Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw n95e çıkımış galiba firmware.hatta yeni bir uygulama mı ne gelmiş.şu kastor firmasının mı ne yaptığı şeyler doğru mu ki.aha bu konuda var

http://forum.donanimhaber.com/m_25693416/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: haruntetik123

Arkadaşlar birşey sorcam telefon için iyi kullanışlı bir antivirüs programı var mı?

kaspersky ve f-secure var
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkumsali

yaw n95e çıkımış galiba firmware.hatta yeni bir uygulama mı ne gelmiş.şu kastor firmasının mı ne yaptığı şeyler doğru mu ki.aha bu konuda var

http://forum.donanimhaber.com/m_25693416/tm.htm

Biran önce N82 yede gelir insallah diyelim birde FP2 eklenirse süper olur.!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Biran önce N82 yede gelir insallah diyelim birde FP2 eklenirse süper olur.!!

Yeni Firmware ile FP2 eklenmesi mümkünmü, gerçi ben satış stratejisi olarak ekleyeceğini pek sanmıyorum ama.
  • mümkündür sonuçta indirdiklerimiz rom'a yazılıyo
  • hayırlı geceler arkadaşlar

bugün gece bir kaç fotoğraf çektim dikkatimi birşey çekti.Bazı yerlerde fotoğraflarda sanki makinenin lensi pismiş gibi yuvarlak yuvarlak şeyler çıkıyor ama ne hikmetse aynı makineyle aynı ışıkta başka bir fotoğraf çekiyorum yok oluyor.Bunun sebebi ne acaba?
  • İyi Geceler
    Firmware yüklerken hafıza kartı telefona takılı olacakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

hayırlı geceler arkadaşlar

bugün gece bir kaç fotoğraf çektim dikkatimi birşey çekti.Bazı yerlerde fotoğraflarda sanki makinenin lensi pismiş gibi yuvarlak yuvarlak şeyler çıkıyor ama ne hikmetse aynı makineyle aynı ışıkta başka bir fotoğraf çekiyorum yok oluyor.Bunun sebebi ne acaba?

bende de oluyor o
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

İyi Geceler

olsun. fark yapmaz zaten. format bas ama...
  • evet arkadaşlar fotoğraflarda ki bahsettiğim sorun acaba neden kaynaklanıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

evet arkadaşlar fotoğraflarda ki bahsettiğim sorun acaba neden kaynaklanıyor ?

valla flash ışığının yansıması sanırsam.flashtan kaynaklandığı kesin de nasıl olduğunu bilmiyorum..birkaç sayfa önce aynı soruyu fotolarla sormuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

İyi Geceler

olsun. fark yapmaz zaten. format bas ama...

sağol reis
    eskiden n73 lerde falan hafıza kartını çıkararak yapıyorduk FW yi şimdi hafıza kartı takılı veya takılı olmaması farketmiyormu?
  • N73'teki gibi telefon hafızası silinmediğinden dolayı hafıza kartı bir sorun teşkil etmez.
  • Arkadaşlar Garmin Mobile 2008.07 haritası çıkmış.

http://rapid-share.com/files/142660240/GARMINTURKEYMAP200807.rar

Dosyanın Boyutu 121 Mbyte (127.221.760 bayt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 5 Eylül 2008; 9:54:53 >
  • Türkçe karakter sorunu var deniliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Türkçe karakter sorunu var deniliyor.

Reis Haritayı yükledim Normal Çalışıyor,

Veriyon 2008.07 IKLTL2 Bu baştarafı I ( Ing) anlamında muhtemelen Büyük harflerle taratınca heryer super hızlı bulunuyor türkçe karakterli olanlar TKLTL olanlar fakat türkçe karakter kullanınca taratınca bulması gerçekten çok uzun sürüyor ben bu IKLTL2 nin performansını beğendim aradığınız yeri büyük harflerle yazıp türkçe ÇİÜÖŞ kullanmayarak taratınca çok hızlı bir şekilde bulabiliyorsunuz.
    Örneğin ETİLER değilde ETILER demek lazım, hız performans isteyen IKLTL2 yi kullansın türkçe karakter isteyen TKLTL2 yi beklesin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 5 Eylül 2008; 10:50:10 >

• Türkçesi çıkarsa onuda indiririm artık napim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

2 ay kadar yoktum forumda takip edemeyişimi mazur görün arkadaşlar o yüzden direk soruyorum!!! N82 black satışa sunuldumu türkiye'de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 5 Eylül 2008; 13:50:30 >
  • yeni 2008.07 haritasını siteme yükledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

Yine ben ve Yine EREYON sitesine sitem ederek...

Yaw ya bu herifler bu işi bilmiyor yada müşteriyi iplemiyor. Telefonum 2 defa kapatıldı açtırana kadar anam ağladı. Son görüşmemde bir daha kesinlikle böyle bir sorunla karşılaşmayacaksınız dediler. Ve yine o meşhur KAYIT DIŞIDIR mesajı geldi. Adamları arıyorum size yarın döneceğiz diyorlar. 2 gün geçti baktım dönecekleri yok ben aradım. Bu seferde beyfendiler toplantıdaymışlar (Sanki biz o toplantıları bilmiyoruz. Biriyle görüşmek istemiyorsak toplantıdayız dedirtiyoruz). Neyse telefonumuzu verdik bakalım aramaları kaç gün sürecek. Bugün aramazlarsa yarın telefonu kargoya verecem üzerinede not olarak şunu yazacam.

Ereyon çalışanları kaynanalarınız uzun ömürlü olsun ve her zaman sizin başınızda size karşı çıkar vaziyette ve size hayatın en acı dakikalarını yaşatsın. Bir ömür boyu kaynanız ile didişin ve her seferinde o galip gelsin. AMİN

tekrar geçmiş olsun hemre çok çektin sende bu ereyondan bi ağız tadıyla kullanamadın şu n82 yi

• 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.