telefonu evde köşeye koydum bi süre sergilicem evde kıyamıyorum kullanmaya ayrıca arkadaşlar çok parmak izi olur diye bi düşünce vardı onuda söyleyeyim yok arkadaşlar normalde ne kadariz bırakıyosa o kadar abartı iz yok süper
quote:
Orjinalden alıntı: ssmuho
telefonun süper duruyor nazar değmesin.güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: nightmare_night36
quote:
Orjinalden alıntı: miller!!!
arkadaşlar bir sorunum var..
telefona 7-8 program yüklediğim zaman kafayı yiyiyor.. ne açılıyor nede kapanıyor.. ancak hafıza kartını çıkardığım zaman kendisine geliyor.. hafıza kartı takılı oldugu zaman hiçbir problem yok.. we içinde 3 program ve 70 in üstünde müzik.. hafıza kartında suan 1 gb yer var.. kart 2 gb.
hafıza kartındandır diye düşünüyorum..
micro sd yazıyor üstünde.. sanırım uçuz çin modellerinden..
sizce sorun neyden olabilir? garantiye verme gibi bir şansım yok.. telefon spot. yardımınlarınızı önerilerinizi bekliyorum.. teşekkürler
help
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|
quote:
telefona 7-8 program yüklediğim zaman kafayı yiyiyor.. ne açılıyor nede kapanıyor.. ancak hafıza kartını çıkardığım zaman kendisine geliyor.. hafıza kartı takılı oldugu zaman hiçbir problem yok.. we içinde 3 program ve 70 in üstünde müzik.. hafıza kartında suan 1 gb yer var.. kart 2 gb.
sizce sorun neyden olabilir? garantiye verme gibi bir şansım yok.. telefon spot. yardımınlarınızı önerilerinizi bekliyorum.. teşekkürler
Dostum telefona falan yanlışlıkla exe dosyası falan attıysan bu problemle karşılaşabilmiş olabilirsin.Bende garminin klasorunu atmıştım telefona direk,içinde exe dosyası oldugu icin telefon kafayı yemişti
garmin klasöründe .exe dosyası vardı sildim şimdi
bu bahsettiğim problemle ilgili... telefonu açtıgın zaman ana menü gelince.. ekran gidiyor birkaç saniyeliğine.. temanın rengini alıyor komple sonra eski haline geliyor..
telefonda garmin,msn,media safe(dosya şifreleme) programları var şuan.
bu bahsettiğim problemle ilgili... telefonu açtıgın zaman ana menü gelince.. ekran gidiyor birkaç saniyeliğine.. temanın rengini alıyor komple sonra eski haline geliyor..
bunu yazmıssın bu yeterince normal bişe bunun aynısı bendede oluyor yanı bu kullandıgımız telefon 3310 falan degil ;):) birden direk acılmasını bekleme o sırada dosyaları yüklüyor aynısı bendede oluyor açıyorum ekran geliyo sonra ısık yanıyor sonra hersey gidiyor temanın rengi kalıyor sonra telefon normala dönüyor bu :D
quote:
quote:
help
nc1905, teşekkürler bilgi için.. telefonda sanırım bir problem yok.. ama yinede help
bu arada hafıza kartım tawian malı.. bozuk diye düşünüyorum
up a.iuw.
miller!!! ;
Hafıza kartı seçimini Kingston ya da Sandisk'ten kullan sorun yaşamazsın
ewt sorun karttan kaynaklanıyor olayı çözdüm..
Garmini kurdum sonunda sorunsuz çalışıyor. Açıklamaları için Reis-i Eagles a teşekkürlerimi sunuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: bilykid
Garmini kurdum sonunda sorunsuz çalışıyor. Açıklamaları için Reis-i Eagles a teşekkürlerimi sunuyorum.
beyler yukarıda enigmaenergy nın verdıgı white galmur by babı adlı temayı kurdum fakat sımdı kaldırmak ıstıyorum kaldıramıyorum cunku uygulama yonetıcısınde adı gecmıyor ne yapacam yardımcı olun lütfen
Arkadaşlar, beklediğim siyah kasa geldi. Bir tane daha bekliyorum. Finlandiya'dan özel geliyor. TR satış fiyatı 100 ytl civarı olacak bunların bildiğiniz üzere. Ve şu anda Finlandiya harici bulmak zor ve TR ye getirtmek mesela. İsteyen arkadaşa haftaya elime bir tane daha gelecek. Fiyatta yardımcı olurum. Konuşuruz
lütfen bana sakla kapağı
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér
Arkadaşlar, beklediğim siyah kasa geldi. Bir tane daha bekliyorum. Finlandiya'dan özel geliyor. TR satış fiyatı 100 ytl civarı olacak bunların bildiğiniz üzere. Ve şu anda Finlandiya harici bulmak zor ve TR ye getirtmek mesela. İsteyen arkadaşa haftaya elime bir tane daha gelecek. Fiyatta yardımcı olurum. Konuşuruz
ben talibim kasaya pm attım
Cevaplandı. Gelecek olan kasa scor arkadaşımıza ayrılmıştır arkadaşlar. Kendisi daha erken gördüğü için şanslı oldu Hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér
Cevaplandı. Gelecek olan kasa scor arkadaşımıza ayrılmıştır arkadaşlar. Kendisi daha erken gördüğü için şanslı oldu Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim
Revolver hocam hayırlı olsun artık muradına erdin..Scor a da hayırlı olsun diyelim şanslıymış
quote:
Orjinalden alıntı: enigmaenergy
Revolver hocam hayırlı olsun artık muradına erdin..Scor a da hayırlı olsun diyelim şanslıymış
Sırf şu temalar için os9 cihaz alınır yaa Şu siyah n82 bi çıksa
n82 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak diyelim 1 resim çektik bu resim galeride hemen önizleme olarak geliyor mu yani zarf şeklinde simge olarak mı çıkıyor yoksa hemen galeriye girdiğimizde thumbnail'lerini gösteriyormu Biraz kasıntı 1 soru sordum ama anlaşılır inş.
Valla öyle güzel temalar çıkarıyorlar.Hatta dahalarını sadece tema başlığına ekledim ama kimse bakmıyor oraya