teşekkür ederim revolver hocam msn destek hattı online olunca söylicem adama ordaki adam da çok kıyak biri inşallah yardımcı olurlar zaten ereyona da mail attım onlarda bi cevap versinler..2 nisanda bloke olucakmış...aynısı Hemre ni başına gelmişti...hemre ortalıklarda yok ona da bi PM atıyım... Allah Kerim bakalım nolucak inşallah telefonu yenileriz
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér
@musyun, Ereyon muhtemelen seni marcell firmasına yönlendirecektir. Sen de onlarla görüşeceksin ve cihazı yollamanı isteyecektir firma da...
Cihaz değişirse ne güzel olur he... Ama belki kayıtlı olan 1 imei'yi tekrar senin cihazın üzerine yaparlar.
Ereyon Elektronik Ticaret ve Sanal Mağazacılık Hizmetleri A.Ş.
Mesai Saatlerimiz Hafta içi: 09:30 - 18:30 Hafta Sonu (Cumartesi): 09:30 - 17:00
Bilseydim telefon ederdim revolver 18:00 diyince bende aramadım...şimdide kapatıp gitmişler neyse... Reis bu sertifika olayı nedir???
Aklımda 18:00 kalmış. Onlar 18'de çıkıp gidiyorlardır kafanı yorma sen
quote:
Orjinalden alıntı: musyun
Reis bu sertifika olayı nedir???
Publisher ID'si olan 1i IMEI'ni verirsen sana hayrına sertifika veriyoda, o dava...
hımm şu symbian singned olayı heralde...ilk telefonu aldığımda uğraşıp almıştım işte hala onlarla fix-crack yapıyorum publisher id falan bilmem
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
Reis bu sertifika olayı nedir???
Publisher ID'si olan 1i IMEI'ni verirsen sana hayrına sertifika veriyoda, o dava...
quote:
Sahte sesler prosu mu ?
ewt hocam .. bende flash hatası verdi... :(
marcellden MSN de görüşüyorum imei istedi!!! verdim ...soruna bakıcaz dedi...fazla cevap vermiyor....
quote:
marcellden MSN de görüşüyorum imei istedi!!! verdim ...soruna bakıcaz dedi...fazla cevap vermiyor....
MSN mi?
Ne resmi 1 kurummuş.
Bir şey sormak istiyorum, bu telefonla çekilen herhangi bir resim üzerinde hiç değişiklik yapılmadan ekrana konulduğunda resim bütün ekranı mı kaplıyor yoksa sadece ekranın orta bölümünde bir yer mi kaplıyor ??? Lütfen biri bana yardımcı olsun ...
@gLcK : yok ekranı kaplamaz sen duvar kağıdı yapmak istersem diyosun herhalde.hepsini kaplamıyo dediğin gbi ortayı sadece
@JackSparroW- ve @ Revolver : ya bende dondu kaldı gorusme sırasında flash lite3 de var yani.aramayı bitirdim dewam etti normal çalışmaya
Reis-i Eagles ID kaç? Ben yarın edniyorum sertifikamı, bugün şansımıza kaçırdık bi kaç yüz kişi ile
quote:
Orjinalden alıntı: melihtash
Xenon flaşlar çalışma prensipleri gereği led flaşlar gibi sürekli yanamazlar, patlayarak çalışırlar. Bu yüzden herhangi bir programla video çekerken flaş kullanmak mümkün değil maalesef.
hımm bunu bilmiyordum.teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: JackSparroW-
quote:
Sahte sesler prosu mu ?
ewt hocam .. bende flash hatası verdi... :(
Flash lite 3'ü indir. Bir sayfa öncesinde vermiştim.
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi
Reis-i Eagles ID kaç? Ben yarın edniyorum sertifikamı, bugün şansımıza kaçırdık bi kaç yüz kişi ile
37950 idi.
Arkadaşlar N82'de auto screen rotate özelliğini kullanmadan web tarayıcısını yatay ekran kullanabiliyor muyuz?
Seçenekler-Ekranı Döndür gibi 1 seçenek olabilir belki. Cihaz yanımda değil.
var oyle bir seçenek
9.2 FP1 olduğundan otomarikman var sanırım.
kimsenin sorusu olmadığına göre söylemek istediğim birşey var.
bence bu forum çok güzel.yoneticilerinin samimiliği içtenliği olsun.uyeler olsun herkez herşeyle guzel bence.forumun tasarımı bile çok kullanışlı diger forumlara gore bence.çok rahat msjları okuyabiliyorum.diğer forumlarda oyle değil mesela bna gore.daha karmaşık diger forumlar .burasını seviyom yauuuww