Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben siyah rengi çok seviyorum
    gelsin kacırmam n82 black i
    5. n82 olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

N82 Black gelsede biraz canlılık gelse topiğe

Kesin gelecek mi ki ?

Yüzde 90 diyelim biz. Sonuçta 1 renk seçeneği bu.

@blacks61: Hele 1 gelsinde...

• N82 black in DÜZ n82 den dışarı verdiği ses bakımından farkı olurmu.hani n73 ile n73 me arasında var ya ondan sordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

N82 black in DÜZ n82 den dışarı verdiği ses bakımından farkı olurmu.hani n73 ile n73 me arasında var ya ondan sordum.

aaaaaa fark olmazmı canııımm siyah renkli telefonlar daima iyi ses verir.. Stereoymuş, 3D sorruondmuş hepsi hikaye yeterki siyah renkli bi cihaz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: p.seco

2ay önce ne diyordun,,şimdi çaya giren pötibör gibi yumuşadin

Bu nasıl bir benzetmedir yahu

Reis;
    Alacaksan da bekle de siyahını al bari.
  • yeni n-gage yükleyen varmı??balık tutma oyunu var onu yükledim.güzelde çalışıyordu..şimdi ise takılıyor açılmıyor.neden olabilir?
  • İşte bize uygun bir haber hemde chip'ten sıcak çıktı...
    http://www.chip.com.tr/konu/N95-ve-N82-yi-sizin-icin-savastirdik_5544.html

*TARAFLI Bİ KARŞILAŞTIRMA OLMUŞ HİÇ BEĞENMEDİM N95 KAZANMIŞ PİLİ DAHA İYİYMİŞ ...HİÇ İŞLEMCİ HIZLARI VE RAM İ HESABA KATMAMIŞLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musyun -- 9 Şubat 2008; 23:38:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

İşte bize uygun bir haber hemde chip'ten sıcak çıktı...

Böyle bir karşılaştırmanın DH'den çıkmasını isterdim. N95 zaten herkeste bulunabilir. N82 de keza artık öyle.
    Sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Şubat 2008; 23:29:02 >
  • N82 kullananlar lütfen cevaplayın

2 aydır N73 kullanıyorum ve yavaşlamasından ötürü deli oldum. Aslında hard format atıcam ama N73 başlığından bir arkadaş "hard format atınca epey bir hızlanıyo ama sonra tekrar eski haline dönüyo" demiş. Anlaşılan bu telefondan kurtulmak lazım.

Şimdi sorum şu: N82'de zamanla yavaşlama gibi bir durum var mı? Biliyorum Türkiyede satışa sunulalı çok olmadı fakat daha buraya gelmeden yurt dışında getirtilip kullananlar olmuştu. Yani aranızda N82'yi bir aydır kullanan varsa telefonun kullanıma bağlı olarak yavaşlayıp yavaşlamadığını söyleyebilir mi?

Ben ikide bir hard format yada güncelleme ile uğraşamam. Böyle bir durumda N82 önerir misiniz?

N96 ile ilgili bir başlık gördüm o telefonun gelmesi çok sürer mi?

Yardım lütfen çünkü bu N73 deli ediyo beni

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: musyun

İşte bize uygun bir haber hemde chip'ten sıcak çıktı...

Böyle bir karşılaştırmanın DH'den çıkmasını isterdim. N95 zaten herkeste bulunabilir. N82 de keza artık öyle.
    Sağlık olsun.

Ben N82 alınca yaparım ama N95'le yaparım. Fotoda yapabilirim 1 tek...

Arkadaşlardan N95 8GB ayarlayabilirsemde yine yaparım.

(Ben 95i satmicam, abim alacak.)

• N82 de 3-D ses efekti bölümünde yankı ve ses yolu kapalı iken sadece 3-D ses efekti açık olduğunda kapalı haline göre ses yükselmesi yapıyor mu çağrı geldiği zaman ?
  • Bu renk niye gelmedi peki?

Daha önce PHI vermişti sanırım bunları...

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• Siyahının neden daha iyi ses verdiğini analmadım ama Sana güveniyorum Bebeto18
    quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

quote:

N82 black in DÜZ n82 den dışarı verdiği ses bakımından farkı olurmu.hani n73 ile n73 me arasında var ya ondan sordum.

aaaaaa fark olmazmı canııımm siyah renkli telefonlar daima iyi ses verir.. Stereoymuş, 3D sorruondmuş hepsi hikaye yeterki siyah renkli bi cihaz olsun

• Yahu adam seni yiyo Ne alakası var renkle...
  • beyaz tam benlikmiş yahu
  • quote:

Siyahının neden daha iyi ses verdiğini analmadım ama Sana güveniyorum Bebeto18
    quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

quote:

Siyahta 5+1 5500 watt hoparlör varmıs. kızma ama baya güldüm gece gece

• Farkındayım...yinede sagol reisim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yahu adam seni yiyo Ne alakası var renkle...

• quote:

Orjinalden alıntı: sedambian

beyaz tam benlikmiş yahu

yaa öle hemen atlamicaktın, bana sorucaktın başka rengi var mı diye

@ssmuho:
  • Midgard İPhone dan memnun musun?Birde sanırım Türkiye de henüz satışa çıkmadı.
    Ayrıca şu kayıt işini nasıl yapıyorsun.Artık yurtdışından telefon getirme 2 yılda 1 e çıktı.Üffff...
    Olamaz böyle bir kanun yaaa.Acaba başka ülkelerde var mı.cık cık cık...
  • Valla iphone super, yani problemsiz olan surumleri super :)

Kayıt işi rüşvetle müşvetle hallediliyor artık, 100 ytl felan veriyosun amcalara kayıt ediliyo bi şekilde .. :)

iPhone sadece amerika ve ingilterede satışta bildiğim kadarıyla ...

N82'mi özlemiyor değilim ama aramıyorum ..
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.