Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suan gorunurde sdc rakip olarak gelicek 6220 var 6220ninde daha iyi cekecegini zannetmiyorum performansı aynı olur

bu arada ilk defa yeni versiyonlu n82 kullanıyorum akustik inanılmaz duzelmis ses kalitesi cok artmıs ve 2 kademe de daha yuksek n95 kadar iyi olmus beklemiyodum duzeltceklerini!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 12 Mayıs 2008; 15:03:23 >
  • 6220 nin performansını merak ediyorum doğrusu.. bir N82 olmaz belki ama ilk 3 zorlar gibi...
  • Yeni çıkacak olan Xenon Flaşlı Samsung G810 ile N82'den 2 foto kıyası. G810 katletmiş fotoları ...

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

suan gorunurde sdc rakip olarak gelicek 6220 var 6220ninde daha iyi cekecegini zannetmiyorum performansı aynı olur

bu arada ilk defa yeni versiyonlu n82 kullanıyorum akustik inanılmaz duzelmis ses kalitesi cok artmıs ve 2 kademe de daha yuksek n95 kadar iyi olmus beklemiyodum duzeltceklerini!

10 ÜZERİNDEN KAÇ PUAN VERİRSİN SES KALİTESİNE VE YÜKSEKLİĞİNE?MESELA Bİ W960İ KADAR İYİ Mİ???
  • N78-N82 karşılaştırılmasında, o ortamda bulunmadan hangi telefonun daha gerçekçi/doğal renkle çektiğini söylemek biraz zor bence. Şu fotoğraflara bakarsak N78 daha soluk ve mavi/gri tonlu çekiyor N82 ye göre. Uzun zamandır tartışılan Nokia telefonlarının özellikle N serisinde, fotoğraflardaki renk abartısına bir çözümdür belki de. Son sözler daha çok fotoğrafla netleşir diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar telefonu aldım kullanıyorum.hayran kaldım telefona kamerasına falan.gerçekten süper telefon.n82 fotoğraf topiği varsa foto falan ekleyebilirim paylaşabilirim. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasaprap

arkadaşlar telefonu aldım kullanıyorum.hayran kaldım telefona kamerasına falan.gerçekten süper telefon.n82 fotoğraf topiği varsa foto falan ekleyebilirim paylaşabilirim. saygılar

http://forum.donanimhaber.com/m_19062588/mpage_6/key_/tm.htm

buradan paylaşabilirsin dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

nokia n78 kaç mp acaba

3.2 mp
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

nokia n78 kaç mp acaba

3.15
  • arkadaşlar birde bi sorum var.menüye girince falan ekran yan dönüyor fakat bekleme odunda yan dönmüyormu ben bi türlü dönderemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasaprap -- 12 Mayıs 2008; 19:51:49 >
  • Eskiden zorlarlardı foto koyun diye şimdi millet can atıyo foto koymak için vay beee...
    quote:

arkadaşlar telefonu aldım kullanıyorum.hayran kaldım telefona kamerasına falan.gerçekten süper telefon.n82 fotoğraf topiği varsa foto falan ekleyebilirim paylaşabilirim. saygılar
  • paylaşmayı seviyorum

quote:

Orjinalden alıntı: musyun

Eskiden zorlarlardı foto koyun diye şimdi millet can atıyo foto koymak için vay beee...
    quote:

• quote:

Eskiden zorlarlardı foto koyun diye şimdi millet can atıyo foto koymak için vay beee...
    quote:

bence eskiden insanlar arada bir güzel foto yakalayabildiği için idare eder tellerle koymak pek istemiyorlardı. ama n82 nin kötü çekme gibi bir lüksü olmadığı, ve tıpkı orta seviye bir foto makinesi gibi olduğu için fotoğrafları da eskiye göre daha fazla paylaşılıyor tabi

• Bekleme ekranında dönmez.
    quote:

arkadaşlar birde bi sorum var.menüye girince falan ekran yan dönüyor fakat bekleme odunda yan dönmüyormu ben bi türlü dönderemedim.
  • keşke orada da dönseymiş ama dönmüyor madem varsın dönmesin. sağol

quote:

Bekleme ekranında dönmez.
    quote:

arkadaşlar birde bi sorum var.menüye girince falan ekran yan dönüyor fakat bekleme odunda yan dönmüyormu ben bi türlü dönderemedim.

• quote:

keşke orada da dönseymiş ama dönmüyor madem varsın dönmesin. sağol

yakında onuda hallederler bi şekilde...
  • quote:

[ Nokia N82: Görüntü (Resim/Video) Galerisi ]
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=19062588
  • bekleme ekranında gerenk yok ki aslında

pil tasarrufu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

suan gorunurde sdc rakip olarak gelicek 6220 var 6220ninde daha iyi cekecegini zannetmiyorum performansı aynı olur

10 ÜZERİNDEN KAÇ PUAN VERİRSİN SES KALİTESİNE VE YÜKSEKLİĞİNE?MESELA Bİ W960İ KADAR İYİ Mİ???

w960i elime hic gecmedi onemli olan yeterince duzeltmis olması baya zayıftı ilk versiyonlarda ve suan cok iyi durumda kalite ve yukseklik

• saatlerdir tüm mesajları okudum kafam allak bullak aslında ben n73me almaya karar verdiydim ancak ne bileyim bu telefonda sanki onu alma beni al diyor özellikleriyle canımı sıkan tek nokta tuş takımı ben çok mesaj yazan ve chat yapan biriyim o nedenle tuş takımı parmaklarımı acıtır gibi bi his var içimde .. kararsız kaldım deneme şansım olursa deneyerek alıcam.. tuş takımı ve ses çok önemli benim için birde tabiki wi fi .. kullanan arkadaşlar ses ve tuş takımı hakkında biraz daha detaylı bilgi verseler çok sevinirim sayfalardır 2 si için tam anlamıyla ikna edici bir yanıt bulamadım.. kulaklıkla dinleyecem müziği dış hoparlörler pek önemli değil 6630 a çok alıştım ondan daha kalitelidir heralde dimi sesi? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 13 Mayıs 2008; 1:08:01 >

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.