Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 aydır N73 kullanıyorum ve yavaşlamasından ötürü deli oldum. Aslında hard format atıcam ama N73 başlığından bir arkadaş "hard format atınca epey bir hızlanıyo ama sonra tekrar eski haline dönüyo" demiş. Anlaşılan bu telefondan kurtulmak lazım.

Şimdi sorum şu: N82'de zamanla yavaşlama gibi bir durum var mı? Biliyorum Türkiyede satışa sunulalı çok olmadı fakat daha buraya gelmeden yurt dışında getirtilip kullananlar olmuştu. Yani aranızda N82'yi bir aydır kullanan varsa telefonun kullanıma bağlı olarak yavaşlayıp yavaşlamadığını söyleyebilir mi?

Ben ikide bir hard format yada güncelleme ile uğraşamam. Böyle bir durumda N82 önerir misiniz?

N96 ile ilgili bir başlık gördüm o telefonun gelmesi çok sürer mi?

Yardım lütfen çünkü bu N73 deli ediyo beni

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

@B o S c H,
    benimki yurt dışıydı, yoktu yanında. Sanmıyorum kılıf verilmiyor herhalde.
    İkinci sorunu hiç denemedim. Düz olanı satmıştım. Şimdi siyah bekliyorum veya garantili düz alıp siyah kasa takacağım. Karar vermedim henüz.

İmzayı da hemen değiştirmişiz

Reis-i Eagles'ın dediği gibi mode girelim dedik PHI.

@Reis-i Eagles,
    Valla dediğin gibi, kasa da alsan, gelince siyah versiyonunu da alsan 80-100 ytl gibi bir fark çıkıyor.
    Ama önemli bir fark da, N82 siyah olanı kaç ay bekleyeceğiz o belli değil işte.

• @Gokhan43,
    Elbette ekran N95 gibi olsa tadından yenmez ama senin de dediğin gibi çok fark yok. Fazla yadırgamıyorsun yani.

@tolga_misirci,
    Normal şartlarda herhangi bir yavaşlama söz konusu olmuyor.
    Ama tabi 50-100 program yüklersen, bir o kadar da oyun, bellekleri %95 oranında doldurursan elbette bir miktar yavaşlama yapabilir
    lakin eski symbianlar gibi gene olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

@B o S c H,
    benimki yurt dışıydı, yoktu yanında. Sanmıyorum kılıf verilmiyor herhalde.
    İkinci sorunu hiç denemedim. Düz olanı satmıştım. Şimdi siyah bekliyorum veya garantili düz alıp siyah kasa takacağım. Karar vermedim henüz.

İmzayı da hemen değiştirmişiz

Reis-i Eagles'ın dediği gibi mode girelim dedik PHI.

Alıcısın yani gelince?

• @PHI,
    Ne zaman geleceği belli olsun düşünürüz.
    Siyah, zarif ve şık bir renk. Teli bir de fotolar yayılınca canlı görmek lazım. Telefonu daha zarif ve şık yapacağı düşüncesindeyim.
    Öyle olursa; ya beklerim, ya da düz alıp kasa beklerim. Ama sonuç olarak siyah kullanırım yani.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Selamlar saygı değer N82 kullanıcıları Merak ediyorum aranızda bir çok N95 kullanıcısı olup da yakın zamanlarda N82'ye terfi eden arkadaşımız var Sorum şu ki ; N95'ten N82'ye geçince özellikle ekrandaki az da olsa ufalma sizin garipsemenize yol açıyor mu ilk başlarda ? Hani Xenon Flash bi tarfa işlemci bi tarafa ama N95'teki ekran şunda olsaydı bee dediğiniz anlar oluyor mu hiç ?

Not : Biliyorum ekran olarak dağlar kadar fark yok ama merak işte

Dostum acıkcası n95 ve 8gb lık versiyonlarınıda kullanmıs biri olarak şunu acıkca söylemeliyimki n95 ile bir fark olup olmadıgını anlamak güç 8gb'lık olan versiyonla karsılastırdıgında tabiki bir fark var ama oda okadar büyük bir fark değil yani ah o ekran bunda olsaydı demiyorum acıkcası :)

quote:

Orjinalden alıntı: tolga_misirci

N82 kullananlar lütfen cevaplayın

2 aydır N73 kullanıyorum ve yavaşlamasından ötürü deli oldum. Aslında hard format atıcam ama N73 başlığından bir arkadaş "hard format atınca epey bir hızlanıyo ama sonra tekrar eski haline dönüyo" demiş. Anlaşılan bu telefondan kurtulmak lazım.

Şimdi sorum şu: N82'de zamanla yavaşlama gibi bir durum var mı? Biliyorum Türkiyede satışa sunulalı çok olmadı fakat daha buraya gelmeden yurt dışında getirtilip kullananlar olmuştu. Yani aranızda N82'yi bir aydır kullanan varsa telefonun kullanıma bağlı olarak yavaşlayıp yavaşlamadığını söyleyebilir mi?

Ben ikide bir hard format yada güncelleme ile uğraşamam. Böyle bir durumda N82 önerir misiniz?

Dostum telefonu bırak windows bile zamanla yavaslıyor bu senin ne kadar cok ıvır zıvır yukledigine bakar yani n1000 bile gelse sen bir ton program yuklersen zamanla şişecek yavaslayacaktır bunun önüne geçiş yok :)

• quote:

Orjinalden alıntı: tolga_misirci

N82 kullananlar lütfen cevaplayın

N82'de zamanla N73'dekine benzer yavaşlama olmuyor

N82 kesinlikle öneririm ama internette dolaşmak ve mesaj yazmak küçük tuşları nedeniyle tam bir işkence, hoparlör sesi mp3 dinlerken iyi değil (bu açılardan N95 8GB derim)

N96 yakında gelir onu da bekleyebilirsin

• Resimlerden pek belli olmuyor gerçi ele alıp bakmak lazım mesela ben N82yi çok tipsiz bilirsim ele aldım kullandım beğendim yani.
    Tuş takımı hariç...
  • quote:

@PHI,
    Ne zaman geleceği belli olsun düşünürüz.
    Siyah, zarif ve şık bir renk. Teli bir de fotolar yayılınca canlı görmek lazım. Telefonu daha zarif ve şık yapacağı düşüncesindeyim.
    Öyle olursa; ya beklerim, ya da düz alıp kasa beklerim. Ama sonuç olarak siyah kullanırım yani.

Siyah bir çok şeye (arabaya, bilgisayara, giysilere vs) yakıştığı gibi n82'ye de çok yakışmış bence daha önce de belirttiğim gibi. Kesinlikle diğer renginden çok daha güzel gösteriyor.
    N82 alınası bir telefon mu kişiden kişiye değişir ama n82-n82 black arasında kalınırsa kesinlikle siyah tercih edilmeli.
    Çok şık.
    Aldığın zaman resimlerini beklerim.

• Ben şimdi N95'ten Mobitubia vasıtasıyla video isledim sanırım bunu N82de yapamam...

Çok deli yahu

• @Revolver , @realcem ; Cevaplarınız için teşekkürler
  • ben N82 ime Mobitubia yükledim dün.mükemmel çalıştı valla.
    Çalışıyor yane Reis.Ve süper bir program gerçekten...
  • Yok ondan değil ekran açısından diyorum. Tabii ki çalışır.

İlk siyah resmi gerçekçide, 2.si boya gibi...
  • Evet Mobitubia harika bir program , Emtube de neymiş dedirtiyor açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yok ondan değil ekran açısından diyorum. Tabii ki çalışır.

Boya moya. Siyah yakışıyor ben onu göstermek istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Dostum telefonu bırak windows bile zamanla yavaslıyor bu senin ne kadar cok ıvır zıvır yukledigine bakar yani n1000 bile gelse sen bir ton program yuklersen zamanla şişecek yavaslayacaktır bunun önüne geçiş yok :)

iyi diyosunda N73'e hiçbişey yüklemedim. 2 GB kart var büyük bir kısmı boş. 10 tane mp3 var yaw oyun program falanda yok daha aldığım 2. günü yavaşlamaya başladı halada yavaşlamaya devam ediyo. bu kadarda olmazki

----------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

N82'de zamanla N73'dekine benzer yavaşlama olmuyor

N82 kesinlikle öneririm ama internette dolaşmak ve mesaj yazmak küçük tuşları nedeniyle tam bir işkence, hoparlör sesi mp3 dinlerken iyi değil (bu açılardan N95 8GB derim)

N96 yakında gelir onu da bekleyebilirsin

valla tuş takımı aslında benimde dikkatimi çekmişti! öyleyse eğer çekilecek dert değil

dediğin gibi ya N95 8 GB alıcam yada N96'yı bekliycem

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yok ondan değil ekran açısından diyorum. Tabii ki çalışır.

Boya moya. Siyah yakışıyor ben onu göstermek istedim

MobiaTubia cidden 10 numara!

• Selam arkadaşlar.
    İzninizle ŞAHSİ fikrimi belirtmek istiyorum.
    AYNI FİYATA n82 ve n95 8GB buldum ve 8gb'tı tercih ettim.

Elbette kişisel bir durum ama bu tercihimdeki nedenlerin en önemlileri şunlardı; (ikisini de kısa süre de olsa kullandım)
    -Çok mesaj yazan biriyim N82'nin tuşları bana rahat gelmedi.
    -N82 de navigasyon tuşunun kullanımı cidden sıkıntı yarattı bende.

Tabi N82'nin fiyatını normalde düşündüğünüzde çok daha ucuz, hesaplı bir telefon.
    Eğer 8Gb daha pahalı gelseydi bana ben de fiyatından dolayı n82 yi tercih edecektim.

Kullanan arkadaşlar da bu sornları yaşıyor mu acaba?

Kullanıcıya gre değişebilecek şeyler bunar çünkü.
    Mesela 8gb alıpta kot cebinde taşırsanız eminim 1-2 ay içinde kızak tıngır rıngır oynamaya başlayacaktır.
    Forumdan bi arkadaş demişti dötü başı oynayan telefon sevmem diye

O da haklı aslında. Kulanıcıya göre değişir.

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.