Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
901.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşimin creative kulaklığında ve kuzenin sony kulaklığında denedim hepsinde ses geliyor
    ses tam olarak kulaklığı kulağa doğru arada hiç boşluk kalmayacak şekilde bastırınca galiba hava geçmediğinden dolayı ses geliyor.
    tarif etttiğim şekilde birdaha denermisiniz.?
  • bu telefon için hack vs. ekran parlaklığını falan nasıl yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Siyah N82 satışta arkadaşlar. Az önce KVK bayisinde gördüm, hatta elime alıp inceledim .

quote:

hangi bayide gordun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiraaa

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Siyah N82 satışta arkadaşlar. Az önce KVK bayisinde gördüm, hatta elime alıp inceledim .

quote:

hangi bayide gordun?

bu sabah bi dükkana sordum N82 siyah kasalısı geldimi adam hangi renk istersen yaparız dedi fıstık yeşillisi varmı diyesim geldi ama demedim

• harbiden 1 haftaya gelirmi siyah n82?
  • kardeşimin creative kulaklığında ve kuzenin sony kulaklığında denedim hepsinde ses geliyor
    ses tam olarak kulaklığı kulağa doğru arada hiç boşluk kalmayacak şekilde bastırınca galiba hava geçmediğinden dolayı ses geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

kardeşimin creative kulaklığında ve kuzenin sony kulaklığında denedim hepsinde ses geliyor

hocam demek istediğini anladım sanırım iyice kulağa oturtup bastırınca o plastik zar çatır çutur ediyor dimi benim bütün kulaklıklarımdan geliyor o ses ama o şekil hareketler yapmamakta yarar var kanımca
  • beyler ben en az 2 ay kvk garantisi kalmış faturalı 2. el N82 almayı dusunuyorum fiyat hakkında bılgı verırmısınız
  • JackSparroW- ve ryangiggs aşşağıda dediğim şekilde bir daha denermisiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

kardeşimin creative kulaklığında ve kuzenin sony kulaklığında denedim hepsinde ses geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

beyler ben en az 2 ay kvk garantisi kalmış faturalı 2. el N82 almayı dusunuyorum fiyat hakkında bılgı verırmısınız

en az 2 ay garantisi kalanmı bu telefon çıkalı daha 1 sene olmadı iki ay garantisi kalanı nasıl bulacaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

beyler ben en az 2 ay kvk garantisi kalmış faturalı 2. el N82 almayı dusunuyorum fiyat hakkında bılgı verırmısınız

ne yapcan 2 ay garantisi kalmış bir telefonu?
  • Cihaz çıkalı daha 6 ay falan oldu, nasıl 2 ay garantisi kalıyor anlayamadım.
  • gokhan1903bjk
    başka iki kulaklıkla daha denedim yine gelmedi bende ses
  • aynen bende de öle 1 ses cıkmadı .
  • bir de bu n82 de manuel ayarlar işlemiyor yav deli oldum
    iso ayarlarıyla oynuyorum bütün fotolar aynı çıkıyor
    hep otomatik çekmiş gibi

edit:laflarımı geri aldım
    etkiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryangiggs -- 5 Ağustos 2008; 23:58:21 >

• Artık N82 nin siyah olanı da çıkarsa almayacağım. Siyahını beklerken daha iyi modeller çıktı, yani ne diyeyim nokia Türkiye ye. Teşekkür mü etsem yoksa kızzam mı.
  • Hangisi peki o daha iyi olan ve yeni çıkan model?

N78 mi diyceksiniz yoksa
  • i8510 samsung.

Düzeltme (Daha çıkmadı yakında çıkacak çok bekledik ama daha iyisi varken onu almak daha mantıklı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi join -- 6 Ağustos 2008; 1:52:09 >
  • Senelerdir telefon alır, satar, takaslar değiştiririm, bu seneler bana bişeyi öğretmiştir o da şu "Asla Samsung Telefon Almamayı" ne menüsü, ne kullanıcıya sundukları, hiçbişeyi yeterli gelmiyor bana. Çok kısa sürede telefonun fiyatının pul olmasıda cabası.

Samsung daha çok tasarıma önem veren, telefonu pek kurcalamayan insanların alacağı türde bişey gibi görüyorum.

Samsung'un i serisi pda tarzı diye biliyorum hatta bundan önceki çıkanda yanlış hatırlamıyorsam Windows işletim sistemi vardı o nedenle farklı sınıflarda diye düşünüyorum bu cihazlarla (n82, n95 vs.) pda lar.
  • Doğru diyorsunuz, ancak Symbian arayüzlü Samsung'ların (i450, i550 ve i560) arayüz olarak Nokia'lardan hiçbir farkı yok.

Nokia kullananlar kısacası bu modelde arayüz sıkıntısı yaşamayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.