Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışından getirtsek eBay'den, kutu için 20 dolar falan yazdırsak, Fedexle yollasalar gelmiyor mu???
  • Evet bence daha mantıklı ancak sadece beyaz renk mevcut ep-635 te..N82 ile renk uyumu olur ama kumandayla olmaz sanırsam

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk
    bende n95 8gb ın kumandası ad-54 var...o zaman kısa olanı almak daha mı iyi olur sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 6 Ağustos 2008; 16:26:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

quote:

Orjinalden alıntı: yanlizlik1905

ya ben ılaclama konusunu bılmıyorum ılaclıyla bırlıkte ben bu xplorer programını nasıl kurcam pcye yanı ılacını nasıl kullancam... bır yardım lutfen bılmıyorum cunku ılaclı program kullanmayı

programı telefona at, programı yükle.
    telefonundan *#06# yaparak imei'ni öğren
    ilacı çalıştır ve imei yazan bölüme telefonunun imeisini gir
    Generate'ye tıkla.
    X-plore'yi telefondan çalıştır(daha önce yüklemiştik)
    ilacın verdiği seriali gir işlem tamam.

Not:6233 kullandığım için telefonuma programı yüklemedim de kullanmadım da. Ama %90 böyledir yani full olarak kullanabilirsin.

hersey tmm x-plorerı actım cıhazda ama ılacın verdıgı serıal nosunu nereye gırıcem bı yardım lutfen yapan varsa soylesın bır zahmet

• kardeş seçeneklerde register gibi bir yer olabilir..

Keşke kullanan biri söylese de bende tahminler doğrultusanda anlatımı bıraksam :))
    Aslında kurabileceğim telefon olsa kurup anlatırım ama malesef yok elimde.
  • quote:

kardeş seçeneklerde register gibi bir yer olabilir..

Keşke kullanan biri söylese de bende tahminler doğrultusanda anlatımı bıraksam :))

sagol dostum yaptım tahmınınden yola cıktım buy and locked yazan yere gırdım yaptım Allah senden razı olsun cok sagol ugur kardesım
  • Ben N82nin orjinal kulaklığından hiç dinlemedim bilmiyorum nasıldır.
    Hatta açmadım bile sarılı ve poşeti içinde.

N95 aldığımda CX300 almıştım. O zamandan beri hep aynı kulaklık.
  • ınstall dosyasını sys bın klasorune nasıl atıcam program ıngılızce cunku bır yardım lutfennn
  • tools-settings-language

sağ sağ yaparak Türkçe'yi seç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

tools-settings-language

sağ sağ yaparak Türkçe'yi seç

ok sagolun dostlarım hersey ıcın tskurler
  • cdec playerı yukledım ama mpeg formatlı dosyayı acmıyormu yoksa nasıl acıcam ben klıbı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlizlik1905

quote:

kardeş seçeneklerde register gibi bir yer olabilir..

sagol dostum yaptım tahmınınden yola cıktım buy and locked yazan yere gırdım yaptım Allah senden razı olsun cok sagol ugur kardesım

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• arkadaslar codec playerde klıplerı tam ekranda nasıl ızleyebılıyoruz
  • Follow-Gui'yi seç ayarlardan ekrana göre hareket etsin önce

video izlerken orta tuşa bas tam ekran olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Evet bence daha mantıklı ancak sadece beyaz renk mevcut ep-635 te..N82 ile renk uyumu olur ama kumandayla olmaz sanırsam

quote:

bende n95 8gb ın kumandası ad-54 var...o zaman kısa olanı almak daha mı iyi olur sence?

evet o aklıma gelmedi...kumanda siyah yarısından sonra beyaz olunca acayip olur...fakat siyah ep-630 alırsam kumanda da siyah güzel uyar...ztn telefon cepte olur genelde kumanda olduğu için...telefonun beyaz olması etkilemez

• N82 Black'i eBay'den alan var mı??
  • Bişey farkettim...
    yön tuşları çok yumuşak özellikle sol ve sağ yön tuşlarına bastığımı hissetmiyorum
    yukarı ve aşşağı biraz daha hissediliyor ama yön tuşları çok yumuşak, orta seçim tuşu öyle değil sert ama
    sizdede böylemi? bi açıklarsanız sevinirim
  • Sağ ve sol yön tuşları oldukça yumuşak ama tuşlara basıldığı hissediliyor. Yukarı ve aşağı yön tuşları da yumuşak ama sağ-sol yön tuşlarına göre biraz daha sert. Yukarı yön tuşu aşağıya göre biraz daha sert.
  • @akay635: hissetmiyorum derken çok az hissediliyor yani ama herkezde aynımı bu yumuşaklık derecesi...yoksa sert olanıda varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 6 Ağustos 2008; 19:43:36 >
  • Neden bu kadar takıntı yapıyorsunuz anlamıyorum, cillop gibi telefon işte... Kullanın keyfine varın.
  • quote:

@akay635: hissetmiyorum derken çok az hissediliyor yani ama herkezde aynımı bu yumuşaklık derecesi...yoksa sert olanıda varmı?

panik yapmaya gerek yok bende de öyle (ama sol yön tuşu daha yumuşak)basıldığında azda olsa hissediliyor._KilleR_ in dediği gibi birazda takıntı yapıyoruz galiba.
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.