Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

yieyt! yürü be yegoadam!!
    kardeşim problemin olunca hemen PM at :P :P

Peh peh peehhhhhhh....
    N95 kardeşliği bu olsa gerek

Arkadaşlar şaka bir yana; pil ile ilgili son durum nedir ?
    Bir şarjla 3 gün kullanan var mı ?
    Saygılarımla.

Edit : Pil ile ilgili soru eklendi.

bisde böle...

şimdi herkesi N95 almaya davet ediorum
    />

• valla reis olsun revolver olsun ha phi iyi ve turi yi unutmayalim bu forumdaki en guvenilir ve durust yorum yapan arkadaslar kardeslik bence bu olmali yani durustlugun kardesligi ama bu ara herkes gibi benimde kafam cok karisik ayin 23 unde sozlesmem bitiyor n 95 hayl ederken 8 gb ile sarsildim ama lens kapagi olmamasi beni gicik etti tam konuyu kapattim derken n 82 cikti ortaya yorumlara bakilirsa isin icinden cikmak mumkun degil ayin 23 unde telefoncuya gidip adama dicem galiba bir elinize n 95 i digerine n 82 i koyup arkaya goturun ben secicem ee baska bise gelmiyor aklima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Ocak 2008; 0:28:51 >
  • bu saatten sonra n95 alıyosan kullancaksın mefta olana kadar

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

valla reis olsun revolver olsun ha phi iyi ve turi yi unutmayalim bu forumdaki en guvenilir ve durust yorum yapan arkadaslar kardeslik bence bu olmali yani durustlugun kardesligi ama bu ara herkes gibi benimde kafam cok karisik ayin 23 unde sozlesmem bitiyor n 95 hayl ederken 8 gb ile sarsildim ama lens kapagi olmamasi beni gicik etti tam konuyu kapattim derken n 82 cikti ortaya yorumlara bakilirsa isin icinden cikmak mumkun degil ayin 23 unde telefoncuya gidip adama dicem galiba bir elinize n 95 i digerine n 82 i koyup arkaya goturun ben secicem ee baska bise gelmiyor aklima

iyi dusuncelerin icin tskkurler dostum ikiside cok iyi telefon. kendi tercihlerin dogrultusunda karar vermelisin senin icin fotonun daha onemli oldugunu biliyorum takip ettigim kadarıyla! mesela ben bar tipi ,ozelliklede foto ve kulaklık sesi kalitesi icin n82 yi tercih ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 12 Ocak 2008; 0:45:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam
    ayin 23 unde telefoncuya gidip adama dicem galiba bir elinize n 95 i digerine n 82 i koyup arkaya goturun ben secicem ee baska bise gelmiyor aklima

ben 0 cihas alsam N82 alırdım harbi harbi
    ama95ten geçmek pek işime gelmio

• foto benim icin cok onemli aslinda ama bakicagiz artik n 95 in de gunduz fotolari harika aslinda gece icinse n 82 onde ama bakalim 10 gunluk zamanim var yorumlara ve yeni paylasimlara bakicam
  • zaten bisde hep burda kendimisi tekrarlios
  • gunduz n95 le aynı gibi belki biraz daha iyi olabilir genelde n95 8gb ile karsılastırmıslar aslında reisle bulusup ortak cekim yapıp forumda paylasmak lazım (finaller bitsin) fakat indoor ve gece cekiminde n82 daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 12 Ocak 2008; 1:00:52 >
  • bana uyar ama 82nin biras da üstün gelcee kanaatindeyim gündüsde.dierlerinde saten gayet iyi
  • Arkadaşlar cahilliğime verin 2 terimin anlamını öğrenmek istiyorum.

1.Rotateme
    2.Acceloremeter

Bunlardan sık sık bahsediliyor.Bunlar nedir bi zahmet kısaca açıklayabilirmisiniz?

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertekin -- 12 Ocak 2008; 2:12:19 >
  • muRTah: Ben 3 gün kullanıyorum tek şarjla ..

mertekin: Rotateme (ben keşfettim hehe) acceloremeter i (yani ivme sensörünü) kullanarak ekranın yönünü değiştirmeni sağlayan bi program. iphonedaki olay yani. telefonu yan çevirince ekran da yan dönüor kısacası
  • @Hemre_

soldaki çin işi, sağdaki finland işi :)

3 tuşunun üzerine bak, sağdakinde "def 3" yazıyor, soldakinde "3 def" yazıyor .. "def 3" doğrusu ..
  • Hemre@
    soldaki orjinal olmayan tus takımı dogru olan def 3 seklinde

burdanda bakabilirsin

http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_801949
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

muRTah: Ben 3 gün kullanıyorum tek şarjla ..

mertekin: Rotateme (ben keşfettim hehe) acceloremeter i (yani ivme sensörünü) kullanarak ekranın yönünü değiştirmeni sağlayan bi program. iphonedaki olay yani. telefonu yan çevirince ekran da yan dönüor kısacası

Soru saçma gelebilir ama, netleştireyim diye soruyorum :
    24 saat açık mıdır telefonun ? Ve Wi-fi ve flaşlı foro çekimin ne sıklıkta ?
    Saygılarımla.
  • Midgàrd:Vakit ayırıp sorumu cevaplandırdığın için çok teşekkür ederim.Sizin gibi insanlar sayesinde her gün daha çok şey öğreniyoruz.
  • muRTah: wi-fi evdeyken açıyorum akşamları, günde 10-15 foto çekiorum, bazen öğlenleri gps i kullanıyorum .. rahat 3 gün gidior ..
  • Ben Avustralyadayım buradaki telefonlar soldakinden yani tuşlar 3def şeklinde ve de taş gibide telefon sahte filan değil.
    Sizdeki N82 lerin yaptığı her işi yapıyor.
    Gerçi bu kadar kaliteli olduktan sonra sahte bile olsa farketmez benim için.
    Zaten böyle kaliteli tel yapabilecek teknolojiye sahip bir firma sahteyle uğraşmaz kendi markasını üretir satar.

quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

Hemre@
    soldaki orjinal olmayan tus takımı dogru olan def 3 seklinde

burdanda bakabilirsin

http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_801949

• arkadasim opera gbi baska browserlardan kayit olmaya calisma oyle hata verio bendede aynisi oldu :)) ..ie yla yapabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: akt23

Arkadaşlar bu symbian signedden aktivasyon kodu geldi fakat bi türlü registry yapamadım çünkü Passwords does not match diye yazıyor şifreler olmuyor ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy
    arkadasim opera gbi baska browserlardan kayit olmaya calisma oyle hata verio bendede aynisi oldu :)) ..ie yla yapabilirsin

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim arkadaş sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akt23 -- 12 Ocak 2008; 8:15:23 >
  • benim bildiim her 2side orjinal nokia çıkışlı

pili çok ii bu cihasın cidden yaa
  • forum baya durgun
    n82 kullanıcıları hergün çogalmasına ragneb paylasım az
    hadi arkadaşlar canlındıralım topiğimizi
    bu arada foto bölümünü de unutmayalım
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.