Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar garminde ev adresi fln girmek istediğimde bu özellik için daha detaylı haria gerekir fln diyor...nedne acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

BU TELEFONU AKŞAM RÜYAMDA GÖRDÜM HEMDE SİYAHINI ÇOK GÜZELDİ BÜTÜN SİYAH KAPLAMA YERLERİ PARLIYORDU TAM KARİZMAYDI

Arkadaşlar camı açık yatmayın böyle rüyalarda siyah şeyler görünebiliryor

• quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Arkadaşlar Garminin açılıp uydu bulması bende 3-4 dakikayı buluyor.. bu süre normalmi..sizde ne kadar sürüyor?

Arkadaşların dediği bölgesel çekim doğru, geçen hafta çamlıca tarafında bir işim oldu orda resmen 3-4 dakikada bağlanmadı yani vericilere yakın olduğundan mıdır nedir alan açıktı fakat bağlanmadı , diğer kaıköyde 2-3 saniye bile sürmeden bağlandı, ortamdaki sinyal yoğunluğu filan çok etkiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul

arkadaşlar garminde ev adresi fln girmek istediğimde bu özellik için daha detaylı haria gerekir fln diyor...nedne acaba??

Galiba yanlış haritayı kullanıyorsun, Garmin 4.20 versiyonu ise NavCity 2007.10 haritayı kullan

Garmin açıkken

Araçlar > Verilerimi Yönet > Harita Ayarları > Ayrıntılı Haritalara Tıklayınca

NavCity 2007.10

B......
    117.2 MB lık yazan olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

inanması biraz güç ama N82'in rom sürücüsündeki bilgilerin toplamı 314mb

Gerçekten ilginç rom update yaparken bilgisayarda 314 MByte değilde sanki 50 Mbyte filan indiriyor gibi sonrada açarak update ediyor demekki.

Burdaki verileri editleyip C sürücüsüne atabilirmisin C'de 314 Mbyte lık kapasite varmı ki?
  • Bendeki versiyon da bu.. Ama garmin açınca önce kırmızı tek çabuk oluyor, 3-4 dakika içinde yeşil 4-5 çubuk çıkıyor.. zaten o zaman göstermeye başlıyor yolları.. 3-4 saniye gibi bir süreye yaklaşamadım bile..

quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

quote:

arkadaşlar garminde ev adresi fln girmek istediğimde bu özellik için daha detaylı haria gerekir fln diyor...nedne acaba??

Galiba yanlış haritayı kullanıyorsun, Garmin 4.20 versiyonu ise NavCity 2007.10 haritayı kullan

Garmin açıkken

NavCity 2007.10

B......

• arkadaşlar kardeşim umreden gelirken yanında N82 getirmesini istemiştim.fiyatı orda 550-600 ytl civarındaymış.
    Sizce ordan getirilen cihazın bir eksiği veya dezavantajı olurmu ne dersiniz,bu fiyata alınırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cüneyttan

arkadaşlar kardeşim umreden gelirken yanında N82 getirmesini istemiştim.fiyatı orda 550-600 ytl civarındaymış.
    Sizce ordan getirilen cihazın bir eksiği veya dezavantajı olurmu ne dersiniz,bu fiyata alınırmı?

bende disardan aldim telefonu ve su ana kadar bi problem yasamadim eksik biseyi de yoktu..fiyati da oldukca uygun turkiyeye gore..bence kacirma derim fakat imei olayi icin pasaport sart onu unutma..kardesinde 1 telefon getirirse kendine sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

inanması biraz güç ama N82'in rom sürücüsündeki bilgilerin toplamı 314mb

Abi valla güzel gidiyorsun şu z işinde daha güzel bilgiler elde edersen yaz

Murtah vardı 1 aralar?

• slm bu telefonla 1 gün tvde izleyebilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

quote:

Garmin açıkken

NavCity 2007.10

B......

111 lik harita var bende yanlış sanırsam:S
    brde ilk açılışta buluetooth soruyor ve gps aygıtı bulamıyor nedendir acaba:S

• 9999. mesajı ben yazmak istedim
  • 111 mb mı kullanılıyor yoksa 117 mb mı:S
    birde kullanılan dosyayı nerde bulabilirim adres yani:D
  • ben de aldım hemde siyah

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryangiggs -- 30 Temmuz 2008; 21:29:22 >

• güle güle kullan
    nerden aldın?
  • çok güzel bi telefon bu ya maşallah maşallah
  • Arkadaşlar şu telefonla çekilmiş bir kaç resim koyarmısınız.

Biri karanlık ortamda olsun, diğeride aydınlık ortamda olursa sevinirim. Merak ettim 5MP'i nasılmış diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Arkadaşlar şu telefonla çekilmiş bir kaç resim koyarmısınız.

Biri karanlık ortamda olsun, diğeride aydınlık ortamda olursa sevinirim. Merak ettim 5MP'i nasılmış diye.

n82 nin resim bölümü var forumda bulabilirsin

gokhan1903bjk

sağolasın. irandan aldım.burda yok siyahı bildiğiniz gibi
    n93i de yaptıkları gibi geleceğini de zannetmiyorum
    çünkü hep aynı şey yapılıyor
    n95 inde 2 değişik rengi gelmemişti sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

ben de aldım hemde siyah

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

KAZASIZ BELASIZ GÜLE GÜLE KULLAN DOSTUM

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.