Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n95 8 gb kullanıyorum ve memnunum yalnız kalınlığı hic hoş değil yurt dışından n96 getirtsem akrabalara cıktığı zaman tl fiyatıyla tahmini ne kadar vermem gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircim

Uzun zamandır n82 almayı düşünüyordum, bu sabah bimeksin kampanyasından faydalanıp almaya gittim. n82 malesef ellerinde yokmuş, nasıl olduğunu anlamadan kendimi n95 8gb yi alıp çıkmış buldum :) 1120ytl kvk garantili. Umarım yanlış yapmamışımdır

n82 kaça geliyordu kampanya ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

quote:

Orjinalden alıntı: demircim

Uzun zamandır n82 almayı düşünüyordum, bu sabah bimeksin kampanyasından faydalanıp almaya gittim. n82 malesef ellerinde yokmuş, nasıl olduğunu anlamadan kendimi n95 8gb yi alıp çıkmış buldum :) 1120ytl kvk garantili. Umarım yanlış yapmamışımdır

n82 kaça geliyordu kampanya ile

Listeden %30 düşüyorlar, yaklaşık 800 ytl civarı bir rakama geliyordu sanırım, ama stokta olmayınca isterse %80 iskonto yapsınlar işe yaramıyor.
  • N82 BLACK BEKLEYENLER.......

eğer çin malı çakma değilse n82 black diamond 2 gün sonra elimde olacak. ama tam olarak emin değilim arama yapıcam 1-2 saat sonra durumunu öğreniceğim.yaklaşık 1-2 saat sonra internete girme fırsatım olursa kesin bilgiyi verebilirim inşallah. eğerki doğruysa 2 gün içinde n82 black elimde olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare_night36 -- 23 Nisan 2008; 18:16:59 >

• evet orijinal nokia n82 black imiş ve 3 tane aldım ve 2 tanesini aldıktan 30 dk. sonra yakın arkadaşlarıma sattım telefon daha gelmeden

böyle giderse kendime ladığımıda satıcam

ama şunu söyleyeyim çok güzel görünüyormuş...
  • hayırlı olsun şimdiden

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_night36

evet orijinal nokia n82 black imiş ve 3 tane aldım ve 2 tanesini aldıktan 30 dk. sonra yakın arkadaşlarıma sattım telefon daha gelmeden

böyle giderse kendime ladığımıda satıcam

ama şunu söyleyeyim çok güzel görünüyormuş...

• beyler ındırdıgım dıvx fılmlerı smart movıeden cevırıp telden ızlıyorum fakat altyazılı fılmlerde ne yapmamı onerırsınız telefonumda nasıl izleyebılırım alt yazılı fılmlerı aciillll yardım sımdıden tesekkurler
  • tamam buldum arkadaslar buldum sagolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: techfash

beyler ındırdıgım dıvx fılmlerı smart movıeden cevırıp telden ızlıyorum fakat altyazılı fılmlerde ne yapmamı onerırsınız telefonumda nasıl izleyebılırım alt yazılı fılmlerı aciillll yardım sımdıden tesekkurler

SmartMovie ile filmi izlerken altyazıyı da ekleyebilir veya PocketDivXEncoder ile altyazıyı filmin üzerine gömebilirsin.

Ben PocketDivXEncoder'ı tercih ediyorum çünkü orjinal filmi ve altyazıyı atıp SmartMovie ile izlemeye kalkınca takılmalar yaşamıştım, takılma yaşamamak için filmin çözünürlüğünü telefonun ekranına uygun şekilde düşürmek gerektiğini farkedince de PocketDivXEncoder + CorePlayer ikilisi vazgeçilmez oldu.

Forumda PocketDivXEncoder'ı nasıl kullanacağına dair bir çok anlatım var, aramalısın.

• quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Uzantıları mp3. Fitil etti beni bu durum. Geçen gün bu durumdan dolayı hard format atmıştım. Formattan sonra mp3' leri yüklemiştim; onları gördü. Bir kaç gün sonra tekrar mp3 yükledim bunları görmüyor şimdi. Bir çok yol denedim; yok, olmuyor. Telefon hafızasına, hafıza kartına ve farklı farklı kılasörlere yüklemeyi denedim yine de olmuyor. Müzik çalar açıkken ''seçenek'' ten ''yenile'' diyorum bulmuyor parçaları. Yazılımdan mı kaynaklanıyor bilmem ki?
    .
    arkadaşım power movie programını kullanıyorsan bu yapabilir.bi sürümü var bende böyle yapıyordu.hatta resimlere bile bakamıyordum.

• nokıa n82'yle n82 Black arasındaki FARK sadece renkten ibaretmi? yoksa, BLACK TA ARTI ÖZELLİKLER VARMI?? beklemeye değermi? yardımcı olursanız sevinirim.ben ve 2arkadaşım alma noktasına geldik.şu andaki gri rengide beğeniyoruz.sizlerden gelen cevaba göre hareket edicez...teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mori -- 24 Nisan 2008; 2:28:49 >
  • Birkaç artı program yüklü olarak satışa sunulcakmış .Başka artı özelliği yok.O programları nihayetinde bizde yükleyebiliriz.Belki navigasyon kampanyası olacak gri rengine göre biraz daha uzun süreli olacak sanırsam.
  • Enigmaenergy;;
    navigasyon kampanyası pek de önemli değil...ama telin içinde yada menüsünde extradan bir özellik olmayacaksa???? teşekkür ederim.
    biz bu teli alırız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Birkaç artı program yüklü olarak satışa sunulcakmış .Başka artı özelliği yok.O programları nihayetinde bizde yükleyebiliriz.Belki navigasyon kampanyası olacak gri rengine göre biraz daha uzun süreli olacak sanırsam.

evet hemde 1 yıl
  • Sizce beklemeye değermi...?
  • Yok herhangi bir değişiklik yok ..Hani bize süpriz olsada siyah N82 nin yazılımını grilerede yükleyebiliriz .N73-N73 ME hesabı

Edit : Valla fiyat farkıda olacak büyük ihtimal oyüzden bu konuda sorun yoksa 1-1buçuk ay kadar bir süre içinde Tr de satışa sunulması bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 24 Nisan 2008; 2:41:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Yok herhangi bir değişiklik yok ..Hani bize süpriz olsada siyah N82 nin yazılımını grilerede yükleyebiliriz .N73-N73 ME hesabı

Edit : Valla fiyat farkıda olacak büyük ihtimal oyüzden bu konuda sorun yoksa 1-1buçuk ay kadar bir süre içinde Tr de satışa sunulması bekleniyor

cok saol arkadaşım teşekkür ederim... bence beklemeye değecek kadar bir artısı yok...

• Selamlar,
    Ben de artık N82 kullanıcısı olarak aranızdayım. Forma katkısı olan bütün arkadaşlara
    teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilykid

Selamlar,
    Ben de artık N82 kullanıcısı olarak aranızdayım. Forma katkısı olan bütün arkadaşlara
    teşekkür ediyorum.

hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.