Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o dediğin olay Garmin GPS ile alakalı..Garmin in yeni sürümünü yüklersen problem ortadan kalkacaktır..Şu an kullanılan sürüm 4.10.80 Eski sürüm 4.10.60 idi ve # problemi vardı..

quote:

Orjinalden alıntı: epakdil
    arkadaşlar ben # kare tuşuna büyük yazsın diye basınca kopyalama moduna geçiyoralt veya üst alana geçemiyorum veya sağ ve sol tuşlara basınca yazıyı tarıyor. bu durumdan nasıl kurtulcam çok sinir bozucu
  • Olsun reis yeterki o anlık kaydedelim sonra başkalarına sorarız adını indiririz.
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ama kalitesiz işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: epakdil

arkadaşlar ben # kare tuşuna büyük yazsın diye basınca kopyalama moduna geçiyoralt veya üst alana geçemiyorum veya sağ ve sol tuşlara basınca yazıyı tarıyor. bu durumdan nasıl kurtulcam çok sinir bozucu

garmin 4.10.60 yüklü ise 4.10.80i yükle karışıklık yapıyor çünkü
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Leopard
    Süper tema!!

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/119866495/Leopard_by_PiZero.sis

Orjinal ikonlu;
    http://rapidshare.com/files/119866569/Leopard_default_by_PiZero.sis

• Merhaba,,
    Bende taze bir N82 kullanicisiyim (10 gunluk)
    Kilif kullanan var mi?
    Ozellikle GG da satilan kristal kapagi kullanan var mi?
    yada onerisi olan var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: timsah82

Merhaba,,
    Kilif kullanan var mi?

ben kılıf kullanmıyorum kristal kapak olursa muhteşem olur ama varmıki
  • Ben şahsen N95'te bilem kullanmadım ki onun camı yoktu ekranında. Gerenk yok bence özen göster yeter.
  • quote:

Merhaba,,
    Kilif kullanan var mi?

ben gg ye hiç güvenmiyorum açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: diphteria

bugun telefonun lens kapağı ya da kamerası bozuldu bilmiyorum başına gelen var mı daha önce ama kapağı açıyorum kamera moduna geçmiyor, kameraya menüden lens açıkken giriyorum ön kamerayı kullanıyor şimdi ne yapmamız lazım bu işin masrafı nedir telefon garantisiz

yardımcı olabilecek yok mu?
  • Yapacak pek birşey yok galiba.Bir kişiye daha böyle olmuştu sanırsam.nightmare nickli arkadaş olması lazım.Değiştirmek gerekiyor sanırsam ama bi servise sor yinede.
  • quote:

boyle bi urun var ama bilemiyorum
    http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-N82-KALITELI-KRISTAL-KILIF_W0QQidZZ10041143

bunları ben hiç sevmiyorum.çok fazla kir toz topluyor köşelerinde.bence şık güzel bir deri kılıf al.
  • quote:

quote:

bugun telefonun lens kapağı ya da kamerası bozuldu bilmiyorum başına gelen var mı daha önce ama kapağı açıyorum kamera moduna geçmiyor, kameraya menüden lens açıkken giriyorum ön kamerayı kullanıyor şimdi ne yapmamız lazım bu işin masrafı nedir telefon garantisiz

yardımcı olabilecek yok mu?

geçmiş olsun çok üzüldüm.servis yolu göründü.kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

http://www.youtube.com/watch?v=zpuBRlF9H_g

buraya yeni siyah rengin reklamini koymuslar gercek mi acaba?

youtube açık mı

DNS değiştirsek bile açılmıyor artık

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/035dbdd1a2703591c10ab39b634bb949cc022b604218db216b1a40dfb0290529bf4eca5a063ff55815775

• quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

Hayırlıs olsun arkadaşım,siyah gelse direk gidip alıcam bende beklemekten telefonsuz kaldım resmen

Arkadaşlar siyahı geldi mi Türkiye'ye? Bilgi Lütfen!
  • arkadaşım bendede n82 siyah var dışarıdan getirtmiştim ondada şu sorun oldu:
    arka kapağı açıyosun ekran siyah ve ekranda sarj ediyormuş havasını veren bir işaret çıkıyor ve kamera açılmıyor.sendekide böyle ise ben nokia servise götürdüm adam şöyle bi kamerayı açtı baktı bozulmuş kamerası değişmesi lazım dedi.yurtdışı olduğu için dışarıya çıkıcak birini bekliyorum ben değiştirmek için :(((
    mecburen para ödenecek.sen miktartını örendiğin zaman foruma ysazarsan sevinirim bende fiyatına göre türkiyede yaptırcam.burada sordum parça yok şu an dedi ondan fiyat söylemedi.birde dikkat et bi kaç srervise git imkanın varsa çünkü kazıklamaya çalışıyorlar insanı ....

quote:

• ktunnel daha var youtube için
  • gartantili olarak gelmedi doğubankta var diyorlar kaçak olarak orada varmış...

quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

Hayırlıs olsun arkadaşım,siyah gelse direk gidip alıcam bende beklemekten telefonsuz kaldım resmen

Arkadaşlar siyahı geldi mi Türkiye'ye? Bilgi Lütfen!

• 1 türlü gelmedi hakkaten ya nisan zor dedik mayıs kesin dedik anam hazirana geldik bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

1 türlü gelmedi hakkaten ya nisan zor dedik mayıs kesin dedik anam hazirana geldik bea

ya bildiğimn n82 işte.vadi versiyonu
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.