası fotoğraf çekiyomu?
  • 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.