aynen hoparlör ses olayı kötü , inş yeni yazılımda bu sorunu giderirler .
Bakalım, inşallah...
ya arkadaslar N82'nin siyah rengi ne zaman satisa cikacak bilen var mi?
Nisan'da sanırım...
eyvallah acik renk bence kiri cok cabuk belli ediyor caok cabuk yipraniyor. o yuzden siyah en iyisi bence nisani bekliyeyim o zaman :))
arkadaşlar bende sonunda aranıza katıldım .tirannosaurus arkadaşımızdan aldım.baya bir düşündüm.ve aldım.yarın elime ulaşır.şunuda söylemeliyim.almamın sebebi dh ve sizler oldunuz.hepinize teşekkürler.yaptığınız inceleme ve yorumlar için
VAYY BE HAYRET ETTİM ŞİMDİ...NE KADAR SOSYAL Bİ İNSAN.... BU KADAR MESAJ HAYATIMDA ÇEKMEDİM BEN
Reis artık bu topiği bana emanet edebilirsin.Sadece bu topikte olucam artık.bazende n95 başlıgında soru olursa yardımcı olmaya çalışıcam tabi.ama 8gb başlıgında yokum bundan sonra.gerçi ben neyim ki yaa..yardım ettiğimiz adam bize laf yoluyla bişiler atıyo yaa.çok değişik bi forum ya orası.hiç bi internet forumunda oyle değildir,bırak dh ta,internette rakipsiz maşallah
Mesajlara gelince;
quote:
arkadaşlar bende sonunda aranıza katıldım .tirannosaurus arkadaşımızdan aldım.baya bir düşündüm.ve aldım.yarın elime ulaşır.şunuda söylemeliyim.almamın sebebi dh ve sizler oldunuz.hepinize teşekkürler.yaptığınız inceleme ve yorumlar için
hayırlı olsun.bi nebze içindeki bilinmeyenlere yardım ettiysek ne mutlu bize.biz teşekkur ederiz karşılıgını guzel bir biçimde aldıgımız için.herhangi bi sorununda burdayız
quote:
eyvallah acik renk bence kiri cok cabuk belli ediyor caok cabuk yipraniyor. o yuzden siyah en iyisi bence nisani bekliyeyim o zaman :))
bnce siyahta daha belli olur.ayrıca fiyat farkını verme bosuna grisinden al,siyah gelince kapagını değiştirirsin boylece 2kapagın olur
enigmaenergy; Ben geziciyim zaten abi her başlığa bakıyom. Ama sende yardımını esirgeme yaw devam et yani hiç diilse sadece soruları cevapla orda...
sen heryere yetion maşallah reis ztn,bari burdaki yukunu hafifletelim ..herkesi idare etmek de zor bi yerde yani
adam gbi burda yazalım bari
bu arada soru sorunuz yok mu yaaaaaa
İyi akşamlar arkadaşlar Abi soru dedin bak aklıma geldi Telefonu (doğal olarak) sürekli kullanıyorum ve kurcalamaktan da usanmadım buraya kadar her şey normal AMA bu renk beni mahvetti yaw her yan parmak izi, ekran sa berbat oluyo geçen gün teknoloji mağazalarından birinde yeni bişi gördüm; ıslak mendil benzeri gibi telefon temizleme bişisi Sİzce bu telofana zarar verir mi?kullanılabilir mi?