Şimdi Ara

Nokia N8 vs. iPhone 4 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
9.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maaart

yahu beni sinir etmek icin mi yapiorsunuz, sayfalarca ne kadar dandik bi alet oldugunu yazmisiz, hala ayfon varken nokia bilmemne yazionuz, hayir anlamiorum hic bir markayi kullanan sizin disinizda bole sacma onermeler yapmiyor, yaz kardesim sayfalarca tum eksilerini saymısız bir tane artı ozelliğini söle bari, ayfon var nokia alınmaz diye msjmı atılır.

esas htc blackberry nokia varken ayfon alınmaz! yarısı özelliğinde iki katı fiyatına...

git sen hava at ayfonum var die, parasının değerini bilen kimse zaten gidip o ezik telefonu almıo, kafa karıştırma!

Sakin ol şampiyon.

İPhone um var diye hava atacak kadar düşmedim merak etme.

Okul müdürünle konuştum artık lisede telefonlar toplatılmayacak bilekberi ve ya eyç ti sinle derslere girebilirsin

• hahahhah cok komiksin, stand up yapmalısın muhakkak...
    Ben bizzat kendim n8 kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamıyorum.Wi-fiden internete çok rahat giriyorum ve çok rahat browser oyun açıyorum, video ve fotoğraflar açıyoru.Bir kere kamerası öbür telefonlara göre bir devir atlamış telefonun.Ve içinde NFS Shift, Real Golf 2011, Asphalt 6:Arcade HD, Angry Birds bulunuyor ve hem HD hem de hiç donukluk yapmıyor.Televizyon girişi de var.Hem de I phone denen telefona göre çok ucuz yani.N8 Iphoneye özellik olarak da bin basar ucuzluk olarak da bin basar marka-tanınmışlık olarak da bin basar.Ben N8 derim.Her zaman N8.Telefonumda hiç bir sıkıntı arıza yok Allaha şükür.Ne donukluk yapıyor, ne bişey açmamazlık yapıyor.İnanabiliyomusunuz Kaspersky Mobile Security bile var telefon da.Sonra oviden parmak kilidi indirim.Kıble, namaz vakti, binlerce tema, oyun ve bir sürü şey ovide bulunuyor.

TELEFON ALACAK KİŞİLERE SÖYLÜYORUM:HİÇ BU YORUMLARI YAZAN KİŞİLER N8 KULLANMADIĞI İÇİN İNTERNETTEN TEKNİK ÖZELLİKLERİNE BAKTIĞI İÇİN BÖYLE SÖYLÜYOR.BELKİ SİZİN DE KAFANIZ KARIŞMIŞTIR IPHONENİN PAHALILIĞINDAN ÖZELLİĞİNDEN AMA BENCE NOKİADAN VAZGEÇMEYİN.RAMİ IPHONEYE GÖRE BİRAZ DÜŞÜK GÖRÜNÜYOR AMA HİÇ ŞÜPHE YOK Kİ KULLANIRSANIZ ÇOK BEĞENECEKSİNİZ N8'İ.

N8 ALIN DERİM...

• _____________________________

• Horttt.

@maaart

Bu adam boş konuşmuyo kulak verin. 5800'dan sonra N8'e geçtim (tabi maddi durum yüzünden temiz 2. el :) ) Eksiklerini arkadaşım saymış zaten ama iphone gibi rezillik niteliği taşımıyo iyiki :) Symbian belleyi bekleyin çıkınca neler olacağını hep birlikte görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 4 Eylül 2011; 9:34:42 >
    Intel® Core 2 Quad Q9400 (OC 3.5Ghz) / Gigabyte GA-EP45T-UD3R / Corsair Vengeance 8GB (4x2GB) (OC 1.75Ghz) / Akasa Venom İşlemci Soğutucu / Gigabyte Nvidia Geforce GTX 460 / Corsair CX600 / WD 1 TB Caviar Black / LG Super Multi DVD-RW / Cooler Master Kesik Yan Kapak, Şeffaf Pleksi Kaplama Mavi Şerid Ledli Kasa / Samsung SyncMaster 920N Black 19" LCD / LOGITECH X-540 70W 5 1 Hoparlör / HP C3180 Yazıcı
  • hadi herşeyi anladımda n8 alanın aklından şüphe ederim ne demek ya...

YÜKSEK TÜRK! SENİN İÇİN YÜKSEKLİĞİN HUDUDU YOKTUR. İŞTE PAROLA BUDUR.
  • Konu 2010'dan kalma mesaja gerek yok bence :)

bu ayfon denen telefonda eski erikson 628 lerde oldugu gibi iletim raporu yok inanilmaz ama gercek telefon iletim raporu vermiyor, ancak mesajin basina siz 15 yil oncesinde oldugu gibi kod girerseniz iletim raporu geliyor.

Symbianin eski surumleri gercekten cok kotu ne denilirse haklısınız ama bunu o gunun teknoloji ve hayal gucune gore kıyaslarsanız symbiyanin eski surumlerinin bile aslında ne denli asmış olduğunu 10 yıl onceden gercek multitaskingi olmasindan anlarsınız. symbian 3 diger surumlerden cok ama cok farklıdır, aslında hic bir alakaları bile yok adının symbian3 olması bile bence sacma, nokia symbian 3 yerine xyz fln die baska isim verseydi bu sacma muabetlerin cogu yapılmazdı.

son olarak bir detay daha rami islemcisi lutfen dusuk sanmayin, symbian 3 rami ve islemciyi en az duzeyde kullanan mobil isletim sistemidir. andorid icin 256 hatta 512 bile az sayılırken symbian icin 256 mb ram fazla bile diyebiliriz.

• Symbian için 256 MB RAM fazla değildir. 128'lik koyarsanız bu sefer cihaz teklemeye başlar. Onun için 256 fazla değil ideal demek daha doğrudur.

Orijinalden alıntı: radyoaktif

Horttt.

@maaart

Bu adam boş konuşmuyo kulak verin. 5800'dan sonra N8'e geçtim (tabi maddi durum yüzünden temiz 2. el :) ) Eksiklerini arkadaşım saymış zaten ama iphone gibi rezillik niteliği taşımıyo iyiki :) Symbian belleyi bekleyin çıkınca neler olacağını hep birlikte görelim.

Horrttt

Bu belle'yi n8 e yukleyebılıyormuyuz hiç fişkrim olmadıgı için soruyorum :S
  • iphone 4 kesinlikle. parası rahatsız ediyorsa galaksilerden birini dene derim andorid kesinlikle ios la baş edebilecek seviyede şu an . ayrıca istediğin tüm özelliklerin bulunduğu androidli xperia veya galaksi daha mantıklı bence.

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

quote:

Horttt.

@maaart

Horrttt

belle'siz n8 mi kaldıki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 14 Nisan 2012; 15:32:49 >

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

quote:

Horttt.

@maaart

Horrttt

belle'siz n8 mi kaldıki?

Arkadasım zaten bılgım ytok diye sordum

• ahaha alın alın siz sarjı 10 saat giden ayfon...

Malının esiri olanlara üzülüyorum.
  • Ayfon, gerçek multitaskingi olmayan akıllı görünümlü basit telfon. Tek güzelliği herkes uygulama olarak ona çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.