Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim kıbrısta n82 siyahın fiyatının sordurdum 680 ytl miş.sizce fiyat nasıl alıyımmı kolpa olma şansı ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

nokia mapsında yeni sürümü çıkmış.daha doğrusu editlenmiş şekilde.şunlar editlenmiş:
    Nokia map uygulamasının yeni sürümü.

Bu versiyonda kaldırılan bazı özellikler:

* İzin yöneticisi istemez,
    * Koşullar ve koşulları kabul et seçeneği kaldırıldı
    * Ülke ve bölge seç seçeneği kaldırıldı
    * Gör ve satın al seçeneği kaldırıldı
    license manager e ihtiyaç yoktur.

kullandım gayet güzel çalışıyor.ama yinede garminden başkası yalan.en iyisi garmin.

güncellenmiş derken sürüm kaç? 2.0.2602 değil yani?

dosyanın adı aynen böyle:
    Nokia Maps v2.0.2602 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned Crac Proper-illusion
    aynı sürüm ama editlenmiş.

• hea bizim işi dahada kolaylaştırmışlar yani?
  • quote:

hea bizim işi dahada kolaylaştırmışlar yani?

aynen.bu arada anlatımından yeni haritayıda yükledim.ayrıntılıydı zaten daha da ayrıntılaştırmışlar.mesela otobüs durakları küçük bakkallar felan da eklenmiş.bir sonraki güncellemede ne olur bilemicem valla

• Yeni haritalar, yeni programlar çıkınca ekliyorum zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

hea bizim işi dahada kolaylaştırmışlar yani?

aynen.bu arada anlatımından yeni haritayıda yükledim.ayrıntılıydı zaten daha da ayrıntılaştırmışlar.mesela otobüs durakları küçük bakkallar felan da eklenmiş.bir sonraki güncellemede ne olur bilemicem valla

Garmin' in yeni haritasından mı bahsediyorsunuz? 2008/4 haritası galiba.

Garmin için yeni harita çıkmış, Nokia Maps' inde editlenmiş sürümü çıkmış; doğru mu?

Bu yeni çıkanları yüklemeye değer mi; ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 8 Ağustos 2008; 16:55:31 >

• sanırım orjinal nokiadır Hemre_. fiyatları baya düştü sıfırı su an 890 a falan bulunuyordu 1..2 gün evvel kvk veya genpa garantili olarak internet sitelerinde.Arabistandan alanlar vardı 600 ytl civarına black n82 yi.yine de kontrol etmekte fayda var..
  • Bugün Ankara Teleses'e sordum fiyatını 890 YTL dediler. Axess karta da aynı fiyattan 5 taksit yapıyorlar.
  • cevap veren herkeze çoook teşekkürler arkadaşlar...

bu arada reis;

quote:

Bugün Ankara Teleses'e sordum fiyatını 890 YTL dediler. Axess karta da aynı fiyattan 5 taksit yapıyorlar.

Hepsiburada fiyatı;
    KDV Dahil 892,42 YTL Axess e 10 taksit, Bonus a 12 taksit
    Havale ile 847,80 YTL (%5 Havale İndirimi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 8 Ağustos 2008; 17:30:43 >
  • Sanırım telefonun siyahı Türkiye'ye gelmeyecek. Haydıı hayırlısı.
  • Yok işte gelmesi an meselesi artık

quote:

Orjinalden alıntı: join

Sanırım telefonun siyahı Türkiye'ye gelmeyecek. Haydıı hayırlısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Siyah N82 satışta arkadaşlar. Az önce KVK bayisinde gördüm, hatta elime alıp inceledim .

Bu 3 Ağustos'taki bir mesaj, ancak ondan sonra herhangi bir muhabbeti geçmedi.

vincentcega haber bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

quote:

Orjinalden alıntı: kralhasanyigit

Arkadaşlar merhabalar bende dün N82 sahiplerinde biri oldum sonunda GPS'dir carttur curttur herşey çok güzel çalışıyor; fakat bir tek sorum olacak. Benim evde zyxel marka bi wlan modemim var. Her ne hikmetse dışarda kafelerde fln internete bağlandığımda acayip rahat her uygulamayı kullanabiliyorum. Ama evdeki modemim ile wlana bağlandığım zmn acayip sorunlu çalışıyor. Misal ne bileyimwww.google.com yazıp açmaya çalıştığım zmn çat hmn açıyor; ama bütün diğer sayfalarda ve uygulamarlarda sorun çıkarıyor. Biraz saçma bi sorun farkındayım. Nette biraz gezdim millet N95'in de sorunu var fln diyorlar. Modemim DHCP'sinden otamatik IP alma N serisi telefonlarda sorunlu diyenler olmuş. Girdim telefondan bağlantı ayarlarına sabit ip fln verdim gene de bana mısın demiyor alet ve Nokia'nın sitesini bile açmıyor. Acaba aletin veri iletişimi için kullandığı bi port fln mı var modemden onu mu forward etmek gerekiyor?

Eğer bu konuda bir öneriniz varsa cidden çok sevinirim. Hepinize kolay gelsin

Evet aynısı bendede oldu diğer tüm modemlerde süper ama ZyXEL 660HW-T1 modemde bağlanması ve veri alması problemli modemin chipden bence , diğer heryerde süper çalışıyor N82

Allah allah ööle saçmalık olur mu yaw? Bi araştırayım bakayım var mı firmware güncellemesi fln?

• @ Hemre_
    tamam sagolasın dediğin gibi yaptım oldu Allah senden ve diğer arkadaslardan razı olsun beni ihya ettiniz cok tesekkur ederim
  • birde benim cihaz sıfır nokıa maps var onda gps actıgımda bisey gormuyorum beyaz ekran ve ortada silahlı oyunlarda oldugu gibi kare bir nokta cıkıyor hedef gibi anladınız sanırım vede sağ alt kosedekı uc noktada tamam yanı ucude sarı yesıl oluyor seceneklerden bu yerı kullan dıyorum cevrede ara dıyorum örnegin benzin istasyonu diyorum sonuc bulunamadı dıyor denizli merkez gibi bir yeri gostermezmi bu hem arkadasın n95 8gbda gosterıyor herseyı bende gostermıyor ama ben format attgım ıcınmı gostermıyordur fakat format atmadan oncede gostermıyordu anlamadım gps hıc bır bılgım yok ne oldugunu bılıyorum ama daha hıc kullanmadım
  • arkadaslar ben telefona hard format attım simdi tekrar x-plorer programını kurdum fakat ayarlardan gizli dosyaları goster dememe ragmen goremıyorum sanırım bir seferlik gorebılıyorduk... Fakat sürekli gizli dosyaları gormek ıcın bir yöntem vardı neydi acaba o bir bilgi verebilirmisiniz adımlarıyla soylersenız ıyı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlizlik1905

birde benim cihaz sıfır nokıa maps var onda gps actıgımda bisey gormuyorum beyaz ekran ve ortada silahlı oyunlarda oldugu gibi kare bir nokta cıkıyor hedef gibi anladınız sanırım vede sağ alt kosedekı uc noktada tamam yanı ucude sarı yesıl oluyor seceneklerden bu yerı kullan dıyorum cevrede ara dıyorum örnegin benzin istasyonu diyorum sonuc bulunamadı dıyor denizli merkez gibi bir yeri gostermezmi bu hem arkadasın n95 8gbda gosterıyor herseyı bende gostermıyor ama ben format attgım ıcınmı gostermıyordur fakat format atmadan oncede gostermıyordu anlamadım gps hıc bır bılgım yok ne oldugunu bılıyorum ama daha hıc kullanmadım

5. kez söyleyişim;

benim profilimdeki siteye gir orda nokia maps var indir.
    sonra map loader ile haritaları güncelle;
    http://www.4shared.com/file/35684484/2cbb7377/Map_Loader_Anlatm.html

• arkadaşlar ben telefona x-plorer ı kurdum ancak c:\Private\10202be9 bunu bulamıyorum boş diyor programın ayarlarından mı bişey yapmam gerekiyo yardım edebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer1989 -- 8 Ağustos 2008; 22:25:34 >
  • reisin imzasından sistem dosyalarına erişim'e bak istersen belki yardımcı olur sorununa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

reisin imzasından sistem dosyalarına erişim'e bak istersen belki yardımcı olur sorununa

c:\Private\10202be9 yi bulmak için sadece xplorer ı yüklemek yeterli değilmi ? (telefon konusunda pek cahilim kusura bakma)
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.