Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

hocam sen en iyisi bi telefoncuya git dene bu telefonu .video çek kendi tlfnuna yolla evde bakarsın.wifi sinde sorun yok gayet guzel çekiyo.hoparlor sesi dusuk degil sadece n95 ten brz dusuk.yoksa 6300ı bile geçer yani.ayrıca sadece tiz ses yok n73 teki gbi.gayet bass lı ses de alabiliyorm ben sahse.cok da abartılı zannetmeyın tabı :) .. bayaa bir hızlı telefon.anında foto değiştiriyosun ilk andaki bulanıklık bile olmuyo

Edit: video çekerken flaş yanmıyor.kırmızı ışık yanıyor.artık boyle telefonlarda nedense

valla çok saol ya.bi sorum daha olacak.hani şu flash ı açık tutan uygulamalar varya işte o programlar video çekerken işe yaramıyomuki?ya da o tür programlar n82 de çalışmıyomu acaba.

• n70 te var oyle programlar ama bu telefonlar için ben daha rastlamadım.olsaydı da bu foruma kesin düşerdi emin ol
  • @enigmaenergy,
    Enteresesan ve esrarengiz aynı anlamlar. Uzak değil ki
    Secretive = sır demektir ayrıca. Secret de gizli...
    Neyse şu ingilizce dersini bırakakım artık.
  • quote:

n70 te var oyle programlar ama bu telefonlar için ben daha rastlamadım.olsaydı da bu foruma kesin düşerdi emin ol

kesinlikle var hatta 2 değişik program kullanıyorum n73 de.bu programlar symbian s60 3rd olduğuna göre n82ye de olması gerekir bence.ayrıca burda tüm programlar yok malesef.
  • @klasör x :peki upload edebilirmisin o n73 te kullandığın video çekerken flaşı yakan programı ??? denicem hemen

YOUTUBE Uygulaması

Youtube un kendi çıkarmış olduğu bu program ile youtube hesabınıza girebilir, favori videolarınıza erişebilir, istediğiniz videoyu arayıp izleyebilirsiniz. Yani kısacası youtube da web üzerinden ne yapıyorsanız büyük bölümünü bu programla cebinizden de yapabilirsiniz

İNDİR

Not: Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 28 Mart 2008; 15:05:13 >

• Revolver hocam bu telefonda n95'te olan 3D hızlandırıcı var mı ?
  • Var diye biliyorum.
    @enigmaenergy,
    Programda kayıt özelliği var mı ?
    Paylaşım için sağol
  • Revolver hocam etrafıma deneyebileceğim wifi yok oyuzden bilemiyorum.bi kurcalıyım dedim açılmadı bağlantı olmadan.bende biraz once gorduğum için hemen paylaştım burada.oyuzden bişey diyemicem
  • Telefonum bayaa yavaşladı hard format atmayı düşünüyorum...
    sizlere önerim live mesengerin eklentilerini kurmayın (rehberde tüm kişi listesini gösteren ve mesajlarda e-mailleri gösterenler)bu eklentiler bence yavaşlatıyor...birazda hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir çok kaliteli değil yanında verilen(class 4 olmalıydı bence)...
    neyse [*3yeskapatma böyle bişeydi demi hard fotmat) bide *#7370# arasında ne fark var?
  • ARKADAŞLAR YASAL UYARI DİYE MESAJ GELDİ!!!!
    ŞOK OLDUM
    TELEFONUM KAYIT DIŞIYMIŞ.... EREYONDAN İLK ÇIKTIĞINDA ALMIŞTIM ...
    NE YAPMAM GEREKİYOR!!!

• arkadaşlar sormak istediğim bir soru var.ben n82 imi satmak için sahibinden.com a ilan koydum.ve 700 ytl fiyat yazdım.güvenli ticareti kullanarak almak isteyen bir arkadaş çıktı.cihazı göndericem fakat para benim hesaba geçerken komisyon falan kesilirmi.cevabınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar konuyla hiç alakası yok biliyorum ama bu soruyu sormam lazım benim laptopu açarken bende şifre istiyo f2 ve f12 tuşlarına bastığım zamanda aynı şifre isteme ekranı geliyor.bu büyük ihtimal biri benim pcyi hackledi yada virüs bıosa şifre koydu.yanlış bilmiyorsam masaüstü pclerde içi açılıp bios kısa devre yaptırılıp sıfırlanıyordu.laptoptada aynı işlemi yapabilrmiyiz?yada bu şifrenin sebebi başka bi yerden olablir mi?lüften bilen birisi cevaplasın.şimdiden teşekkürler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

ARKADAŞLAR YASAL UYARI DİYE MESAJ GELDİ!!!!
    ŞOK OLDUM
    NE YAPMAM GEREKİYOR!!!

Ereyon'u ara hemen veya mail at.
    18:00'e kadar çalışma saatleri var.

• quote:

@klasör x :peki upload edebilirmisin o n73 te kullandığın video çekerken flaşı yakan programı ??? denicem hemen

YOUTUBE Uygulaması

Youtube un kendi çıkarmış olduğu bu program ile youtube hesabınıza girebilir, favori videolarınıza erişebilir, istediğiniz videoyu arayıp izleyebilirsiniz. Yani kısacası youtube da web üzerinden ne yapıyorsanız büyük bölümünü bu programla cebinizden de yapabilirsiniz

/>

İNDİR

Not: Alıntıdır

ok. ama birini sertifikalandırman gerekiyo.(199kb olanı)
    http://www.dosya.cc/fener_1.rar.html

birde ben bu programı n73 de video çekerken kullanmıyom.zaten flash kendiliğinden yanıyor.fener amaçlı kullanıyorum bu programları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 28 Mart 2008; 17:41:38 >

• @Revolver hhocam bundan önceki sayfada verdiğin FakeCaller tarzı program flash hatası verdi , acaba napmam lazım , bir bilgin varmı ?
    @enigmaenergy sen kurdunmu @Revolver hocanın verdiği proyu?
  • Sahte sesler prosu mu ?
  • Geç kaldım dersteydim...
    acaba neler olur nasıl bir prosedür işler?
    quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

Orjinalden alıntı: musyun

ARKADAŞLAR YASAL UYARI DİYE MESAJ GELDİ!!!!
    ŞOK OLDUM
    NE YAPMAM GEREKİYOR!!!

Ereyon'u ara hemen veya mail at.
    18:00'e kadar çalışma saatleri var.

• Xenon flaşlar çalışma prensipleri gereği led flaşlar gibi sürekli yanamazlar, patlayarak çalışırlar. Bu yüzden herhangi bir programla video çekerken flaş kullanmak mümkün değil maalesef.
  • @musyun,
    Ereyon muhtemelen seni marcell firmasına yönlendirecektir. Sen de onlarla görüşeceksin ve cihazı yollamanı isteyecektir firma da...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Cihazım yeni ama benimde sertifikam var.

Allah razı olsun, PublisherID'ye sahip olan 1 çinli arkadaş bana aldı.

Almak için 3-4 gündür bekliyorum yalnız.

Yöntem burada mevcut;
    http://www.jaspp.net/?p=1568

Google, Babelfish'ten çevirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 28 Mart 2008; 18:37:07 >

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.