Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bu telefonda en çok sinir olduğum şey ekranın jelatinini çıkardığım gün çizildi şu an çizik içinde ve acaip derecede parmak izi bırakıyor halbuki n95lerin ekranı ne kadar güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Ewet Bugün İtabariyle U900 K850 N82 Arasından N82'yi Seçmiş Bulunmaktayım....
    Telefon Harika .....
    Ses Kalitesi Süper....

Windows Live Mesenger..Lazım Elinde Olan Varmı Arkadaşlar...Tekrar Kolay Gelsin....

En iyi seçimi yapmışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Ewet Bugün İtabariyle U900 K850 N82 Arasından N82'yi Seçmiş Bulunmaktayım....
    Telefon Harika .....
    Ses Kalitesi Süper....

Windows Live Mesenger..Lazım Elinde Olan Varmı Arkadaşlar...Tekrar Kolay Gelsin....

En iyi seçimi yapmışsın.

Teşekkür Ederim Sizlerin Sayesinde.....
    Şimdi Şu Elimdeki Eski NGAGE Oyunlarını Nasıl Kuracağımı Düşünüyorum...
  • Arkadaşlar version 10,0,046 tıymış....
    Yeni Versiyon 20,0,062 çüş 108 mb...kaç saatte biter....
    korkmaya başladım ya.....n70 te 41,2 mb tı...yani....
  • 15dk civarı sürüyor güncelleme ..Bilemedin 20 dk, bilemedin 30 dk'ya garanti
  • @thehspeed : hayırlı olsun hocam kazasız belasız telefondan kötü haber almadan kullanırsın inş

yine tuş muhabbeti cıkmıs arkadaslar ilk alırken sorun yaratırmı diye düşündüm ama xenon la 5mp düşününce aldım ben ilk aldıgım günde sorun yasamadım sımdıde cok rahat kullanımı ben msj yazarken baska tuşlara basmıyorum yeterince rahat ve güzel yazıyorum bu yüzden tedirgin olmayın
    benım tek sorunum kapak ile ilgili cok fazla iz kalıyor yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: nc1905

@thehspeed : hayırlı olsun hocam kazasız belasız telefondan kötü haber almadan kullanırsın inş

yine tuş muhabbeti cıkmıs arkadaslar ilk alırken sorun yaratırmı diye düşündüm ama xenon la 5mp düşününce aldım ben ilk aldıgım günde sorun yasamadım sımdıde cok rahat kullanımı ben msj yazarken baska tuşlara basmıyorum yeterince rahat ve güzel yazıyorum bu yüzden tedirgin olmayın
    benım tek sorunum kapak ile ilgili cok fazla iz kalıyor yaaa

tuş olayında aynı karamsarlık bende de vardı , ama tel kullamında maximum 1 hafta icinde alısılır die düşünüyorum (ben 1 günde hemen hemen alıstım )
    nc1905 kapakta ve ekranda iz bırakma olayına aynen katılıyorum

• ama diger artı bir yönüde dısarıda falan telefonun kasasına ısık vurunca gerçekten manyak bişe oluyor parlıyor telefon resmen yaaa yanı karızması var hemde manyak bir şekilde kendini belli ediyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nc1905

ama diger artı bir yönüde dısarıda falan telefonun kasasına ısık vurunca gerçekten manyak bişe oluyor parlıyor telefon resmen yaaa yanı karızması var hemde manyak bir şekilde kendini belli ediyor :)

arkadaşlar malzeme kalitesi sanki biraz düşük gibi plastikten yapılmış gibi sanki bastırınca hafif içeri göçüyor tuş takımını bahetmiyorum bile çok mesaj attığımda parmağım ne hale gelir bilemiyorum tek çekincem tuş ve malzeme kalitesi

size göre nasıl

• valla arkadaşlar bende alırken acıkcası tuş takımından korkuyordum ama hiç korktuğum gibi cıkmadı tuş takımı
    ben cok mesaj atan biriyim çünkü mesajım ücretsiz ve cok rahatca mesaj atabiliyorum. Aldığım dakkadan itibaren
    hiç bir zorluk cekmedim.

kullanınca sizde korktuğunuz gibi olmadığını görürsünüz.
    yalnız parmak izi kalıyor telefonda onda size katılıyorum. siliyorum geçiyor ne yapalım o kadarda kusur olur

• arkadaşlar Galeri Yine Klasörler Halinde Olmuyormu....
  • http://www.youtube.com/watch?v=zpuBRlF9H_g

buraya yeni siyah rengin reklamini koymuslar gercek mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

http://www.youtube.com/watch?v=zpuBRlF9H_g

buraya yeni siyah rengin reklamini koymuslar gercek mi acaba?

youtube açık mı

DNS değiştirsek bile açılmıyor artık
  • bu arada dns değişmiş bilgisayarımla giremediğim youtube a telefonumdan ulaşabiliyorum :)) .. ilgililerine duyrulur ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

bu arada dns değişmiş bilgisayarımla giremediğim youtube a telefonumdan ulaşabiliyorum :)) .. ilgililerine duyrulur ....

telefonumu mu değiştirsem
  • Hayır artık öyle değil.Küçük önizlemeli slayt gösterisi gibi diyebilirim.
    quote:

arkadaşlar Galeri Yine Klasörler Halinde Olmuyormu....

• Fotolar U900 ile çekilmiş. Vayy be....
    Birde bu U900 N82 den daha kötü foto çekiyordu demi.
    Ayrıca U900 de 640*480 video çekimi var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

işte aldığım Siyah N82

Arkadaşlar şu an imageschak'da bi sorun var sanırım resimleri almıyor. Diğerlerini de birazdan eklerim

• Sende bu telefondan al.Yanına da normal n95 alırsın.toplam aynı paraya gelir N95 8gb ile.
    Hemde bu kadar kararsız kalmamış olursun.
    quote:

Orjinalden alıntı: aliass

Keşke bu linkteki gibi olsaydı n82 yani tuşları falan
    hem keşke bu resimdeki gibi ekranı biraz içerde olsaydı

http://www.cellaz.com/photos/news/1289.jpg

• siyah n82 resimleri harikaymış.
  • valla ben çok tipsiz buluyorum belki bende vardır sorun.zevkler ve renkler değişir

• 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.