Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thehspeed

arkadaşlar Galeri Yine Klasörler Halinde Olmuyormu....

maalesef...
  • ===> Fring v3.35 <===

http://www.fring.com/download adresini cepten ziyaret ederek indirebilirsiniz. Direkt link yok.

Baya iyileştirilmiş diye okudum.

• ===> Google Maps v2.1 <===

www.google.com/gmm adresini cebinizden ziyaret edip indirebilirsiniz.

Dahili GPS'i de görüyor ve konumunuzu buluyor. Bizzat denedim.

• nokia nın türkiye sitesine girdim anket yapıyolarmış ne iş anlamadım.
  • iz bırakmak derken neden kasdediyorsunuz yaw?çizilme olayından değil dimi
    quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-

quote:

Orjinalden alıntı: nc1905

@thehspeed : hayırlı olsun hocam kazasız belasız telefondan kötü haber almadan kullanırsın inş

yine tuş muhabbeti cıkmıs arkadaslar ilk alırken sorun yaratırmı diye düşündüm ama xenon la 5mp düşününce aldım ben ilk aldıgım günde sorun yasamadım sımdıde cok rahat kullanımı ben msj yazarken baska tuşlara basmıyorum yeterince rahat ve güzel yazıyorum bu yüzden tedirgin olmayın
    benım tek sorunum kapak ile ilgili cok fazla iz kalıyor yaaa

tuş olayında aynı karamsarlık bende de vardı , ama tel kullamında maximum 1 hafta icinde alısılır die düşünüyorum (ben 1 günde hemen hemen alıstım )
    nc1905 kapakta ve ekranda iz bırakma olayına aynen katılıyorum

• güzel bir konuya parmak bastın dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: ..::SeRKaN::..

quote:

ama diger artı bir yönüde dısarıda falan telefonun kasasına ısık vurunca gerçekten manyak bişe oluyor parlıyor telefon resmen yaaa yanı karızması var hemde manyak bir şekilde kendini belli ediyor :)

arkadaşlar malzeme kalitesi sanki biraz düşük gibi plastikten yapılmış gibi sanki bastırınca hafif içeri göçüyor tuş takımını bahetmiyorum bile çok mesaj attığımda parmağım ne hale gelir bilemiyorum tek çekincem tuş ve malzeme kalitesi

size göre nasıl

• nokia n82 ne malı.bilen varmı???genelde finland oluyo ama...
  • Benimki Finland.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Benimki Finland.

hımm.türkiyedeki kvk lılardamı finland??? yoksa değişik değişikmi???
  • Hungary de yazabilir, fark etmez.
    Hepsi orijinal en nihayetinde. Taiwan ve Çin malları hariç.
  • cevap verecek kimse yokmu?

quote:

quote:

ama diger artı bir yönüde dısarıda falan telefonun kasasına ısık vurunca gerçekten manyak bişe oluyor parlıyor telefon resmen yaaa yanı karızması var hemde manyak bir şekilde kendini belli ediyor :)

arkadaşlar malzeme kalitesi sanki biraz düşük gibi plastikten yapılmış gibi sanki bastırınca hafif içeri göçüyor tuş takımını bahetmiyorum bile çok mesaj attığımda parmağım ne hale gelir bilemiyorum tek çekincem tuş ve malzeme kalitesi

size göre nasıl

• quote:

size göre nasıl

Malzeme kalitesi aslında çok da kalitesiz değil..Telefonun hafif olması için dış malzeme biraz daha ince katmanlı yapılıyor genelde ama normal şartlarda kullanımda herhangi bir istenmeyen durum olmuyor. Bir de tuş takımına gelince çok kullanımda parmaklarda hissedilir bir rahatsızlık falan olmaz..Mesela msn mobile'ı yaklaşık aralıksız 1 saat boyunca kullanmışlığım oldu ama hafif bir eklem ağrısı dışında gayet iyiydi ama tuş takımı daha iyi olabilirdi tabi Bence rakiplerine göre gayet kullanışlı bir telefon N82

• üff usta gerçekten acayip güzel bir konuya parmak basmışsın tebrik ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: aliass

güzel bir konuya parmak bastın dostum
    quote:

quote:

size göre nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 2 Haziran 2008; 23:24:09 >

• arkadaslar size şöyle anlatıym dısrıda güneş ısıgı falan vurdumu parlıyor karizma oluyor

malzeme kalitesi olayına katılmıyorum ben bence yeterince kaliteli ve güzel yapılmıs

sonra:

tus takımı olayında korkmayın parmaklarınız ne kadar büyük olursa olsun yazabiliyorsunuz ya sorun olcagını ben pek sanmıyorum ben 2 gün bilemedin 3 gün içerisinde alıstım..sizdede o civarda olacagını tahmin ediyorum

yanı bence tus takımı kullanıslı

bunun dısında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

• ===> Bombayı patlatıyorum!! Radyodan kayıt!! <===

Bildiğiniz üzere cihazlarımızda radyodan kayıt yok. Ama bunu harici programlarla sağlayabiliriz.

Gereken program; Ultimate Voice Recorder İndirmek için;

http://rapidshare.com/files/119630395/UltimatePortable.Ultimate.Voice.Recorder.v4.01.S60v3.By_FerreT.sis
    *Program imzasızdır.

Yapılacak işlemler;

1-) Programı kurduktan sonra herhangi 1 harf ya da rakam ile programı ilaçlayın.
    2-) Settings bölümünden formatı wav yapın.
    3-) Radyo'yu açın ve Menü tuşuyla geçiş yaparak ses kaydet deyin.

Kısayolları kullanarak geçiş yapmadan da kayıt yapabilirsiniz.

Kayıt 1az kalitesiz o ayrı...

• reis: hocam ellerine saglık yaa böle bi program arıyodum yaaa bazen sarkılar cıkıyor adlarını hatırlamıyorum sözleride yazamıyorum bunla kaydeder indirrim ya cok saol yaaa
    eline emegine saglık

(kalın yazmayı unuttum o yüzden editledim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc1905 -- 2 Haziran 2008; 23:53:39 >

• ama kalitesiz işte
  • farketmez sarkıyı ordan kaydeder netten indiriririz

ama KORSANA HAYIR!!!!
  • arkadaşlar ben # kare tuşuna büyük yazsın diye basınca kopyalama moduna geçiyoralt veya üst alana geçemiyorum veya sağ ve sol tuşlara basınca yazıyı tarıyor. bu durumdan nasıl kurtulcam çok sinir bozucu
  • bugun telefonun lens kapağı ya da kamerası bozuldu bilmiyorum başına gelen var mı daha önce ama kapağı açıyorum kamera moduna geçmiyor, kameraya menüden lens açıkken giriyorum ön kamerayı kullanıyor şimdi ne yapmamız lazım bu işin masrafı nedir telefon garantisiz
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.