Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada belirteyim, ben oyun oynamayı sevmem. Sayılı 2-3 oyun belki...
  • arkadaşlar yeni versiyon hakkında bilginiz varmı ne zaman çıkar.merak ettim.araya baya zaman girdi.halen yeni versiyon hakkında bilgi yok.
  • @Reis : eyw reca ederiz .hangi tur seviyosun o tur bulalım sna

@éxpért.éxé : vlla bnde cıksın istiyorum bi an once cunku bu surumu pek sevmiyorum.sorunu var brz
  • Verilmiş miydi bilmiyorum ama N95'in son sürümünde flashlite3 geliyor sanırım.
    Bu da N82 için flashlite3_developer edition :

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

http://uploaded.to/?id=w0ooaz
  • Ne prostreet ne carbon...

Most wanted varsa olur.
  • formula oynunu verdik yetinmeyi bil elindekilerle biraz Reis
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

formula oynunu verdik yetinmeyi bil elindekilerle biraz Reis

Tamam tamam...

• yaw benim bi sorum olacak n82 kullananlara.n82 nin çektiği videolar dan memnunmusunuz acaba.n95 ten video kalitesi bakımından bi farkı varmı.n82 kullanmaktan memnunmusunuz yoksa keşke almasaydımda şu telefonu alsaydım dedinizmi?telefon hızlımı.program açarken felan donma yada benzeri şeylerle karşılaşıyormusunuz?bu teli almayı düşünüyorum da o bakımdan yardımınıza ihtiyacım var lütfen.4gb ye kadar hafıza yükseltiliyormuş bu doğrumu.ekran piksellerinde titreme oluyomu bazı renklerde.wi-fi sorun yaratıyormu.ses gerçektende çokmu düşük.ses de bass felan varmı yoksa tiz li bir sesimi var..video çekerken flash ın etkisi nasıl.bir de güncel fiyat ne?özellikle galeride resimlerin ön izlemesi hemen geiyormu yoksa n73 deki gibi biraz beklemekmi gerekiyor.lütfen yardım edin.bu soruların cevabını bi türlü bulamadım.bizzat kullanıcısı olarak yardımınızı bekliyorum.teşekkürler.
  • hocam sen en iyisi bi telefoncuya git dene bu telefonu .video çek kendi tlfnuna yolla evde bakarsın.wifi sinde sorun yok gayet guzel çekiyo.hoparlor sesi dusuk degil sadece n95 ten brz dusuk.yoksa 6300ı bile geçer yani.ayrıca sadece tiz ses yok n73 teki gbi.gayet bass lı ses de alabiliyorm ben sahse.cok da abartılı zannetmeyın tabı :) .. bayaa bir hızlı telefon.anında foto değiştiriyosun ilk andaki bulanıklık bile olmuyo

Edit: video çekerken flaş yanmıyor.kırmızı ışık yanıyor.artık boyle telefonlarda nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 28 Mart 2008; 0:39:06 >
  • 8gb kart destekliyor. 8gb üstü denenmedi henüz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér
    Selam, bu maili yanıtlama. Yanıtlayacağın mail adresim : .... Ben Davies USA'dan. Benim esrarengiz şekilde, derhal bir nesne almam için (nesneden kastı n82 olabilir) nasıl ve kaç paraya satarsın ? Cevaplayacağın mail adresim : .....
    Biraz tuhaf yazmış...

esrarengiz ??
    "acil/hemen" olabilir mi ? Yani "bu malın hemen/acil almakla ilgileniyorum"
    Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér
    Verilmiş miydi bilmiyorum ama N95'in son sürümünde flashlite3 geliyor sanırım.
    Bu da N82 için flashlite3_developer edition :

..........

N73 te çalışır mı ?
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 28 Mart 2008; 1:00:17 >

• Arkadaşım n95 n95 8 gb ve n82 kullanmış biri olarak şunu söylemeliyim.n82 her konuda bu cihazları ezip geçer.wifi ,gps ve kamera başta olmak üzere arada çok fark var.yalnızca ses ve tuşları bunların dışında tutabiliriz.gps çok hızlı en fazla 15 sn sürüyo uyduya bağlanması.wifi de ise çekim gücü muhteşem.diğer cihazlar atışamaz.video çekimide gayet güzel.kullanılabilecek en iyi cihaz diyebilirim.
  • Bakın n82'isini yeni satmış biri olarak bu telefonun nasıl oldugunu ve almakta tereddüt edenler için ufak bir açıklama yapmak istiyorum şuan tek rakipleri olan n95 ve n95 8gb olan telefonlarıda bizzat kullanmıs denemiş biri olarak bu 3'ü arasında kararsız kalanlar için kesinlikle en önemli faktör olan bence saglamlık buda n82'iyi bir adım öne cıkarıyor ekran olarak ufak bir dezavantajı bulunmasına ragmen diger tüm özellikleri ile bu iki cihazdanda bir adımda olsa üstün bir cihaz Foto kalitesi gerçekten tartışılmaz derecede kaliteli bence ekran boyutu benim için yeterli saglamlıkta önemli diyorsanız hiç düşünmeden bu cihazı alın ben yakında eger daha iyi bir bar tipi çıkarmazsa nokia gene bu cihazı hiç düşünmeden alacagım çünkü gerçekten şuanda en iyisi bu

• Vatan computer da bugün N82 ideal karta 800 ytl fiyat cazip görünüyor almayı düşünenler baksın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbull35 -- 28 Mart 2008; 10:25:56 >
  • @realcem hocam gecmiş olsun dileklerimi sunar , en yakın zamanda kısmetse de siyah n82 ile aramızda olmanı temenni ederim..
    @enigmaenergy paylaşımlarının devamını bekliyoruz :) ellerin dert görmesin
  • Çok teşekkür ederim @JackSparroW- en kısa zamanda aranıza dönecegim :)
  • @JackSparroW : Eyw sagol reca ederiz.buldukça sizlerle niye paylaşmayalım değil mi ? Sizler sayesinde bu paylaşımları yapabiliyorum sonuçta onceden alakam yoktu bi işlerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

esrarengiz ??
    "acil/hemen" olabilir mi ? Yani "bu malın hemen/acil almakla ilgileniyorum"
    Saygılarımla.

Orada bir hata yapmışım. Ama acil / hemen anlamı cümlede var zaten immediate = acil / hemen / derhal demektir. Çevirimde bu kelimeyi söyledim zaten ama
    yanlışım "interested" kelimesinde oldu. "interesting" esrarengiz demek, "interested" ilgilenmek demek. Senin sattığın ürünle ilgileniyorum anlamında kullanmış. Fazla pratik yapmayınca, benzer kelimeler karışabiliyor.

• hocam seni uyarmak yada başka bir niyetim olmadığını bilmeni isteyerek fikrimi soylemek istiyorum.benim bildiğim "interesting" enteresan,ilginç anlamlarında kullanılır

esrarengiz in anlamını nerden biliyorum dersen de nickim den biliyorum oyuzden boyle bir nickim var.mysterious,secretive anlamlarına denk gelir ayrıca da

Çok foruma takılıyorsun bu aralar hocam dersleri ihmal etmişsin

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.