Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N95'i sürgü için verdim 10 numara yaptılar verdiler geri. Aldım baktım bu seferde multimedya tuşlarından üstten 2sinin ışığı yanmıyo (Mavi olanlar) dedim ben yapacağınız işin...

1 daha yolladım geri.
  • Reis telefona garmini,operayı,mobitubia yı,xplore,im messenger yi yükledim.Simdi sence ne eksik burda yüklemem gereken?n-gage oyunları oynamak için ne yapmam gerekiyor?bu gps programları arasında en iyisi garmin mi?messenger programı fazla kontor yiyormu(im programın adı) eğer yiyorsa,en hesaplı msn programı hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 11 Mart 2008; 18:27:30 >
  • Güncel fiyat listesi (11.03.2008)

Ereyon.com: 995 YTL / 975 YTL (Havale ile)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 941 YTL / 922 YTL (Havale ile)
    KVK.com: 1.212 YTL
    Genpatech.com: 1.135 YTL / 1.090 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 1.078 YTL / 1.024 YTL (Havale ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

N95'i sürgü için verdim 10 numara yaptılar verdiler geri. Aldım baktım bu seferde multimedya tuşlarından üstten 2sinin ışığı yanmıyo (Mavi olanlar) dedim ben yapacağınız işin...

1 daha yolladım geri.

Bırak o telefonu Reis ondan hayır gelmez artık

Ne yani sen şimdi N96 kullanmak için telefonun Türkiyeye gelmesini yada piyasaya çıkmasını mı bekleyeceksin!

Benim tanıdığım Reis onu Nisan sonuna kadar alır burdada en janjanlısından bir inceleme yapar

• quote:

Orjinalden alıntı: Torinolu

quote:

N95'i sürgü için verdim 10 numara yaptılar verdiler geri. Aldım baktım bu seferde multimedya tuşlarından üstten 2sinin ışığı yanmıyo (Mavi olanlar) dedim ben yapacağınız işin...

1 daha yolladım geri.

Bırak o telefonu Reis ondan hayır gelmez artık

Ne yani sen şimdi N96 kullanmak için telefonun Türkiyeye gelmesini yada piyasaya çıkmasını mı bekleyeceksin!

Benim tanıdığım Reis onu Nisan sonuna kadar alır burdada en janjanlısından bir inceleme yapar

Hee oldu...

N96 değil ama Vertu yaptım imzamda link var...

• selam arkadaşlar.bu 82'nin black modeli türkiyede var mı ? kvk garantisi dışında başka şirketlerin garantisi altında satışı falan var mı acaba doğubankta falan.veya kvk getirdimi bunu ? bilgilendirirseniz sevinirim.almayı düşünüyorum.
  • Siyah ne yurt dışında nede Türkiye'de satışa sunuldu. Nisanda gelecek sanırsam.
  • @reis n82 aldıgını duydum şöyle bi topiği ziyaret edeyim dedim
    ben hala değişik teller kullanmaya devam ediyorum
    bari n82 in geldiyse 100. sayfaya bi güzellik yap
  • Hıı... Doğru... 100. sayfa aktiviteleri...

Cihazım gelse N95-N82 karşılaştırması yapacam A'dan Z'ye ama gelmedi servisten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 11 Mart 2008; 21:10:45 >
  • bırak n95 serviste kalsın
    n82 yi aldınya boşver gerisini
    kim kandırdı @reis seni nihayetinde aldın
    quote:

Hıı... Doğru... 100. sayfa aktiviteleri...

Cihazım gelse N95-N82 karşılaştırması yapacam A!dan Z'ye ama gelmedi servisten.
  • hayırlı olsun reis.bende almayı düşünüyorum ama halen kararsızım.vereceğim paraya değermi diye.
  • Ne biliosun abi belki satıcam N82'yi tekrar...
    Ama şuana kadar ki incelemelerimde GPS, Wi-Fi ve ses kalitesinde daha iyi diyebilirim. ayrıntıları yazacam zaten.
  • benim en sevdiğim yönü GPS hızlı bi şekilde bağlanması
    n95 lerdeki gibi kızagı aç bekle yok
  • Daha ilk aldım cihazı, gemiyim, açtım denedim 1dk'dan az bağlandı. Sonra kapadım eve gittim pencereden açtım 10 sn sürmedi. Kaldım böyle...
  • ben de aynı senin gibi oldum şaşı baktım kaldım n82 ye
    açtım GPS i uydu bilgilerine girdim bakayım durum nedir diye ben bakana kadar bağlanmıs bile
    GPS te harbiden çok iyi N82
  • E65 ile karşılaştırdım wi-fi'yi e65 1 tane bulurken 82 4 tane buldu ve 3'ü %40ın üzerinde idi

Amaaa... Dış hoparlörde hiç beğenmedim N82'yi N95'in eline su dökemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 11 Mart 2008; 21:45:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

Reis telefona garmini,operayı,mobitubia yı,xplore,im messenger yi yükledim.Simdi sence ne eksik burda yüklemem gereken?n-gage oyunları oynamak için ne yapmam gerekiyor?bu gps programları arasında en iyisi garmin mi?messenger programı fazla kontor yiyormu(im programın adı) eğer yiyorsa,en hesaplı msn programı hangisi?

Sorumu Hala cevaplamadınız
  • reis nasılsın senin n82 benimkine çekmiş?
  • iyi makine ciddin parayı bulursam alıcam bende
  • quote:

Siyah ne yurt dışında nede Türkiye'de satışa sunuldu. Nisanda gelecek sanırsam.

nokia 6500 slide'i kvk getirmeden 2 ay önce doğubanktan almıştım iki yıl garantili.o bakımdan sordum belki bundada aynı şey olmuştur die.yinede yarın arayıp soracağım doğubanka ona göre yazarım burayada.bilgilendirdiğin için saolasın.
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.